Αστυνομική λογοτεχνία [Μελωδία FM]

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Wally

Retired Admin
Αντιδράσεις
4.681
Δεν θα ελεγα οτι ειναι απολυτα μεσα στη θεματολογια του νεου υποφορουμ για το θεατρο αλλα δεν βρισκω κατι πιο ταιριαστο.

Ο Μελωδια FM το φετος χειμωνα (το πρωτο Σαββατο καθε μηνα τα μεσανυχτα συγκεκριμενα) ειχε δραματοποιημενα καποια εργα της παγκοσμιας αστυνομικης λογοτεχνιας. Ευτυχως προνοησα και μαγνητοφωνησα καποια απο αυτα και πραγματικα τα απολαυσα στις διακοπες.

Ενδεικτικα αναφερω το Κλεμμενο Γραμμα του Ποε, τη Περιπετεια του Γαλαζιου Ρουμπινιου του Ντοϋλ, Μαρτυρας Κατηγοριας της Κριστυ κτλ

Αυτη τη περιοδο δεν συνεχιζει. Σε επικοινωνια που ειχα με το σταθμο δεν μου απεκλεισαν το γεγονος να συνεχιστει απο Σεπτεμβρη. Ας ελπισουμε οτι θα το πραξουν διοτι ηταν πραγματικα εξαιρετικη τοσο η ιδεα οσο και η υλοποιηση.

Λυπαμαι που υπαρχει μονο ενα thanks να βαλω, γιατι αν μπορουσα θα σου εδινα 100. Ειμαι φανατικοτατη της Αστυνομικης φιλολογιας και ιδιαιτερα της Αγκαθα Κριστι που ειναι αξεπεραστη, του Εντγκαρ Αλαν Ποε για το οξυτατο πνευμα του, και του Αρθουρ Κοναν Ντοιλ, γιατι στα δικα του βηματα πατησε η Κριστι.

Δε γνωριζα τιποτα για αυτα τα ραδιοφωνικα θεατρικα και λυπαμαι πολυ γι' αυτο. Εδω θα σε μαλωσω που δεν εριξες σημα νωριτερα. Δεν πειραζει ομως, καλιο αργα παρα ποτε. Σε παρακαλω φυσικα, να μας ενημερωσεις το συντομοτερο δυνατο για οτιδηποτε νεοτερο απο το φθινοπωρο.

Μακαρι αυτες οι εκπομπες να συνεχιστουν.

Χμμμ νομιζω οτι δεν ειναι "παρανομο" εαν ανεβουν καπου οι μαγνητοφωνησεις αυτες,ε? :)

Θα επικοινωνησω με τον σταθμο φιλε Γιαννη και θα σας ενημερωσω.

Μηπως ξερεις ποσα τελικα εργα μεταδοθηκαν?

Οχι δυστυχως δεν γνωριζω! Νομιζω παντως οτι ηταν σε μορφη αναγνωσης πιο πολυ,ε? Ενας ηθοποιος δηλαδη καθε φορα...

Ωραία αστυνομικά έργα, αλλά λίγα στον αριθμό, έχει μοιράσει και η Ραδιοτηλεόραση στο παρελθόν! Πάντως είναι αρκετά ατμοσφαιρικό για ραδιόφωνο αυτό το είδος.

Ξεχασα να ενημερωσω.

Επικοινωνησα πριν αρκετο καιρο με τον σταθμο στα τηλεφωνα επικοινωνιας και μου απαντησαν οτι δεν βλεπουν στο κοντινο μελλον να ξανα-αρχισουν την εκπομπη. Πολυ κριμα...

Δεν ξερω μηπως καποιος φιλος εχει καποιο "κονε" ωστε να λαβει πιο σιγουρη απαντηση...

Πίσω
Μπλουζα