Δαίμονας Ονείρου - Dream Demon (1988)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Dominion
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Dominion

RetroMasteR
Αντιδράσεις
548
Kάποτε πρέπει να το είχα ξανανοίξει σαν θρέντ, αλλά δεν το βρίσκω.

Πρόκειται για μια πολύ σουρεάλ ταινία τρόμου αγγλικής παραγωγής 1988, η οποία πήρε διανομή στις αίθουσες ελλάδα το 1989. Εγώ την πέτυχα σε βιντεοκασσέτα εκείνη την περίοδο.

Παίζει η Κάθλιν Γουίλχοιτ (η παρτενέρ του Μπρόνσον στο Νόμο του Μέρφυ και η δασκάλα της μαγίας στο Witchboard) και ο Άγγλος ηθοποιός Τίμοθυ Σπάλ. Αρκετά περίεργη πλοκή που αφορά τα περίεργα όνειρα μιας νεαρής γυναίκας που είναι έτοιμη να παντρευτεί.

[edit] Αυτό το βίντεο δεν είναι πλέον διαθέσιμο επειδή ο λογαριασμός YouTube με τον οποίον σχετίζεται έχει τερματιστεί [edit]

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το είχα δει πολύ παλιά σε vhs. Το θυμήθηκα, από την σκηνή που ονειρεύεται πως παρουσιάζεται στα μελλοντικά πεθερικά της, κάπως ελαφρώς ενδεδυμένη...

και αποκεφαλίζει τον μέλλοντα άντρα της με μια σφαλιάρα πέστο... εγώ θα τα λέω όλα :P

Και γω σε vhs την ειχα δει πριν χρονια.Αγγλικης παραγογης ταινια που προσπαθει να μιμηθει καπως το A nightmare on elm street.Βλεπετε ανετα παντως προσωπικα με ειχε αρεσει αρκετα.

Έχει αρκετά γρήγορη σκηνοθεσία και μια απίστευτη ονειρική φωτογραφία.

Εχω να το δω χρονια.Πολυ καλο αν σκεφτεις οτι η Αγγλια τοτε ειχε πεσει σε δημιουργικο ληθαργο(εξαιρουμενου του Hellraiser).Eυελπιστω να βγει σε dvd με ελληνικους υποτιτλους καποτε.Ποτε δεν ξερεις...

Αρκετά καλογυρισμένη ταινία.

Πολύ "φάτσα" η πρωταγωνίστρια.

Και πολύ καλτ φιγούρα, ο "χοντρός δαίμονας".

Πίσω
Μπλουζα