Αυτοκόλλητα "Κόλλα-κόλλα"

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Aardvark
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Αντιδράσεις
4.599
Αυτοκολλητα "Κολλα-κολλα"

22344.jpg22343.jpg22342.jpg22341.jpg22340.jpg22339.jpg22338.jpg22337.jpg22336.jpg22335.jpg

Απο Greek comics.gr

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
καλα με εστειλες τωρα για τσαι...

νομιζω αυτα τα ''αφρατα'' αυτοκολητακια τα αγοραζαμε το 1987-88...

αλλες φωτογραφιες η πληροφοριες υπαρχουν?

να εισαι καλα που τα θυμηθηκες!

Τρομερή ανακάλυψη Aardvark!!!Θυμάμαι σαν χθες που τα μάζευα..

gomfaios είπε:
καλα με εστειλες τωρα για τσαι...νομιζω αυτα τα ''αφρατα'' αυτοκολητακια τα αγοραζαμε το 1987-88...

αλλες φωτογραφιες η πληροφοριες υπαρχουν?

να εισαι καλα που τα θυμηθηκες!

οντως αφρατα αυτοκολητακια και φοβερα.

εμεις στο σπιτι τα κολαγαμε στο μπανιο στον καθρευτη

Πωωω εντάξει ! Τι να πώ !!!

Δεν ήξερα ότι είχε βγει τέτοια σειρά ! Δηλαδή πως τα πουλούσαν ? Σε φακελάκια ? Εγώ είχα πάρει τα transformers αλλά σε καρτέλα νομίζω.

Θυμήθηκα τα thundercats και τα g.i.joe ! Αλλά αυτά με τους τερατομάχους δεν τα είχα ξαναδεί !!! Απλά τέλεια !

@ Aardvark

Κάτσε, για να καταλάβω. Θες να πεις ότι αυτές τις φωτογραφίες τις έχεις τραβήξει εσύ από την προσωπική σου συλλογή;;!!

Nope nope nope,στο κατω μερος αναφερω την πηγη.

:o ΩΧ!!!!

Ρε παιδιά!!! Όλο εκπλήξεις είστε εδώ!!! Μα ειλικρινά, πού τα βρίσκετε????? πωπω τι μου θύμισες........

Αυτα δεν ηταν που οπου και αν τα κολλαγες, μετα δεν εβγαιναν με τιποτα?

Αφηναν ενα υπολειμμα κολλας που δεν εφευγε και μαυριζε αμεσως απο σκονη.

Κυνηγι οι μαμαδες!

Τα θυμάμαι σα να ταν χθες!!! Δυστυχώς δε μου απέμεινε κανένα, τουλάχιστο σε σημείο που να γνωρίζω, αλλά βρήκα τις προάλλες την παλιά μου συλλογή από αλληλογραφίες, χαρτάκια και χαρτοπετσέτες (έλεος...) και τι λέτε ήταν μέσα οέο;;

[edit] Dead pic [edit]

Είναι φοβερά όλα!!

Αν και με τα ThunderCats έχω μια αδυναμία και τα βλέπω σαν τα πιο όμορφα!!! :)

soufle είπε:
Τα θυμάμαι σα να ταν χθες!!! Δυστυχώς δε μου απέμεινε κανένα, τουλάχιστο σε σημείο που να γνωρίζω, αλλά βρήκα τις προάλλες την παλιά μου συλλογή από αλληλογραφίες, χαρτάκια και χαρτοπετσέτες (έλεος...) και τι λέτε ήταν μέσα οέο;;
Superrr !!! Αν και γνωστά τα αυτοκόλλητα, αυτήν την ελληνική σειρά με τα φακελάκια δεν την ήξερα !

Πω πω τα είχα ξεχάσει τελείως και όμως τώρα τα θυμάμαι σαν να ήταν χθες! Τα λάτρευα αυτά τα αυτοκόλλητα, είχα τα περισσότερα. Ευχαριστώ πολύ Aardvark. :beer:

ενταξει παιδια δεν εχω τι να πω!!!! με γυρισατε πολλα χρονια πισω!!!!

Αφρά αυτοκόλλητα από την προσωπική μου συλλογή (φαίνεται άλλωστε). Τα στρουμφάκια τα είχα δώσει δωράκι σε ένα πάρτυ μου στα παιδιά. Τα άλλα είναι ακόμα πιο παλιά, 84 85 και μετά.

DSC06120.jpg

DSC06118.jpg

Aardvark είπε:
Αυτοκολλητα "Κολλα-κολλα"

Απο Greek comics.gr

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!!!:animeek::animeek::animeek::animeek::animeek::animeek::animeek::animeek:

Οχι ρε :rant: ...τετοια ειχα μπολικα.Α ρε μανα με τα ξεσαβουροματα σου :rant:

Aardvark σε ευχαριστω για την αναμνηση :bow2: :bow2: :thanx2: :thanx2: :thanx2:

ερωτηση :αυτα τα πολυ ομορφα αυτοκολλητα που εβαλε ο Aardvark στο θρεντ τα βρισκαμε μονο μεσα στα σακουλακια που βλεπουμε στις φωτογραφιες που εβαλε η soufle;

τετοια σακουλακια δεν ειχα δει ποτε μου :o

καποια απ τα αυτοκολλητα ομως κατι μου ψιλοθυμιζουν

Δεν θυμάμαι ότι αυτά τα αυτοκόλλητα είχαν τον τίτλο ''κόλλα-κόλλα'' αλλά μου άρεσαν ακριβώς επειδή ήταν αφράτα! Κάποια ήταν φιγούρες με ματάκια που κουνιόνταν!

Μαζι με τα βιβλια που "γλυτωσαν" σημερα το πρωι

βρεθηκαν και αυτα τα 2 εν λογω αυτοκολλητα... :D :D

DSC02788.jpg

Έχω κι εγώ τέτοια στρουμφο-αυτοκόλλητα!

Πίσω
Μπλουζα