Αφιέρωμα στον Τάκη Μηλιάδη

AEON

Retromaniax Founder
Διαχειριστές
Joined
6 Ιαν 2006
Μηνύματα
1.790
Αντιδράσεις
1.727
Από τροχαίο ο Μηλιάδης. Δεν το ήξερα. Αν θυμάμαι καλά κάπου είχα διαβάσει πως και ο Λοχαϊτης είχε πεθάνει από τροχαίο. Υπάρχουν κι άλλοι;
 
Περίεργα πράματα διαβάζω στο κείμενο. Παιδί-θαύμα ήταν? Σε ηλικία 22 ετών τελείωσε τη δραματική σχολή στην οποία πήγε όταν τελείωσε την Ιατρική, στην οποία δεν πήγε κανονικά αλλά "? Πόσων χρονών άρχισε την Ιατρική, δηλαδή? ("Κάποια στιγμή στη ζωή του ", λέει, λες και και όποτε θέλει πάει κανείς πανεπιστήμιο, όχι αφού έχει βγάλει τουλάχιστον το Λύκειο ή το ισοδύναμό του την εποχή εκείνη). Κι έτσι που λέει "κατάφερε να γίνει δεκτός", "κατάφερε να τελειώσει το Πανεπιστήμιό του" μοιάζει να ζορίστηκε κι όλας κι όχι να πέρναγε τα χρόνια δυο-δυο. Δεν μας βγαίνουν οι ημερομηνιες!

Παμ' παρακάτω. Ο συντάκτης ξέρει ότι 3 γάμους επιτρέπει (για την ακρίβεια, δεύτερο επιτρέπει και τρίτο ανέχεται) η εκκλησία. Άρα τι νόημα έχει να γράφει: "Από τις κατακτήσεις του, μόλις τρεις γυναίκες κατάφεραν να τον οδηγήσουν στα σκαλιά της εκκλησίας"? Αφου και να ήθελε τέταρτη, δεν θα μπορούσε. Βέβαια μέχρι τα σκαλιά θα μπορούσαν να τον οδηγήσουν άπειρες γυναίκες. Ακόμη και μέσα. Πάνε και για άλλους λόγους στην εκκλησία οι άνθρωποι, όχι μόνο για να παντρευτούν.

Πάντως, καλός ηθοποιός ήταν ο Τάκης Μηλιάδης, αλλά όχι και ένας "από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς", "ένας από τους μεγάλους του Ελληνικού κινηματογράφου". Υπήρχαν πολλοί άλλοι πολύ μεγαλύτεροι απ' αυτόν, ακόμη κι αν περιοριστούμε σε κωμωδίες. Γι' αυτό αν και οι ταινίες τον βάζανε συχνά κάτω από το "πρωταγωνιστούν" δεν ήταν (σχεδόν?) ποτέ ο κύριος πρωταγωνιστής στον οποίο βασιζόταν η ταινία, όπως ήταν ο Λογοθετίδης, ο Μακρής, ο Ηλιόπουλος, ο Βέγγος κι ένα σωρό άλλοι. Υποστηρικτικούς ρόλους έπαιζε.
 
ηθοποιαρα ο τακης μηλιαδης
τεραστιος ηθοποιος
ατυχησε που γεννηθηκε με τοσους πολλους μεγαλους και πηγε λιγο πισω
αν ηταν σημερα θα ηταν πρωταγωνιστης
στελνει τους μισους ηθοποιους κατω απο των 40 να του παρουν σπιρτα με κατοσταευρω
 
Πίσω
Μπλουζα