Βρήκα παιχνίδια σε ένα μαγαζάκι...

plintiriopiaton

RetroActive
Joined
24 Φεβ 2007
Μηνύματα
249
Αντιδράσεις
7
φίλοι, το παρακάτω δεν είναι αγγελία απλά είναι καποια παιχνίδια που τυχαία ανακάλυψα. Υπάρχουν όμως μερικά ακόμα σε ένα μαγαζάκι με κλωστές και είδη ραπτικής. όποιος ενδιαφέρεται για κάποιο από τα παιχνίδια που σας δείχνω Μονοκράτορας, Αερο Μονοπολη, Κυρίαρχος, (μμμμ δεν μπορώ να ανεβάσω άλλες φώτο οπότε μου στέλνεται πμ και σας αποστέλλω στην η-διεύθυνση σας) μπορώ να βρω από ένα ίσως και δεύτερο. Επίσης έχει μερικά ακόμα ένα ποδοσφαιρακι και ένα Μπάσκετ (λεπτομέρειες άλλες δεν εχω) είναι σίγουρα 1975-αρχές 1980 από το κουτί γραμματοσειρά και φωτογραφίες έτσι δείχνει. Ο αυτοκινητόδρομος είναι ΜΡ Mister P (ήταν ένας μόνο) όσοι ενθυμούνται τον ΜΡ....και φυσικά ο θρυλικός Οδοντογιατρός Δόκτορας ΑΧ της El Greco (ίσως να σας βρω ένα ακόμα από αυτό αλλά με λίγο ξεθωριασμένα χρώματα στο κουτάκι από τον ήλιο). τέλος να και ο Κοτζακ...(ήταν τελευταίο παιχνίδι και αυτός)...άντε να θυμόμαστε.
 
Δεν τα τσίμπησες??πες μου που είναι η διεύθυνση στείλε pm
 
αυτά τα εχω αγοράσει χεχεχε και τα έβγαλα φώτο το πρωί για να μοιραστώ την χαρά μου μαζί σας. έχει ακόμα μερικά από αυτά που ανέφερα. Το μαγαζάκι δεν είναι στην Θεσσαλονίκη αλλά Δράμα μεριά. Αύριο ίσως να μπορέσω να κάνω μια στάση 1-2 λεπτά από την δουλειά και αν κάποιος θέλει κάτι από αυτά που υπάρχουν μου το λέει.
 
Ου!!Μονοφαγά!!!!σαν δεν ντρέπεσαι...έμεινα με την γλύκα!
 
έχει όμως ακόμα μερικά αν σου αρέσει κάποιο μου λες. αλλά ειλικρινά ξύπνησαν πολύ ανάμνηση φίλε μου. πολύ συναίσθημα έπεσε :) Καλά το Κοτζακ είναι ακόμα σφραγισμένο και δεν μου πάει η καρδιά να το ανοίξω...άσε άσε.
 
:thumbup: Για να είμαι ειλικρινής τα παιχνίδια αυτά δεν τα θυμάμαι,αλλά θα ήθελα πολυ να παίξω με τον αυτοκινητόδρομο ΜΡ Mister P.Λοιπόν το κλείσαμε στην επόμενη retromaniax συνάντηση να τον φέρεις να τον «δοκιμάσουμε». ;) ;)
 
Την Κυριακή βρήκα και εγώ κάτι τέτοια παιχνίδια στο Μοναστηράκι .

Ο τύπος είχε το Λούνα Πάρκ και τους Dukes ,σχεδόν άθικτα μέσα στα κουτιά τους. Δεν ρώτησα τιμή όμως ...
 
Theoritikos το λούνα Παρκ πως ήταν το κουτί θυμάσαι καθόλου? Bibi είναι για δυο άτομα (στην Θεσσαλονίκη είμαστε λίγοι οπότε θα μπορούσαμε εύκολα) ενώ στην Αθήνα είστε πολλοί θα κάνουμε τουρνουά ανά ζευγάρια...στο τέλος ο νικητής θα πρέπει να πάρει ένα ρετρό έπαθλο κάτι σε Spectrum Bibi-bo C64 κάτι. Το κακό είναι ότι λειτουργεί με μπαταρίες και θα φάμε πολλές μπαταρίες :) αλλά χαλάλι του και μόνο που βλέπω το λογότυπο του MR Ρ στο κουτί του και το κλασσικό αφρολέξ είναι ωραία ανάμνηση. Ευχαριστώ για την συμμετοχή στο thread μου που μάλλον δεν είχε και πολύ ενδιαφέρον το θέμα :biglaugh: Πρέπει να βρω επείγοντος κάτι σχετικό με Candy Candy Bibi bo για να κάνω τον κόσμο να συμμετέχει...θα το παλέψω. Νομίζω όμως ότι τα παιχνίδια αυτά που βρήκα είναι πολύ καλά για να τα παίζεις με πάρα πολύ ενδιαφέρον ΡΕΤΡΟ και δεν θα βρεθούν αν το μαγαζάκι τελικά κλείσει σε 1-2 μήνες όπως μου είπε ο παππούς εκεί.
 
Έπαθλο ένα Spectrum?????Δεν πρόκειται να χάσω με τίποτα... :D
 
Πάντως σήμερα διαπίστωσα ότι ο Δόκτωρ Ωχ υπάρχει με το κουτί του σε ένα ψιλικατζίδικο εδώ. όποιος θέλει...μου πμ και κάτι θα κάνω να το λάβετε. Ακμακα...πόσα Spectrum λες να κυκλοφόρησαν παγκοσμίως και πόσα C64? άσχετο με το θέμα.
 
plintiriopiaton είπε:
Theoritikos το λούνα Παρκ πως ήταν το κουτί θυμάσαι καθόλου?
Ξέρω σου απαντώ κάπως αργά, αλλά σήμερα ξαναπέρασα από το συγκεκριμένο [edit] dead link [edit] και ήταν ακόμα εκεί.

Έβγαλα μια φώτο, λίγο βιαστική βέβαια γιατί γινόταν ο κλασσικός χαμός που γίνεται κάθε Κυριακή μεσημέρι στο Μοναστηράκι, αλλά κάτι φαίνεται.

dsc00092gs0.jpg

Το Λούνα Πάρκ, (πρέπει να) έχει το ίδιο artwork με την αντίστοιχη τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ (εμένα αυτό μου θύμιζε πάντως).

Αν σε ενδιαφέρει, το καταστηματάκι είναι στην οδό Αιόλου.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
παιδια τα ειχα ολα αυτα απιστευτα παιχνιδια ,ορε τι παιζαμε τοτε και τι παιζουν τα παιδια τωρα ε!?
 
Ξάχνω εδώ και καιρό το παιχνίδι "Μονοκράτορας"... Ξέρετε που μπορώ να το βρω στην Αθήνα?.........
 
Το εχω φίλε και μάλιστα διπλό σε ολοκαίνουργια κατάσταση...σου έστειλα πμ..αν θέλεις μου λες να στο στείλω κάτω.
 
Εγώ βρήκα στην ντουλάπα ενός φίλου μου, και μου κάνει εντύπωση γιατί είναι καμιά 10αρια χρόνια μικρότερος, ένα επιτραπέζιο Star Trek. Ζήτημα ημερών είναι να γίνει δικό μου....

Τίμια ανταλλαγή, θα πάρει μια δισκετοθήκη με μεγάλες δισκέτες παιχνίδια!
 
Πίσω
Μπλουζα