Βοήθεια για το Call of duty-2

Αντιδράσεις
23
Ναι ναι γελάστε μαζί μου... τρίτη φορά που έχω πρόβλημα. Τις προηγούμενες 2 χάρη και στη βοήθεια σας τα κατάφερα, ελπίζω και τώρα.

Λοιπόν αγόρασα το άνω παιχνίδι και έχω πρόβλημα. Με το που το βάζω στο πισι, δεν το αναγνωρίζει καν. Μάλιστα μετά από λίγο το ποντίκι και το πληκτρολόγιο ψιλοκολλάει και ξεκολάει. Μετά από λίγο πάλι τα ίδια και πάλι τα ίδια πιο πέρα. Όταν ξεκολλήσει μετά από 3-4 κολλήματα, πάω στον "Υπολογιστή μου", το ανοίγω και... δεν υπάρχει πουθενά το εικονίδιο του DVD-Rom. :animeek: :animeek: Έχει χαθεί τελείως... :icon_cry: Κατα τα άλλα το κομπιούτερ δουλεύει μια χαρά αλλά αυτό τίποτα. Το βγάζω χειροκίνητα, πάλι δεν εμφανίζεται το εικονίδιο. Για να ξαναεμφανιστεί, πρέπει να κάνω επανεκκίνηση. :nervous: Καμιά ιδέα?? Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Αγόρασα από τον ίδιο και το "Doom 3 Resurection of evil-expansion pack" και παίζει μια χαρά. Όπως και το Kaspersky version 7.0 (από άλλον) που επίσης τρέχει μια χαρά. Λοιπόν το πήρα απόφαση. Να παίξω αυτά τα δύο και ΔΕΝ ξαναπαίρνω παιχνίδι για πισι. Θα πάρω ΧΒΟΧ-360 και θα χω το κεφάλι μου ήσυχο. Ουτε απαιτήσεις ούτε τέτοια προβλήματα. Wally, είχες δίκιο. PC gaming is dead. :mad: :mad:

PC gaming is alive, more than ever.

Το παν είναι να μην είσαι n00b και να ξέρεις τι μηχάνημα έχεις, αλλά παράλληλα να το διατηρείς σε τέλεια κατάσταση. Δεν θέλει ιδιαίτερο κόπο.

Το να προσπαθείς με μια 6800 LE (stands for Low End) να παίξεις παιχνίδι, με DVD τριετίας, και 1 giga ram, ε μη τρελαθούμε κιόλας.........

Καλό το 360, το πήρα, έπαιξα, ακόμα και το Oblivion έβαλα (GOTY edition) όλα καλά, αλλά το μηχανάκι κάθεται άπραγο εδώ και μέρες. Αντίθετα το gaming PC μου έχει βγάλει φωτιές (τρόπος του λέγειν μια και το νερό δεν καίγεται!!!!! )

Outcome: Ένα αξιοπρεπέστατο pcάκι σήμερα, αν έχεις μια καλή οθόνη 17'' CRT μπορεί να φτιαχτεί για 500 ευρώ και κάτω. Mιλάμε για δυπήρινο, με 2 giga RAM, 320 giga HDD και φυσικά Direct X 10 κάρτα γραφικών.

Αν φυσικά μπορεί κανείς να το φτιάξει μόνος του έτσι; Αν περιμένεις από τον κάθε μαϊμουδιάρη να σου φτιάξει καλό μηχάνημα σε καλή τιμή, σώθηκες....

ΒΤW, Doom III και COD II πάνε μια χαρά σε Northwood 2,8, 1 giga, 6800 απλή με 128 μνήμη.................

Το παν είναι ΠΩΣ είναι στημένο το μηχάνημα.

Dr Malcolm Betruger είπε:
Καμιά ιδέα?? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
1). Format και επανεγκατάσταση του λειτουργικού.

2). ΚΑΛΟ καθάρισμα στο μηχανάκι σου. Θυμάμαι τα specs σου είναι ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΑ για τα παιχνίδια που αναφέρεις, αν και σε μικρότερη λογικά και σχετικά ανάλυση.

3). ΑΛΛΑΓΗ του DVD-ROM. Ένα ΚΑΛΟ DVD-R μπορεί να αγοραστεί για 25 ευρώπουλα.

4). ΑΛΛΑΓΗ ΑΜΕΣΑ του τροφοδοτικού σου. Πάρε κάτι καλό αν και όχι απαραίτητα ακριβό. Ένα 600+ PSU έχει 85 ευράκια. Thermaltake μοντέλο. Αθόρυβο και με cable managment.

