Γκαγκάν Γκαγκάν

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Thor
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Thor

RetroMasteR
Αντιδράσεις
529
Καλησπερα. Χαιρομαι που βρισκω ένα τοσο ενδιαφερον forum :)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εμείς χαιρόμαστε που προστέθηκες στην παρέα μας. Καλωσόρισες. Μόλις εμφανιστεί η Kambia θα έχεις και το κέρασμά σου ;)

Γκαγκάν Γκαγκάν! καλώς τον! Καλές βόλτες εδώ μέσα :)

Κέρασμα? εχει και φαΐ σα να λεμε? :) :D

Καλωσορισες αλανι.Και αφου τα ορθογραφικα λαθη ειναι καλιτεχνικη αποψη τοτε εγω ειμαι τιτανοτεραστιος καλιτεχνης :D

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
καλως ηρθες!!

Χα χα, καλως τον !!! Με το που ήρθες ... μας θύμισες μια ... "ιαχή" που βγάζαμε ως παιδάκια όταν παίζαμε τα παιχνίδια μας, ιδίως στην πλατεία της γειτονιάς και στις αλάνες [τις οποίες ... είμαστε πολύυυυυυ τυχεροί που τις προλάβαμε,έστω και πριν σβήσουν] !!! Γκαγκάν γκαγκάαααν !!!

Όμως ... εκτός από "ιαχή παιχνιδιού", το "γκαγκάν γκαγκάν" υπήρξε και ... "μουσική ιαχή" !!! Ενα σωρό ριφφς ροκ και χέβι μέταλ τραγουδιών τα τραγουδήσαμε, ως παιδάκια και έφηβοι, κατ' αυτόν τον τρόπον, και μάλιστα ομαδικώς !!! Για παράδειγμα, το ριφφ του Whole Lotta Love των Zeppelin τραγουδήθηκε : Γκαγκάν γκα γκα γκαν, γκαγκαγκάν, γκαγκαγκάν .... το ριφφ του Smoke on the water ετραγουδήθη : γκα γκα γκάγκαν, γκα γκα γκαγκάααν, γκα γκα γκάγκαν, γκά γκαν ....... κλπ κλπ κλπ .....

"Thor the mighty, Thor the brave

Crush the infidels in your way

By your hammer let none be saved" Manowar "Thor"

Kαλώς ήρθες Thor. To κέρασμα είναι ειδική παραγγελία

550x-the-mighty-cake.jpg

E να μην ακούσουμε και το φοβερό αυτό κομμάτι? http://www.youtube.com/watch?v=gfUe2B8wjiI

550x-the-mighty-cake.jpg

Σας ευχαριστω όλους μόνο που φοβαμαι ότι η τουρτα θα μου πεσει λιγο βαρια...

κατα τα άλλα:

Gods monsters and men will die together in the end

θα έλεγα...

...πέρασε ο πρώτος χρόνος :) .

Έψαχνα θυμάμαι πληροφορίες για τον Λοχαγό Μαρκ και εντυπωσιάστηκα από το φόρουμ, οπότε έκανα εγγραφή, από τότε δε νομίζω να έχουν περάσει πάνω από 5-6 μέρες που να μην μπήκα για να χαζέψω έστω λίγο.

Υπάρχουν άτομα που μπορεί να μην τα έχω συναντήσει, τα νοιώθω όμως φίλους μου.

Σας ευχαριστώ όλους για τη φιλοξενία σας. :thanx2:

Εμεις ευχαριστουμαι φιλε για την παρεα και για ολα ωσα μας προσφερεις με της γνωσεις σου για comics και οχι μονο :thumb:

Εμεις σε ευχαριστουμε Thor για την καλη ρετροπαρεα,

το χιουμορ σου και τα ευστοχα σχολια σου!
attachment.php

Αντε, και οχι μονο στο δευτερο χρονο αλλα και στον δεκατο ευχομαι!:wink:

Και μεχρι να ερθει το κερασματακι απο την οικοδεσποινα μας... :)

Παρε μια προκαταβολη.... :D

attachment.php
http://www.thepartyworks.com/thor-hammer-time-cake-topper

πηγη φωτο

Άκουσα πως γιορτάζετε τον πρώτο χρόνο του σύντεκνου και είπα να περάσω να με κεράσετε...
2vsj1nm.gif

Να τα χιλιάσεις, Thor!!!
oregonian_winesmiley.gif

metalcandyman είπε:
Εμεις ευχαριστουμαι φιλε για την παρεα και για ολα ωσα μας προσφερεις με της γνωσεις σου για comics και οχι μονο :thumb:
Σε ευχαριστω metal. Με είχες υποδεχτεί και πέρσι. :)

stayros είπε:
Εμεις σε ευχαριστουμε Thor για την καλη ρετροπαρεα,το χιουμορ σου και τα ευστοχα σχολια σου!
attachment.php

Αντε, και οχι μονο στο δευτερο χρονο αλλα και στον δεκατο ευχομαι!:wink:

Και μεχρι να ερθει το κερασματακι απο την οικοδεσποινα μας... :)

Παρε μια προκαταβολη.... :D

attachment.php
http://www.thepartyworks.com/thor-hammer-time-cake-topper

πηγη φωτο
Σε ευχαριστώ Stavros ;)

Juanita είπε:
Άκουσα πως γιορτάζετε τον πρώτο χρόνο του σύντεκνου και είπα να περάσω να με κεράσετε...
2vsj1nm.gif

Να τα χιλιάσεις, Thor!!!
oregonian_winesmiley.gif
και δεν έρχεσαι συντέκνισσα; και για να μην πίνεις ξεροσφύρι ήντα να σε κεράσομε χοχλιούς ή ασκορδουλάκους; :beer:

Να σαι πάντα καλά Thor και να συνεχίσεις την ευχάριστη παρουσία σου στο φόρουμ... :2beers: :clap:

Τι λες ρε μούτρο (aka ω, Σκανδιναβέ Θεέ! :D ), που έκλεισες κι έναν ολόκληρο χρόνο (ωέο!!!).

Τι να ευχηθώ - να τα χιλιάσεις? Να τα δεκαχιλιάσεις? :)

Εύχομαι να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε την παρέα σου! Να 'σαι πάντα καλά, σύντεκνε! :flower:

Εκλεισες χρόνο λέει?... Εχει πάρτυ?

Σε ευχαριστούμε για την παρέα :)

Συνέχισε να γράφεις σύντροφε.

Για πότε περνάει ο καιρός ούτε που το καταλαβαίνεις!

Εμείς σε ευχαριστούμε Thor για την παρέα, την προσφορά και συμμετοχή σου στο φόρουμ και εύχομαι να τα χιλιάσεις και να περνάς καλά :)

Τούρτα? Δεν έχει τούρτα! Σήμερα ακούμε....

Manowar- Thor

Αλλά επειδή θα πέσετε να φάτε εμένα που δεν έβαλα τούρτα ορίστε μια :D don_quixote_40th_birthday_cake-cakesisters.jpg πηγή

Nα'σαι καλα Thor!Σε ευχαριστουμε για την παρεα σου!

Πίσω
Μπλουζα