Βιβλίο της Bi-bi-bo

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Λορένα
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Λορένα

RetroNuts!
Αντιδράσεις
327
Κυκλοφορησε μια χρονικη περιοδο, μια σειρα βιβλιων παρεα με κασετα, με περιπέτειες της Bi bi bo. Οι περιπέτειες απλές : η Bi bi bo στην εξοχη, Οι διακοπές της Bi bi bo κτλ κτλ της El Greco

Είχα παρει ενα-δυο, αλλά δυστυχώς σωθηκε μόνο η μια κασέτα σε αριστη κατασταση (δεν εχω κασετοφωνο ομως... :P )

Το βιβλιο θυμαμαι σε στυλ εγχρωμου παραμυθιου, και η αφηγηση εκπληκτικη και η κασετα χρωματος ροζ.

Ηταν προς το τελος της δυναστειας της της συγκεκριμενης κουκλας, η Barbie ειχε κανει ηδη την εμφανιση της. Τουλαχιστον αφου δεν μου εμεινε η κουκλα, μου εμεινε η κασετα της :)

Τουτο εδω λες ,αν ειναι αυτο εχει ηδη ποσταρθει.
icon10.gif

dsc00497kg8.jpg

Ναι, αυτό ειναι Aardy. Από όλο το βιβλιο εμενα μου εμεινε μονο η κασετα. Συγκεκριμενα.. η Bi bi bo στην εξοχη.

Θα την τραβηξω φωτο ;)

Υ.Γ. Το ειχα ξεχασει πως ειχε και μαρκαδορους να ζωγραφιζουμε. Θυμαμαι πως τους φυλαγα να μην χαλασουν, και ζωγραφιζα με αλλους :)

Λορένα είπε:
Κυκλοφορησε μια χρονικη περιοδο, μια σειρα βιβλιων παρεα με κασετα, με περιπέτειες της Bi bi bo. Οι περιπέτειες απλές : η Bi bi bo στην εξοχη, Οι διακοπές της Bi bi bo κτλ κτλ της El Greco
Είχα παρει ενα-δυο, αλλά δυστυχώς σωθηκε μόνο η μια κασέτα σε αριστη κατασταση (δεν εχω κασετοφωνο ομως... :P )

Το βιβλιο θυμαμαι σε στυλ εγχρωμου παραμυθιου, και η αφηγηση εκπληκτικη και η κασετα χρωματος ροζ.

Ηταν προς το τελος της δυναστειας της της συγκεκριμενης κουκλας, η Barbie ειχε κανει ηδη την εμφανιση της. Τουλαχιστον αφου δεν μου εμεινε η κουκλα, μου εμεινε η κασετα της :)
τι μου θυμησες!!!η ροζ κασετα!ειχε και ομοιο για τα αγορακια σε μαυρη κασετα με τον ιπποτη της ασφαλτου!!!!!!

Πίσω
Μπλουζα