Βιβλίο "Η Γλώσσα Μηχανής Του Specrum" ΤΟΥ Νίκου Γεωργιάδη

KOULIS1967

RetroNoob
Αντιδράσεις
1
ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΩ ΣΕ ΕΝΤΥΠΗ Η ΣΕ PDF ΜΟΡΦΗ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΗΧΑΝΗΣ ΤΟΥ SPECTRUM" ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ.
ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΑΝΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΝ ΠΟΤΕ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ

Συνημμένα

• Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΗΧΑΝΗΣ ΤΟΥ SPECTRUM.jpg
    Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΗΧΑΝΗΣ ΤΟΥ SPECTRUM.jpg
    273,5 KB · Προβολές: 14
ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΩ ΣΕ ΕΝΤΥΠΗ Η ΣΕ PDF ΜΟΡΦΗ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΗΧΑΝΗΣ ΤΟΥ SPECTRUM" ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ.
ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΑΝΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΝ ΠΟΤΕ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ

Καλωσόρισες στο retromaniax.gr ! :)

Το συγκεκριμένο βιβλίο έχει εκδοθεί από την θρυλική εκδοτική εταιρεία Compupress η οποία είχε συνεργαστεί με τον κύριο Ν. Γεωργιάδη για την έκδοση του συγκεκριμένου βιβλίου. Υπάρχουν δηλαδή ενεργά πνευματικά δικαιώματα (copyrights) τόσο απο την Compupress όσο και απο τον συγγραφέα του βιβλίου ως πνευματική ιδιοκτησία του. Αυτό σημαίνει ότι οποιαδήποτε ψηφιακή μορφή του βιβλίου χωρίς την άδεια τους είναι παράνομη. Εδώ δεν θα βρεις κάποιο PDF ούτε κάποιο link για download.

Ρίξε μια ματιά στους κανονισμούς του retromaniax.

ΥΓ. Βλέπω στη εικόνα που έχεις βάλει το μικρό λογότυπο (στην αριστερή κάτω μεριά της εικόνας) της ιστοσελίδας Greekrcm.gr. Είσαι μέλος της συγκεκριμένης ιστοσελίδας;

Τελευταία επεξεργασία:
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ
ΑΛΛΑ Η PHOTO ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΣΕ ΕΝΤΥΠΗ ΜΟΡΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΗΚΑ
ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ.
ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΑ.
ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΑΝΑΡΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ Greekrcm.gr ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΙΟ ΛΙΓΑ ΚΒ Η ΣΕΛΙΔΑ
ΕΠΕΛΕΞΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΤΟΥ Greekrcm.gr
ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ RETROMANIAX ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΟΥ
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΘΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.

ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

Πίσω
Μπλουζα