Γεια σου Ελλάδα με τις κληματαριές και τα κομπιουτεράκια σου Αθήνα 9.84

Nemo

RetroMuseum GateKeepeR
Joined
9 Ιαν 2006
Μηνύματα
4.694
Αντιδράσεις
1.409
Ψαχνοντας για κατι αλλο ,επεσα πανω σε μια αναφορα σε μια απο τις πρωτες αν οχι την πρωτη -μεγαλης εμβελειας & σε μεγαλο ΜΜΕ (Αθηνα 9.84) εβδομαδιαια και μαλιστα σε ζωνη υψηλης ακροασης καθε κυριακη μεσημερι - εκπομπη Νέας τεχνολογίας/ computer-ιστικης σε σημαντικο βαθμο οσων αφορα την θεματολογια της.

Μια και βρισκομαστε στα τελειωματα των 80ς ,μιλαμε για "terra incognita" και καθολου εξοικιωμενο κοινο και επομενως υποθετω κι αναλογη πολυ γενικη-εισαγωγικη προσεγγιση των οποιων θεματων που ειχαν να κανουν με το το χωρο της πληροφορικη και των υπολογιστων.

Ετυχε καποιος να την παρακολουθησει ????
 
Θυμαμαι οτι ειχα πληροφορηθει με μεγαλη χαρα (πιτσιρικας τοτε που διψαγα για home computing καλυψη) την υπαρξη της αλλα δεν εκατσε ποτε να την ακουσω :(

Δεν μπορω να προσδιορισω χρονια. Ελπιζω καποιος φιλος/η να μας βοηθησει να μαθουμε τους συντελεστες, τη περιοδο υπαρξης της.

Ισως να υπαρχει και αρχειο στον σταθμο
 
Ομοίως και εγώ...

Δυστυχώς δεν έκατσα ποτέ να την ακούσω. Θυμάμαι πως είχα πληροφορηθεί την ύπαρξή της απο σχετική ανακοίνωση στο Pixel, μαζί με μία ακόμα ραδιοφωνική εκπομπή (την οποία παρουσίαζε ο πολυτάλαντος Λεκό !!)
 
Την εκπομπή παρουσίαζε ο Μανώλης Νταλούκας.
 
Wally είπε:
Δεν μπορω να προσδιορισω χρονια. Ελπιζω καποιος φιλος/η να μας βοηθησει να μαθουμε τους συντελεστες, τη περιοδο υπαρξης της.
Eυχαριστουμε Mr.Vox για την πληροφορια :) .

Y.Γ. Κι οντως ψαχνοντας -αξιοποιωντας το tip του mr.Vox
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
και η σχετική αναφορά στην εκπομπή (σελ12) από το τεύχος 14(Φεβ 88) του Ε.Π.Τ.Α. (Ελληνική Πλευρά του Amstrad)

>>> (@iamretro)

klimataries.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα