Γραμμα στην Sierra

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Aardvark
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Αντιδράσεις
4.532
Πριν το ιντερνετ και το πατημα μερικων πληκτρων για να προχωρησεις σε ενα παιχνιδι ,επρεπε να κοιταξεις τις σελιδες του Pixel με υπομονη και αναμονη να βαλουν την λυση οποτε θελησουν για το τρελο κολλημα που ειχες φαει η να τους γραψεις ενα γραμμα.

Η μπορουσες να στελεις το γραμμα κατευθειαν στους developers οπως εκανε η φιλη εν ετει 1994!

Και ελαβε απαντηση.

maTpd.jpg

Και της απάντησε και ο υπέρτατος Larry! Αυτά είναι!

Εμεις ειχαμε τον Τσουρινακη ;)

:eviltongue:

Καλό εύρημα, αλλά still :eviltongue:

Φοβερό!! Έδωσε και το παραπάνω hint!! Περίεργο πάντως που δεν παραπεμψαν την φίλη μας Κατερίνα στο 1-800-SIERRA-HINT-LINE με χρέωση 1,22 $ το λεπτό.

Αληθεια, ποσο καιρο να εκανε να φτασει;

εγω θυμαμαι ειχα στελει γραμμα για το παιχνιδι Bad Mojo (ηταν η σκηνη που επρεπε να σπρωξεις το τσιγαρο) αλλα δεν ελαβα απαντηση......

Αν το έστειλες στην Sierra, λογικό είναι.

Το Bad Mojo δεν είναι δικό της παιχνίδι. :)

Εχει δικειο ο maddod to bad mojo δεν ηταν της sierra αλλα της pulse entertainment.Παντως ηταν απο τα καλητερα adventure.

Οντως το παιχνιδι δεν ηταν της Σιερρα, αλλα δε νομιζω να εκανε αυτο το λαθος ο petran. Μαλλον απλα αναφερει γενικα την εμπειρια του να στειλει γραμμα σε καποια εταιρεια, ασχετως αν το thread ξεκινησε για τη Σιερρα.

Εγω ημουν πολυ ανυπομονος και δεν φανταζομουν οτι θα επαιρνα απαντηση για καποιο γριφο σε 2 βδομαδες ή κανα μηνα απο την Αμερικη. Ασε που επειδη ημουν μικρος θα επρεπε να υπαρξει καποια διαδικασια (να το πω στους γονεις μου, να γραψουμε μαζι ενα γραμμα "σωστα" κλπ :Ρ)

γιαυτο εκεινη η εποχη γενικοτερα ηταν καλυτερη απο την σημερινη αποτυχια σε ολα .........

γιαυτο και γυρναμε πισω στα παλια μας κομπιουτερσ και παιχνιδια.........

Πίσω
Μπλουζα