Αdmin,super moderator η moderator για μια μερα

Μια χαρα ειναι τα χρωματα του φορουμ Κοκκινο/ασπρο στα χρωματα του Θρυλου :) . Εγω δεν ξερω τι θα εκανα , δεν μου ερχεται κατι.. εκτος απο το να αλαξει το αβαταρ και την εικονα προφιλ ο Βασιλης και να βαλει Θυρα 7 και Θρυλος !! :D και να εχει στο signature "Θρυλε Θεε Ολυμπιακε" ..

Wally είπε:
Εγω παλι νομιζω οτι θα παιρνατε υπνωτικα, θα πινατε καμια μπουκαλα ουισκι για να πεσετε σε υπνο-κωμα ωστε να περασει αναιμακτα το 24ωρο, να βγει η αγγαρεια...ξυπνωντας θα εκτιμουσατε πολυ το γεγονος οτι ειστε μελη :)
χμμ τωρα που το λες θα ειχαμε και πολλες "υποχρεωσεις" αρα καλα ειναι οπως ειμαστε απλα μελοι χαχαχα :cool: .
 
spyros_s είπε:
Πρώτα απ' όλα θα μετέτρεπα με συνοπτικές διαδικασίες την μία μέρα σε 100 χρόνια διοίκησης δίχως δικαίωμα αμφισβήτησης. :) θα υποχρέωνα τους αταράκηδες ν' αναρτήσουν φωτογραφίες που θα προσκυνούν το σήμα της αμίγκα...επίσης θα τους υποχρέωνα να ξεκινούν κάθε ποστ τους με την φράση "amiga rules". Τέλος θα έπαιζε αναγκαστικά ως υπόκρουση σε κάθε θέμα του φόρουμ μουσικά θέματα από αμίγκα games.

Επίσης θα υποχρέωνα σε αναγκαστική ειρήνη όλους τους 8bit home computer fans πλην ατάρι που θα τους κοροϊδεύαμε 3 φορές την ημέρα σαν ιατρική συνταγή.

Ειδικά ο dino θα μετατρέπονταν από τιμώμενο μέλος σε ...peasant όπου θα είχε την υποχρέωση να προχωρά σε 10 λατρευτικά amiga game reviews ανά βδομάδα!Επίσης θα απομάκρυνα από το φόρουμ όλες τις κονσόλες τις οποίες θα καίγαμε κάθε βδομάδα σε μυστικιστικές τελετές....

Οι γυναίκες του φόρουμ θα διατηρούσαν τα προνόμια τους σε candy candy και girlie stuff με την προϋπόθεση να θυμίζουν στον ηγεμόνα του φόρουμ καθημερινά πόσο όμορφος και μεγαλόκαρδος είναι...

Όπως καταλάβατε με μένα στο τιμόνι του φόρουμ η δημοκρατία θα θριαμβεύσει για μια ακόμα φορά!

:p

(περιμένω απάντηση από κάποιους...)
Θα ζητούσα επαναδιαπραγμάτευση και σταδιακή απαγκίστρωση από τον νέο admin... :p
 
Πίσω
Μπλουζα