Γιατί οι τίτλοι είναι....αδιόρθωτοι;

Bambinella

Extra Galactic RetroEntity!
Joined
18 Mαϊ 2010
Μηνύματα
16.506
Αντιδράσεις
28.074
Αυτη ειναι μια απορια που εχω εδω και καμποσο καρο.

Πολυ θα ηθελα να μαθω γιατι οταν ανοιγουμε ενα θεμα δεν μπορουμε να κανουμε edit στον τιτλο του. Εντος 24 ωρων εχουμε τη δυνατοτητα να διορθωσουμε τα παντα μεσα στο κειμενο μας, εκτος απο τον τιτλο του.

Μια φορα θυμαμαι, διαπιστωσα ενα λαθος σε τιτλο, αφοτου ειχα πατησει "Υποβολη" και ζητησα απο την Kambia να μου τον διορθωσει.

Γιατι δεν μπορουμε μονοι μας; Γιατι ειδικα οι τιτλοι, παραμενουν....αδιορθωτοι;
 
Οι τιτλοι φυσικα και δεν μενουν αδιορθωτοι - ειναι και καμια 20αρια χιλιαδες - μολις ομως ενημερωσετε τους mods, η αποκριση ειναι αμεση.
 
Μα ναι, herco, φυσικα. Οταν ενημερωνουμε τους διαχειριστες υπαρχει παντοτε αμεση ανταποκριση.

Αυτο που ρωτησα ομως, ειναι γιατι πρεπει να ενοχλουμε τους διαχειριστες για μια, πολλες φορες μικρη και απλουστατη διορθωση, και δεν μπορουμε να κανουμε τη διορθωση αυτη μονοι μας, οπως στο υπολοιπο κειμενο μας.
 
Οι Τιτλοι των threads ειναι λιγο πιο "σοβαρο" θεμα (για το τεχνικο κομματι) απο τα ιδια τα posts - κατουσια δημιουργουν τα links των threads - οποτε και by default το vbulletin δινει δικαιωμα edit μονο στους mods. Παροτι η απορια σου εχει βαση και την καταλαβαινω - τις περισσοτερες φορες ειναι "σοφο" να μην πειραζουμε τις default ρυθμισεις του software που χρησιμοποιουμε. Εξαλλου οπως συμφωνησαμε πιο πριν - η οποια διορθωση τους ειναι αμεση μετα την υποδειξη του δημιουργου του thread.
 
Καταλαβα πολυ καλα, herco. Λογικα ολα αυτα που γραφεις και σε ευχαριστω για την απαντηση σου.
 
Πίσω
Μπλουζα