Αndroid στο παλιό, κλασικό και θρυλικό Game Boy

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Metalcandyman
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Αντιδράσεις
6.032
Ο συγκεριμενος τυπος εφτιαξε μια μοντα για να βαζει το κινητο του στο Game Boy να τρεχει καποιον emulator και να παιζει με τα κουμπια του game boy.Το μονο που εχω να πω ειναι οτι ο τυπος θελει κρεμασμα,μετα αποκεφαλισμο και μετα καψιμο γιατι αυτη η ιεροσυλια δεν μπορει να περασει ετσι.Ντροπη και αισχος :bash:

Ναι Billy το ειδα και εγω και αηδιασα!Και αισθητικα μονο να το δεις ειναι αποκρουστικο!

Μια τρυπα στο νερο εκανε γιατι ετσι και αλλιως δεν εχει αρκετα κουμπια για να μπορεσει τουλαχιστον να το χρησιμοποιησει σαν snes ή gba!! Κατεστρεψε ενα gameboy(εκτος αν ηταν χαλασμενο..και χρησιμοποιησε μονο το κελυφος) και ενα wiimote! Και επισης εξεχει η οθονη του τηλεφωνου ειναι λιγο χαλια :P

Αυτό το gameboy το έχω ακόμα, αθάνατο μετά από ατελείωτες ώρες tetris, το μόνο καλό είναι ότι το έκανε color χαχα!

Θα μπορούσε να το έχει κάνει πιο όμορφο συνδυάζοντας το με κάποιο άλλο μικρότερου μεγέθους κινητό πάντως, σαν σκέψη δεν είναι κακό.

Και γιατί δεν κράταγε το gameboy ή δεν αγόραζε ένα SNES? Για την προσωπική ικανοποίηση του "δημιουργού" και το χαβαλέ της κατασκευής, καλό είναι. Κατά τα άλλα 0 χρησιμότητα...

SNES emulator με δύο κουμπιά; Tι ηλίθια ιδέα. :brick: Λες και δεν μπορεί να παίξει SNES emulator σε PSP.

Πίσω
Μπλουζα