Γιώργος Λιναρδάκης - Αγαπημένο τραγούδι

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Wally

Retired Admin
Αντιδράσεις
4.542
Ο Λιναρδακης ειναι παραξενη περιπτωση. Ηρθε, εκανε τις επιτυχιες του και μετα εξαφανιστηκε!

Πολλα τα urban legends για το προσωπο του. Φημες οτι ειναι απο ιδιοκτητης καντινας, διοργανωτης τουριστικων events κτλ κτλ εχουν διαρευσει απο εδω και απο εκει αλλα τιποτα δεν εχει ποτε επιβεβαιωθει.

Ειναι παντως μαγκας διοτι δεν εκανε καποια αρπακτη-comeback.

Ειχα πει στον Exetlaios οτι αν ποτε εντοπισουμε τον Λιναρδακη για συνεντευξη μετα πρεπει να παραδωσουμε τα κλειδια του Interview Team :)

Ψηφιστε

Άλλο

Τι μου θύμισες!!! Είχα και αυτόγραφό του μικρός!!! Μόνο το "Παπί δανεικό" θυμάμαι... :D

To παπι το παπι,δαγκωτο στο παπι,υμνος υμνος!!!!

Τον ειχα γνωρισει απο κοντα και ειχαμε ανταλλαξει καποιες πολυ ενδιαφερουσες αποψεις σχετικα με το ελληνικο τραγουδι.

Πως και δε μπηκε στη δημοσκοπηση το Eιμαι πολυγαμικος; Νομιζω πως ταιριαζε στο χαρακτηρα του Γιωργου αυτο το τραγουδι..... :)

Ψηφισα τη μεγαλυτερη επιτυχια του, το τραγουδι που τον εκανε γνωστο στο ευρυ κοινο. Βολτα στο Λυκαβηττο.

Μονο το "Λυκαβητο" ξερω απο τον συγκεκριμενο....

Και εγω ψηφισα το "Βολτα στο Λυκαβηττο" αφου αυτο θυμαμαι περισσοτερο!

"Βόλτα στο Λυκαβηττό" και'γώ, αν και μ'αρέσουν εξίσουν τα "Με τρελαίνεις", "Με Παπί Δανεικό", "Δεν μ'αγάπησες", "Tι συμβαίνει" και το όχι και τόσο γνωστό "Εκπέμπω SOS"

[video=youtube;-LZVubY1MW0]

Λένε ότι τραγουδάει σε κέντρο στην Αθηνών-Λαμίας, δεν μπορώ βέβαια να το επιβεβαιώσω.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
θα ψηφισω το "με παπι δανεικο" αφου μονο αυτο θυμηθηκα οταν ειδα το βιντεοκλιπ,τα αλλα τραγουδια μου ειναι εντελως αγνωστα

Με παπί δανεικό στρογγυλοφάναρο...Εδώ τα σπάει σε τηλεπαιχνίδι με Πεζιρκιανίδη-Σχοινάκη

Το ρεφραίν στο "παπί" είναι όλα τα λεφτά!

Ψηφίζω το παπί του Μάκη... :D

δεν μπορω με τιποτα να ξεχασω τις φαπες που τρωει στο βιντεοκλιπ απ το με παπι δανεικο ειδικα αυτην στο 0:57 οταν το ειχα πρωτοδει σκεφτομουν φαντασου δηλαδη να δανειζοταν καμια χιλιαρα τι θα γινοταν [video=youtube;S_F0Pa-hA-w]

Ολα τα τραγουδια του Λιναρδακη ειναι ωραια... Ηταν και Ειναι απο τους αγαπημενους μου τραγουδιστες...

Ψηφισα το ''φιλαρακι'' διοτι πιανω τον εαυτο μου να το σιγοτραγουδω συχνα...

Η πρώτη τετράδα είναι όλη ένα κι ένα! :)

Πολύ βασανίστηκα! Και για το Βόλτα στο Λυκαβηττό, που το θυμάμαι και πολλές φορές όταν με φέρνει ο δρόμος μου στην Αθήνα, μου έρχεται η μελωδία, και το φιλαράκι, που λέει και ο φίλος geotsi!....

Αυτό όμως που μου έχει μείνει αξέχαστο (και με το που το άκουσα, κατευθείαν ήρθαν μόνα τους τα λόγια στο στόμα μου) ήταν το "Με τρελαίνεις"!

Μια ψήφος στο τραγουδάκι αυτό από μένα! :)

Ψήφισα το σούπερ σουξέ του "Βόλτα στον Λυκαβηττό", αν και μου αρέσει και το "Με παπί δανεικό". Τι μου θυμίσατε!

Ψήφισα το Βόλτα στο Λυκαβηττό. Είχα χρόνια να το ακούσω :) .

Πίσω
Μπλουζα