Ελπίζω να σου έδωσα μια ιδέα.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ευχαριστώ για τις διδαχές, αλλά εγώ ρωτώ ΤΩΡΑ και με αυτα που ΕΧΩ τί κάνω.

Το δυσκολοτερο δεν ειναι το hardware...το πακετο ειναι να βρεις φρεσκα παιχνιδια

Μα αυτα που σου ανεφερε ο pooky θα τα κανεις στο μηχανημα που εχεις...!

1) Format και επανεγκατάσταση του λειτουργικού.

2) ΚΑΛΟ καθάρισμα στο μηχανάκι σου. Θυμάμαι τα specs σου είναι ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΑ για τα παιχνίδια που αναφέρεις, αν και σε μικρότερη λογικά και σχετικά ανάλυση.

Απο κει και περα:

3) Καθαρισμα του DVD με ενα καθαριστικο δισκακι και firmware update..!

(ναι,βοηθαει πολυ...! )

4)Να θυμασαι,το backup των original παιχνιδιων μας (...) τα κανουμε σε ΚΑΛΑ κι ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ δισκακια οπως Tayio Υuden ceramic.....

BTW,με τα 400 ευρω που θα δωσεις για XBOX 360 στηνεις ενα καλο PCακι που δεν θα εχει τετοια προβληματα..!

Dr Malcolm Betruger είπε:
Όταν ζητάς βοήθεια σε κάτι να δέχεσαι και τις διδαχές.

Φυσικά μόνο για διδαχές δεν πρόκειται εγώ απλά ανέφερα τι θα έκανα ΤΩΡΑ αν ΕΙΧΑ ό,τι διαθέτεις αυτή τη στιγμή.

Μαγικά δεν κάνουμε, συμβουλές δίνουμε.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Είσαι ελεύθερος να πράξεις κατά το δοκούν.

--------------EDIT---------------

BTW το θέμα με το DVD που αναφέρεις το έκανα άνετα duplicate στο δικό μου μηχάνημα. Φυσικά έχω και την πολύ απλή λύση. Αλλά αφού δεν δέχεσαι διαδαχές, ας το αναφέρει ο επόμενος παρακαλώ.

-------------EDIT OVER (and out from this thread)-----------------

Ελα βρε pooky,ενταξει,(θελω να) πιστευω οτι δεν το εννοουσε ετσι οπως το εξελαβες αυτο περι διδαχων ο Malcolm,αν και οντως χτυπησε πολυ ασχημα...

Προκειται περι λαθους τροπου εκφρασης πιστευω...

manos426f είπε:
4)Να θυμασαι,το backup των original παιχνιδιων μας (...) τα κανουμε σε ΚΑΛΑ κι ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ δισκακια οπως Tayio Υuden ceramic.....
Επιβάλλονται ως μάρκα!

pooky μην το παρεξηγείς το παιδί δεν το εννοούσε όπως το κατάλαβες, απλά ρώτησε τι μπορεί να κάνει με ότι έχει διαθέσιμο αυτή τη στιγμή και χωρίς να αναγκαστεί να μπει σε έξοδα...

...Και φυσικά πολύ καλά έκανες που δίνεις τις συμβουλές σου που δεν είναι χρήσιμες μόνο στον malcolm, αλλά και σε όλους μας που τις διαβάζουμε!

TallMan είπε:
Και φυσικά πολύ καλά έκανες που δίνεις τις συμβουλές σου που δεν είναι χρήσιμες μόνο στον malcolm, αλλά και σε όλους μας που τις διαβάζουμε!
+1 Tallman...! :thumb:

Όσον αφορά το παιχνίδι και εφόσον τα υπόλοιπα παίζουν σωστά στο PC σου δόκτωρ, εμένα μου φαίνεται οτι χρειάζεσαι αντικατάσταση της κόπιας που αγόρασες καθότι μάλλον είναι προβληματική.

Κατα τα άλλα, κρατήστε τους τόνους χαμηλά και δεχτείτε ο καθένας την άποψη του άλλου για να μην πάει κι αυτό το thread άκλαφτο. Στην τελική βοήθεια πάμε να δώσουμε και ειρωνίες δεν νομίζω οτι χωράνε.

Ελπίζω, κι εγώ με τη σειρά μου, οτι η διατύπωση οφείλεται σε λάθος τρόπο έκφρασης...

