Βοήθεια για το κανάλι μου στο youtube

misha

RetroActive
Joined
24 Φεβ 2010
Μηνύματα
390
Αντιδράσεις
345
Καλημέρα σε όλους και όλες θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για το κανάλι μου στο youtube.

Συγκεκρίμένα θέλω να ανεβάσω τη διασκευή ενός τραγούδιου και να ανοίξω θέμα εδώ.

Ξέρω οτι αυτό δεν είναι νόμιμο γιατι πρόκειται για copyrighted υλικό και στο παρελθόν που έκανα upload κάποιων τραγουδιών επαιρνα το μύνημα

οτι προκειται για υλικό της τάδε εταιρίας που υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα και το βίντεο μπλοκάρεται στην τάδε χώρα.

Ετσι μετα απο λίγες μέρες εγώ ο ίδιος έσβηνα το βίντεο.

Η ερώτησή μου είναι η εξής:προκειται να ανεβάσω απόσπασμα απο διασκευή κάποιου τραγουδιού και να κάνω θέμα εδώ.

Ξέρω οτι θα πάρω το ίδιο μυνημα ομως θέλω να ρωτήσω επειδη εχώ πέσει σε κανάλια του youtube που έχουν τερματιστεί λόγω πολλαπλων ειδοποιήσεων

για πνευματικά δικαιώματα αν κινδινεύω να πάθω το ίδιο η μήπως θα πρέπει να πάρω μηνυμα στο email μου απο τους διαχειριστές του youtube οτι πρέπει να σβήσω το βίντεο γιατι αλλιώς το κανάλι μου θα τερματιστεί.

Κατα καιρούς εχω δει κανάλια στο youtube που έχουν δεκάδες τραγούδια και ποτέ ως τώρα δεν τερματίστηκαν ενώ εγω στο παρελθόν ανέβασα

δυο τραγούδια και τα έσβησα.

Πόσο κινδυνεύω με τερματισμό του καναλιού μου?Οποιος έχει κανάλι στο youtube και ανεβάζει και τραγούδια παρακαλώ να βοηθήσει. :please:
 
Αφού ξέρεις οτι πρόκειται να πάρεις το ίδιο μήνυμα γιατί να ρισκάρεις να το ανεβάσεις?

Στη σελίδα του youtube λέει τα παρακάτω

When material is removed due to a claim of copyright infringement, we send the user who uploaded the video an email notification containing the claimant of the video. If you have had a video removed, please check the email address that is associated with your YouTube account for this notification.
http://www.youtube.com/t/copyright_suspension
 
Ευχαριστώ για την βοήθεια μάλλον δεν θα πάρω το ρίσκο να το ανεβάσω το βίντεο ωστόσο θα κάνω μνεία στο φόρουμ για το θέμα που προανέφερα.

Θα ήθελα να κάνω μερικές αλλες ερωτήσεις εχω στο κανάλι μου βίντεο απο ελληνικά ραδιοφωνικα σπότ που έχω ανεβάσει και μάλιστα εκανα θέμα και στο φόρουμ απο την πρώτη στιγμή που το ανέβασα μέχρι τώρα δεν πήρα ειδοποιήση οτι προκειται για copyrighted υλικο υπάρχει κίνδυνος να με ανακαλύψουν?Ποια η πολιτικη για τα διαφημιστικά σπότ στο youtube?

Επίσης είχα ανεβάσει μικρό αποσπασμα απο τη ραδιοφωνικη εκπομπή του Μιχάλη Τσαουσόπουλου και του Ιωσήφ Αβραμόγλου "Δυο στην τιμή του ενός" και πάλι είχα κάνει θέμα στο φόρουμ παρόλα αυτα απο την πρώτη στιγμή που το ανέβασα ως τώρα ποτέ δεν πήρα ειδοποίηση για πνευματικά δικαιώματα.

Ξαναρωτάω υπάρχει κινδυνος να με ανακαλύψουν?Tο βιντεο μου έχει τιτλο "Δυο στην τιμή του ενός" και με μια αναζήτηση στο γκουγκλ βρίσκεται αμέσως.

Ποιος φίλος η φίλη μπορει να βοηθήσει?
 
Ανα πάσα στιγμή μπορεί να σου γίνει αναφορά για copyrighted υλικό. Από τη στιγμή που δεν έχεις οποιαδήποτε άδεια γραπτή που σε αφήνει να ανεβάσεις υλικό οπτικοακουστικό στο yοutube είσαι υπόλογος για παράβαση πνευματικών δικαιωμάτων.
 
Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια όσα είπες θα τα έχω υπόψη μου.
 
Όταν ανεβάζεις οπτικοακουστικό υλικό άλλων, να βάζεις πάντα στα σχόλια του video, τα copyrights π.χ.:

Copyright by the respective owners ή Copyright (εταιρία μουσικής, τηλεοπτικού προγράμματος, διαφήμισης κλπ.)

Εμένα μου έχει σταλεί στο παρελθόν ένα ενημερωτικό mail, για μια μουσική που είχα χρησιμοποιήσει, αλλά μου έγραφε οτι προς το παρόν δε χρειαζόταν να κάνω εγώ κάποια κίνηση (π.χ. να αφαιρέσω το video).
 
Thanks Dino και εμένα αυτο το μήνυμα μου ερχόταν οπως και σε εσένα μαζί με την υπενθυμιση οτι πρόκειται για υλικό με πνευματικά δικαιώματα.

Κατα τ'αλλα αν δε γίνει κάτι απο τη διαχειρηση του γιουτουμπ δεν πρόκειται να σβήσω τα βιντεα μου.
 
DINO είπε:
Όταν ανεβάζεις οπτικοακουστικό υλικό άλλων, να βάζεις πάντα στα σχόλια του video, τα copyrights π.χ.:
Copyright by the respective owners ή Copyright (εταιρία μουσικής, τηλεοπτικού προγράμματος, διαφήμισης κλπ.)
Ενημερωτικά το παραπάνω σχόλιο δε σε διασφαλίζει. Είναι ουσιαστικά σαν να λες οτι ξέρω πως το παρακάτω οπτικοακουστικό υλικό υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα τα οποία εγώ επιλέγω να αγνοήσω.

Δεδομένου λοιπόν οτι ολη η κουβέντα κινείται γύρω από υλικό που έχει πνευματικά δικαιώματα κι εφόσον έχεις πάρει τις απαντήσεις που θέλεις το παρόν θέμα κλειδώνεται. :)
 
Πίσω
Μπλουζα