Αυτόματη αποθήκευση στο blog

Optimus

RetroActive
Joined
9 Δεκ 2006
Μηνύματα
481
Αντιδράσεις
181
Δεν ξέρω πόσο εύκολο σας είναι αλλά γίνεται μια λειτουργία αυτόματης συχνής αποθήκευση όσο γράφω καινούριο entry ή κάνω edit στο blog; Θα σώσει ζωές!

υ.γ. Έγραφα για δύο ώρες ένα καινούριο θέμα στο blog και ο γ*@&^$ ο firefox κρέμασε χωρίς λόγο. Συνηθισμένος από κάτι blogger, κλπ που σώζουν κάθε nanosecond δεν σκέφτηκα να πατήσω ούτε μια φορά αποθήκευση με αποτέλεσμα να μου ρθει ο ουρανός σφοντύλι. Ακόμα το φυσάω και δεν κρυώνει, δεν θα ησυχάσω μέχρι αύριο. Και σίγουρα αυτό που θα ξαναγράψω από την αρχή θα είναι χειρότερης ποιότητας. Κρίμα.

υ.υ.γ. Σόρρυ, απλώς βγάζω τα απωθημένα μου. Καταραμένοι υπολογιστές που έτσι απλά χάνονται τα πάντα με ένα τσαφ :(
 
Έχουμε ήδη!! Κάθε φορά που γράφεις εμφανίζεται ένα κίτρινο τετραγωνάκι κάτω δεξιά στο πλαίσιο κειμένου που γράφει "auto-saved". Όταν κάνεις ανανέωση, θα δεις ότι στο νέο πλαίσιο υπάρχει η επιλογή Restore Auto-Saved Content! Και συνεχίζεις από όπου σταμάτησες! Λογικά και στο μπλογκ το ίδιο θα ισχύει! :)
 
Μέτα από κάτι διαλείψεις μνήμης το θυμήθηκα το κίτρινο τετραγωνάκι. Απλά ή κάτι έγινε με τον firefox που κράσαρε ή δεν το είχα δει όταν ξανάνοιξα τον firefox. Τώρα πάει χάθηκε. Έτσι και αλλιώς έχω κάνει άλλα πράγματα save από πάνω (δεν πιστεύω να κρατιούνται τα τελευταία 10 succesive back ups :p )
 
Πίσω
Μπλουζα