Κι εγώ ελπίζω ο χαρακτηρισμός "noob", που όλοι ξέρουμε ποιόν υπονοεί εμμέσως πλήν σαφώς, να ήταν και αυτός λάθος έκφρασης... Αν ναί τότε το ίδιο ισχύει και για το "διδαχές". Δεν σας είδα πάντως να κόπτεστε και τόσο για την αρχική επίθεση του Pooky εναντίον μου... strange...

Τελως πάντων, πήγα και αντάλλαξα τη κόπια σήμερα, και η καινούργια μου κάνει τα ακριβώς ίδια...

Φιλε μου Malcolm,ολη η ουσια τελικα ειναι να μην ψαχνουμε αφορμες για να παρεξηγουμαστε μεταξυ μας....

Εχω την αισθηση οτι αυτο περι noob,μονο εσυ εξελαβες οτι απευθυνεται σε σενα προσωπικα και κανεις αλλο μας,εξ' ου και δεν το σχολιασαμε...

Εμενα μου φανηκε ως ενας γενικος κανονας για καθε pc user που παρεθεσε ο pooky και τιποτα παραπανω...

Απο κει και περα ομως,το να λες οτι αν δεν ισχυει αυτο,τοτε δεν ισχυει και το δικο σου περι διδαχων,ειναι σαν να δημιουργεις μια αντιπαραθεση του στυλ ''παρε πισω αυτο που ειπες εσυ,για να το παρω κι εγω'' και το οποιο φανταζει κατι σαν κοντρα ανευ λογου και ουσιας...

Σε καθε περιπτωση,να σου ξαναθυμισω οτι εδω ΔΕΝ δινουμε οδηγιες για πειρατικες κοπιες,συνεπως θα σε παρακαλουσα να εισαι πιο προσεκτικος στις αναφορες σου.Να ξερεις οτι σε ενα forum η οποιαδηποτε συμβουλη περι cracking,hacking,τρεξιματος πειρατικων παιχνιδιων αυτοματα αποτελει κινδυνο για το ιδιο το forum...

Δε μπορω δυστυχως να σε βοηθησω περαιτερω,θα σε συμβουλευα να προμηθευτεις αυθεντικο το παιχνιδι και οπως σου ειπα και παραπανω το αντιγραφο του δικου σου παιχνιδιου που νομιμα κατεχεις (...) να το κανεις σε ποιοτικα δισκακια...

Ελπιζω να καταλαβες τι εννοω....

Μεχρι εδω.

Φιλε μου Malcolm - εχεις καμποσες φορες ζητησει βοηθεια για καποιες καταστασεις που σου συμβαινουν και νομιζω σε ολες εχεις λαβει απαντησεις.

Ελπιζω να μην ξεχνας οτι ειμαστε στο Retromaniax και ασχολουμαστε με retro θεματα (σε γενικες γραμμες).

Τωρα , στο συγκεκριμενο σου ερωτημα , εθιξες και το θεμα του pcgaming.

Λοιπόν το πήρα απόφαση. Να παίξω αυτά τα δύο και ΔΕΝ ξαναπαίρνω παιχνίδι για πισι. Θα πάρω ΧΒΟΧ-360 και θα χω το κεφάλι μου ήσυχο. Ουτε απαιτήσεις ούτε τέτοια προβλήματα. Wally, είχες δίκιο. PC gaming is dead
ε σε αυτο πηγαινε το σχολιο του pooky και δεν ειχε προσωπικη αναφορα - αλλα συμπερασμα επι της ουσιας του posts σου.

PC gaming is alive, more than ever.
Το παν είναι να μην είσαι n00b και να ξέρεις τι μηχάνημα έχεις, αλλά παράλληλα να το διατηρείς σε τέλεια κατάσταση. Δεν θέλει ιδιαίτερο κόπο.

Το να προσπαθείς με μια 6800 LE (stands for Low End) να παίξεις παιχνίδι, με DVD τριετίας, και 1 giga ram, ε μη τρελαθούμε κιόλας.........

Καλό το 360, το πήρα, έπαιξα, ακόμα και το Oblivion έβαλα (GOTY edition) όλα καλά, αλλά το μηχανάκι κάθεται άπραγο εδώ και μέρες. Αντίθετα το gaming PC μου έχει βγάλει φωτιές (τρόπος του λέγειν μια και το νερό δεν καίγεται!!!!! )

Outcome: Ένα αξιοπρεπέστατο pcάκι σήμερα, αν έχεις μια καλή οθόνη 17'' CRT μπορεί να φτιαχτεί για 500 ευρώ και κάτω. Mιλάμε για δυπήρινο, με 2 giga RAM, 320 giga HDD και φυσικά Direct X 10 κάρτα γραφικών.

