Βίντεο ειδήσεων Κώστας Χούντας

Απόσπασμα από το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ με τον Κώστα Χούντα. Μεταδόθηκε 11 Νοεμβρίου 1984.
 
Απόσπασμα από το βραδινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ με τους Κώστα Χούντα και Γιάννη Συνοδινό. Μεταδόθηκε 19 Δεκεμβρίου 1989.
 
Απόσπασμα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ με τον Κώστα Χούντα. Τα νέα από την Βόρεια Ελλάδα με τον Μανώλη Κανάρη. Τα νέα από την Νοτιοδυτική Ελλάδα με τον Παναγιώτη Θεοδωρακόπουλο. Το δελτίο καιρού με τον Δημήτρη Ζιακόπουλο και τα αθλητικά με τον Χάρη Αλευρόπουλο. Μεταδόθηκε 30 Αυγούστου 1987.
 
Το τελευταίο δελτίο ειδήσεων της ημέρας με τον Κώστα Χούντα . Στο δελτίο καιρού ο Δημήτρης Ζιακόπουλος. Μεταδόθηκε Κυριακή 23 Φεβρουάριου 1986 στην ΕΡΤ-1.
 
Το τελευταίο δελτίο ειδήσεων της ημέρας με τον Κώστα Χούντα. Μεταδόθηκε Δευτέρα 24 Μαρτίου 1986 στην ΕΡΤ.
 
Από το κανάλι του FORD231...

ΕΡΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 1986


Στο απόσπασμα μεταξύ άλλων, γίνεται αναφορά στο πυρηνικό δυστύχημα στο Τσερνομπίλ της τότε ΕΣΣΔ καθώς και στον θάνατο του Σπύρου Μουστακλή.
Ο Κώστας Χούντας αναφέρει "Η κηδεία του Σπύρου Μουστακλή θα γίνει aύριο στις 12 το μεσημέρι από τη Μητρόπολη Αθηνών και η σωρός του θα ταφεί στο Μεσολόγγι."

Η κηδεία έγινε την Τετάρτη 30 Απριλίου 1986 οπότε το δελτίο ειδήσεων είναι τα μεσάνυχτα Τρίτης 29 προς Τετάρτη 30 Απριλίου 1986.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Το τελευταίο δελτίο ειδήσεων της ημέρας με τον Κώστα Χούντα. Στο δελτίο καιρού ο Γιώργος Μελανίτης. Μεταδόθηκε τον Δεκέμβριο του 1986 στην ΕΡΤ.
 
Το βραδινό δελτίο ειδήσεων με τον Κώστα Χούντα το δελτίο καιρού με τον Δημήτρη Ζιακόπουλο και το τέλος του προγράμματος της ΕΡΤ. Μεταδόθηκε τον Δεκέμβριο του 1985.
 
Πίσω
Μπλουζα