DINO Expert Joined 3 Αύγ 2007 Μηνύματα 8.348 Αντιδράσεις 1.355 27 Απρ 2009 #1 Να μερικά από τα βιβλία μου τότε που πήγαινα Τεχνικό Λύκειο για Αναλυτής/Προγραμματιστής: Basic κλασσικά... Η Cobol δεν παλευότανε ρε παιδιά! Πολύ μπλα-μπλα... Λογικά διαγράμματα κλπ. κλπ. Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: 25 Mαϊ 2016
Να μερικά από τα βιβλία μου τότε που πήγαινα Τεχνικό Λύκειο για Αναλυτής/Προγραμματιστής: Basic κλασσικά... Η Cobol δεν παλευότανε ρε παιδιά! Πολύ μπλα-μπλα... Λογικά διαγράμματα κλπ. κλπ.
Aardvark Retromaniax Co-Founder Joined 26 Σεπ 2006 Μηνύματα 15.182 Αντιδράσεις 4.779 27 Απρ 2009 #2 ΟΜG ,σαν να μαθαινες αρχαια ιστορια σε συγκριση με τα τωρινα windows. Δεν τολμω να σου πω να τα σκαναρεις.
ΟΜG ,σαν να μαθαινες αρχαια ιστορια σε συγκριση με τα τωρινα windows. Δεν τολμω να σου πω να τα σκαναρεις.
DINO Expert Joined 3 Αύγ 2007 Μηνύματα 8.348 Αντιδράσεις 1.355 27 Απρ 2009 #3 Κι όμως... Τότε εγώ προγραμμάτιζα σε GFA BASIC (όπως λέμε Pascal) και δούλευα το GEM στον ST μου και αυτοί με μαθαίνανε DOS και COBOL... :xm: Όσο για το σκανάρισμα.... Τα βιβλία (ειδικά BASIC και COBOL) είναι αρκετά ογκώδη!
Κι όμως... Τότε εγώ προγραμμάτιζα σε GFA BASIC (όπως λέμε Pascal) και δούλευα το GEM στον ST μου και αυτοί με μαθαίνανε DOS και COBOL... :xm: Όσο για το σκανάρισμα.... Τα βιβλία (ειδικά BASIC και COBOL) είναι αρκετά ογκώδη!