Αν φυσικά μπορεί κανείς να το φτιάξει μόνος του έτσι; Αν περιμένεις από τον κάθε μαϊμουδιάρη να σου φτιάξει καλό μηχάνημα σε καλή τιμή, σώθηκες....
ΒΤW, Doom III και COD II πάνε μια χαρά σε Northwood 2,8, 1 giga, 6800 απλή με 128 μνήμη.................
Το παν είναι ΠΩΣ είναι στημένο το μηχάνημα.
Κανει προλογο δηλαδη και αμεσως μετα σου απανταει εδω

Παράθεση:Αρχική Δημοσίευση από Dr Malcolm Betruger

Καμιά ιδέα?? Ευχαριστώ προκαταβολικά.

1). Format και επανεγκατάσταση του λειτουργικού.

2). ΚΑΛΟ καθάρισμα στο μηχανάκι σου. Θυμάμαι τα specs σου είναι ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΑ για τα παιχνίδια που αναφέρεις, αν και σε μικρότερη λογικά και σχετικά ανάλυση.

3). ΑΛΛΑΓΗ του DVD-ROM. Ένα ΚΑΛΟ DVD-R μπορεί να αγοραστεί για 25 ευρώπουλα.

4). ΑΛΛΑΓΗ ΑΜΕΣΑ του τροφοδοτικού σου. Πάρε κάτι καλό αν και όχι απαραίτητα ακριβό. Ένα 600+ PSU έχει 85 ευράκια. Thermaltake μοντέλο. Αθόρυβο και με cable managment.

Ελπίζω να σου έδωσα μια ιδέα.
Η απαντηση σου ακριβως απο κατω δεν ειναι και τοσο κομψη

Εγω θα σου απαντουσα οτι αν δεν μπορεις να τρεξεις το παιχνιδι απο μια κοπια που κανεις δεν μπορει να ξερει αν ειναι καλη αλλα και κανεις δεν μπορει να ξερει τις γνωσεις σου πανω σε pc , να αγορασεις το παιχνιδι πρωτοτυπο ωστε τουλαχιστον να αποκλεισεις το ενδεχομενο της κατεστραμμενης κοπιας.

Τωρα πιο γενικα μιλωντας - το φορουμ μας ασχολειται, εστω επιγραμματικα με το emulating, χωρις παντως να δινει απευθειας συμβουλες για το πως θα τρεξετε τις roms ή τα ISOs μιας και η κατοχη και η χρηση τους ειναι ποινικο αδικημα. Με το ιδιο σκεπτικο η αναφορα ή η ζητηση πληροφοριων που αφορουν πειρατικες κοπιες pc παιγνιδιων ειναι επισης εκτος του αντικειμενου μας (αλλα και της ευθυνης που παιρνουμε σαν forum).

Σας παρακαλω λοιπον - και αυτο αφορα ολους μας - να μην ζηταμε τετοιου ειδους πληροφοριες εδω. Επισης θα σας παρακαλουσα να μην συνεχιστει η συζητηση αυτη.

Εντάξει. Ας πάει στα κομμάτια το COD-2. Βρήκα ένα [edit] λεξιλόγιο [edit] παιχνιδάκι στο ίντερνετ να παίζω. Το συστίνω σε όλους:

- http://www.10mg.nl/

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Για να κλείσω το θέμα, επέστρεψα και το δεύτερο DVD στο πωλητή αφού επίσης δεν έπαιζε. (Για κάποιο λόγο τη συγκεκριμένη παρτίδα με διασκάκια δεν την αναγνώριζε ο υπολογιστής μου) Τέλως πάντων πήρα άλλο παιχνίδι το "Call of Juarez". Το αναγνωρίζει μια χαρά το μηχάνημά μου. Επίσης κατάφερα να κάνω να παίξει (με βοήθεια από το ίντερνετ) το Doom 3 - Resurrection of Evil και έχω λιώσει κυριολεκτικά. Να το τελειώσω και μετά το άλλο. Και μετά βεβαίως βεβαίως Half-life 2-episode 2 που το περιμένω πώς και πώς. Αυτά. :)

Πίσω
Μπλουζα