Γάλα σε τριγωνική συσκευασία

QueenofHearts

RetroActive
Joined
8 Ιουν 2007
Μηνύματα
809
Αντιδράσεις
836
To γάλα εισαγωγής στην περίεργη κάπως τριγωνική συσκευασία το θυμάται κανείς; Είχε μπλε στάμπες απ' έξω!

Και το σοκολατούχο γάλα Yoko Choko! :D
 
QueenofHearts είπε:
To γάλα εισαγωγής στην περίεργη κάπως τριγωνική συσκευασία το θυμάται κανείς; Είχε μπλε στάμπες απ' έξω!
Χτες πήγα στο σούπερμάρκετ να πάρω τέτοιο γάλα! Δεν υπάρχει πλέον από ότι είδα αυτή η τρίγωνη συσκευασία αλλά κανονικό μικρό μεταλλικό κουτάκι. Το γάλα είναι ζαχαρούχο. Έχει τόση ζάχαρη που δεν μπόρεσα να πιω πάνω από δυο γουλιές (ναί σκέτο). Όταν ήμουν μικρός το έπινα ξεροσφύρι!
 
Σοβαρά? Δεν το είχα συνειδητοποιήσει γιατί δεν μας το έπαιρναν ποτέ οι δικοί μας! Νόμιζα πως ήταν απλό γαλατάκι..
 
Απο όσο διάβασα στη συσκευασία η χρήση του προορίζετε για παρασκευή γλυκών. Σίγουρα όχι για να το πίνεις σκέτο όπως εγώ! Ποιός μπορεί να το αντέξει άραγε; :D
 
Νομίζω πως η Queen αναφέρεται σε ένα αυστριακό γάλα συσκευασμένο στις πρώτες tetra pak συσκευασίες με κάπως στιφή γεύση (χάλια ήταν :nervous: βασικά ) από τα πρώτα που ήταν παρασκευασμένα με τη μέθοδο UHT.

Mια φορά το είχα δοκιμάσει... Δεν ξαναμανα... μετά... :D

http://en.wikipedia.org/wiki/Tetra_Pak
 
Η Juanita έχει δίκιο. Εκείνο το γάλα δεν ήταν ζαχαρούχο, ήταν απλό με χάλια γεύση. Είχαμε πάρει κάτι τέτοια να πίνουμε τότε με το Chernobyl νομίζω, φοβόταν η μάνα μου να πάρει φρέσκο μην έχει ραδιενέργεια.......
 
Ναι! Ακριβώς αυτό εννοούσα!! Εμείς πάντως με το Chernobil είχαμε πάρει yokoChoco και ΝουΝου! Ακόμα θυμάμαι τη σφαγή στο Μαρινόπουλο για τα γάλατα και τα μακαρόνια!
 
Tόσο λάθος έκανα; Οκ συγχωράτε με.
 
το αυστριακό γάλα της τριγωνικής συσκευασίας, το λάτρευα! Ξανακυκλοφορεί σε χάρτινη πάλι αλλά κανονικό, τετράγωνο. Όποτε το βρω μπροστά μου το παίρνω.
 
Parmalat.......... δεν βλέπατε φόρμουλα 1 μικροί;;;;
 
Πίσω
Μπλουζα