Γιατί το πρόγραμμα των κρατικών καναλιών δεν είναι ακριβές?

Wally

Retired Admin
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
25.794
Αντιδράσεις
4.287
Εχω γινει εξαλος με τα κρατικα καναλια.

Ανοιγω την τηλεοραση μου και επιλεγω το Guide που δινει το προγραμμα των καναλιων (ενα πολυ ωραιο χαρακτηριστικο της ψηφιακης μεταδοσης)

Βρισκω μια εκπομπη που ειτε λογω ωρας δεν μπορω να παρακολουθησω ειτε εχει ρετρο ενδιαφερον και την προγραμματιζω για εγγραφη.

ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν καταφερνω να πιασω ολη την εκπομπη διοτι ξεκινα με διαφορα αρκετων λεπτων ή δεν μεταδιδεται καν!

Τις προαλες πχ πηγα να γραψω το πρωτο επεισοδιο της Φρουτοπιας (το εβαζε αξημερωτα!!) και οταν πηγα με χαρα να τη παρακολουθησω η εγγραφη περιειχε τα τελευταια καμποσα λεπτα απο ενα ντοκυμαντερ θολης κουλτουρας και 6 λεπτα Φρουτοπια.

Πραγματικο μπαχαλο...δεν θα επρεπε να συμβαινει σε κρατικα καναλια!
 
Wally είπε:
Πραγματικο μπαχαλο...δεν θα επρεπε να συμβαινει σε κρατικα καναλια!
Οντως, δε θα επρεπε, αλλα ακριβως επειδη ειναι κρατικα καναλια γι' αυτο συμβαινει. Το ιδιο μπαχαλο επικρατει σε οτιδηποτε κρατικο αλλωστε.

Στην Ελλαδα ειμαστε και τα ζουμε απο τοτε που γεννηθηκαμε.
 
Καλά ναι, ο οδηγός είναι άλαν ντάλον. Τυχαίνει καμιά φορά να μην μεταδοθεί κάτι που είναι στο πρόγραμμα άλλα αυτό που γίνεται πάντα μα ΠΑΝΤΑ είναι ότι οι χρόνοι είναι off για παραπάνω από μισή ώρα. Συγκεκριμένα ο οδηγός πάει πιο μπροστά, στο μέλλον :p Για παράδειγμα, με το που αρχίζει μία ταινία, στον οδηγό φαίνεται (από τo progress bar) ότι είναι στα μισά. Και όταν η ταινία είναι κοντά στο τέλος της, ο οδηγός μας πληροφορεί ότι έχει αρχίσει ήδη η επόμενη ταινία/σειρά κλπ.

Αυτό συμβαίνει σε όλα τα κανάλια, κρατικά ή μη.
 
Δεν είναι μόνο η κρατική. Σε ποιο κανάλι οι ειδήσεις ξεκινάνε 20:00 και τελειώνουν 21:00 ή 21:15; Παλιά επίσης η πρόγνωση καιρού ήταν μέρος των ειδήσεων. Τώρα πλέον έχει αποσχιστεί, με αποτέλεσμα η σειρά να ξεκινάει στην καλύτερη 21:30.
 
στη νεριτ δεν ήταν να προβληθεί τις προάλλες το remake της σειράς "yes prime minister" που το διαφήμιζε άλλωστε?

όσο το είδε το καναρίνι του απέναντι άλλο τόσο το είδα και εγώ (τουλάχιστον όχι στην ώρα που θα έπρεπε)
 
Τα ιδιωτικα πες οτι ειναι επιχειρησεις που οι μετοχοι κανουν οτι τους καπνισει (γι αυτο και παρουσιαζουν αυτο το μαυρο χαλι)

Η κρατικη ειναι αλλο πραγμα. Ανηκει στους φορολογουμενους.

Ειναι τρελο να προβαλουν ενδιαφεροντα ντοκυμαντερ/σειρες που γυριστηκαν πριν 30 χρονια, με λεφτα δικα μας, τα οποια σπανια θυμουνται να ανασυρουν απο τα ραφια και οταν δεησει ο καλος Θεουλης να τα ανασυρουν...εξαγγελουν προβολη στις 4 το πρωι (!!!?? μεγας σεβασμος) και τα δειχνουν στις 4.25 (αν τα δειξουν).

Αρα στην κρατικη, οποιος θελει να παρακολουθησει κατι της προκοπης πρεπει να ειναι βρυκολακας (ή μηπως φιλοδοξουν να ειναι οι δρακουλες το market segment τους?) διοτι λογω τραγικης ασυνεπειας οι οικιακες μαγνητοσκοπησεις εχουν καταστει πρακτικα ακυρες...

Μηπως να καναμε μαζικα τηλεφωνικα παραπονα?
 
μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση -μπορεί εσφαλμένα καθότι δεν γνωρίζω αρκετά- ότι οι υπάρχουσες δυνατότητες της κρατικής είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτό που προβάλλει.

έχει πολύ υλικό, καλά προγράμματα, θα μπορούσαν να φτιάξουν κάτι ποιοτικό και ταυτόχρονα αποδοτικό. ακόμα όμως δεν...
 
Απο τοτε που θυμαμαι να διαβαζω προγραμματα τηλεορασεων ο κοσμος κανει παραπονα για τις αλλοπροσαλες ωρες εναρξης και ληξης,η μαλλον καλυτερα απο τοτε που βγηκανε τα VCR αρχισαν να δυσανεσχετουνε.


Το καλυτερο να αφησουμε τα καλα της νεας τεχνολογιας για τους ευρωπαιους και να το παμε ρετρο και χειροκινητα και να βαζουμε εναρξη 20 λεπτα νωριτερα και ληξη το αυτο,οταν θελουμε να γραψουμε κατι που μας ενδιαφερει,συστημα αλανθαστο απο καταβολης VCR.
 
Aardvark είπε:

Το καλυτερο να αφησουμε τα καλα της νεας τεχνολογιας για τους ευρωπαιους
και να το παμε ρετρο και χειροκινητα και να βαζουμε εναρξη 20 λεπτα νωριτερα και ληξη το αυτο,οταν θελουμε να γραψουμε κατι που μας ενδιαφερει,συστημα αλανθαστο απο καταβολης VCR.
:thumbup: :thumbup:

Αλανθαστο και ετσι γραφονταν και οι διαφημησεις πριν και μετα το προγραμμα :p
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ajax87 είπε:
:thumbup: :thumbup: Αλανθαστο και ετσι γραφονταν και οι διαφημησεις πριν και μετα το προγραμμα :p
Ετσι, και υπαρχει υλικο για το retromaniax του 2050.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Οι τηλεορασεις γραφουν επιλεγοντας εκπομπη δυστυχως
 
Εγώ πάντως όταν θέλω να γράψω κάτι το προγραμματίζω 15 λεπτά πιο νωρίς και 15 λεπτά πιο αργά. Χτες στο τσακ πρόλαβα την ταινία στο Ε η οποία κανονικά ξεκίναγε 18.00 και ξεκίνησε 17.45!!! Έλεος πραγματικά!!! :(
 
Συγγνήμη...από πού κι ως πού αυτό είναι ένα ρετρό θέμα;
 
Εντασσεται σε θεματα προσωπικης αρχειοθετησης παλαιων εκπομπων. Τι σε ξενισε?
 
A, εννοείτε ότι οι επαναλήψεις κάποιων πολύ ρετρό εκπομπών σήμερα, όταν γίνεται γίνεται σε λάθος ώρες απ' ότι ανακοινώνεται, με συνέπεια να "χάνονται", τώρα κατάλαβα.
 
Πράγματι, αυτό με ενοχλεί και μένα όταν είμαι Ελλάδα, κι άντε μετά να κάνεις αρχειοθέτηση. Ομολογώ ότι αυτό είναι από τα (λίγα) καλά του εξωτερικού, και συγκεκριμένα εδώ που βρίσκομαι, όταν το πρόγραμμα στην οθόνη λέει τάδε ώρα, αρχίζει ακριβώς, άντε να αργήσει τo πολύ πέντε λεπτά καμιά φορά. Το άλλο θετικό είναι ότι πολλά κανάλια μεταδίδονται διπλά, και το ένα είναι π.χ Mega, ενώ το άλλο είναι Mega+1, που σημαίνει ότι μεταδίδει ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα σπρώχνοντάς το κατά μία ώρα μπροστά, κι έτσι, μπορεί να βρεις π.χ στις 11 κάτι που δεν σε βόλευε στις 10.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Wally είπε:
Οι τηλεορασεις γραφουν επιλεγοντας εκπομπη δυστυχως
Ψάξτο λίγο παραπάνω. Ο εύκολος τρόπος είναι να επιλέγεις εκπομπή αλλά συνήθως μπορείς να ορίσεις αυθαίρετα και την ώρα έναρξης και λήξης. Τουλάχιστον δεν έχω δεν τηλεόραση ή δέκτη που να μην υποστηρίζει κάτι τέτοιο.
 
Πίσω
Μπλουζα