Δεν μπορώ ν' αποθηκεύσω τις εδώ φωτό μέσω κινητού

johnalepou

Human RetroDatabase
Joined
28 Αύγ 2006
Μηνύματα
3.359
Αντιδράσεις
522
Οταν προσπαθω να αποθηκευσω φωτο απο εδω μεσω του κινητου μου, αποθηκευευται μονο

ενα αρχειο .htm το οποιο μολις το ανοιξω μου βγαινει η σελίδα για να συνδεθω...ενω ειμαι ηδη συνδεδεμενος.
 
Εχω παρατηρησει και εγω κατι παρομοιο εδω και πολυ καιρο αλλα δεν εδωσα σημασια. Εμενα το αποθηκευει σε αρχειο . php(δεν ξερω τι ειδους αρχειο ειναι αυτο) και μου λεει οτι καμια εφαρμογη δεν μπορει να ανοιξει αυτο το αρχειο. Χρησιμοποιω Opera Mini δεν ξερω αν ειναι γενικο προβλημα ή μονο του συγκεκριμενου Broswer.

Εσυ με ποιον broswer μπαινεις;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
@Johnalepou: μπαίνεις με internet explorer από το κινητό? Windows mobile έχεις?

Όπως και να έχει, αν πάτε πάνω στη φωτογραφία, πιέσετε και κρατήσετε πατημένο το δάχτυλό σας, δε σας εμφανίζει ένα μενού, που να σας λέει να αποθηκεύσετε τη φωτό?

Γιάννη, δώσε ένα παράδειγμα, να το δοκιμάσω με android & opera....
 
Android εχω...οσον αφορα τον εξπλορερ λεει "Internet

το εικονίδιο του ...οποτε ξερω κι εγώ! ! Κοιτα πχ στο θεμα "Η θεατρινα" στις τηλεοπτικές σειρες δεν μπορω να αποθηκεύσω. ..αλλα και απο πολλα αλλα...γυφτοπουλα ...πορφυρα και αιμα
 
Μαριαννα Εγω πχ προσπαθω τωρα να αποθηκευσω το αβαταρ μου. Κραταω πατημενο το δακτυλο μου πανω στην εικονα μου βγαζει καποιες επιλογες και επιλεγω αποθηκευση εικονας και μου βγαζει αρχειο image.php. Αυτο απο οσο ξερω δεν ειναι φωτογραφια , δεν ξερω και τι ειναι. Και ετσι εχω ενα αρχειο image.php σε ενα φακελο που δεν το ανοιγει κανενα προγραμμα του κινητου. Απο αλλες σελιδες(οχι φορουμ) που εχω δοκιμασει δουλευει κανονικα και αποθηκευει .jpeg .

Δεν με ενδιαφερει και πολυ αφου αν θελω κατι το σωζω απο το PC , αλλα επειδη το εγραψε ο φιλος το εγραψα και εγω για να το ξερετε.
 
Δώστε μου μερικά λεπτά - θα επανέλθω! :D
 
Αν βοηθαει να πω οτι απο iphone 4,4s και 5 που το δοκιμασα μολις τωρα με τον safari αποθηκευει κανονικα της φωτογραφιες.Παταω πανω στην εικονα με βγαζει κανονικα αποθηκευση εικονας και τελος.
 
@johnalepou: Πας στη φωτογραφία που σ' ενδιαφέρει. Πατάς πάνω στη φωτογραφία και κρατάς πατημένο. Σου εμφανίζει ένα μενού. Επιλέγεις το "Άνοιγμα" και σου ανοίγει στην τρέχουσα καρτέλα τη φωτογραφία. Πατάς ξανά πάνω στη φωτογραφία και κρατάς πατημένο. Σου εμφανίζει πάλι ένα μενού, αλλά λίγο διαφορετικό. Επιλέγεις το "Αποθήκευση Εικόνας". Από εκεί την κατεβάζει κανονικά.

Δοκίμασέ το και πες μου, αν το πρόβλημα επιμένει.

@Ajax: Δε σου δίνει τη δυνατότητα να το αποθηκεύσεις με ένα όνομα ή να σβήσεις την κατάληξη? Είμαι σίγουρη, ότι αν σβήσεις την κατάληξη, στο σώζει κανονικά! :)

Αν σε παιδεύει, πες να κατεβάσω τον Opera στο κινητό μου και να δω τι παίζει! ;)
 
@D@redevil Δεν σε αφηνει να αλλαξεις την καταληξη (τον τυπο του αρχειου δηλαδη). Αλλα βρηκα μια ακρη αν πατησεις ανοιγμα εικονας σου βγαζει την εικονα μονη της και σου γραφει απο κατω ανοιγμα-αποθηκευση, αν κανεις αποθηκευση γινεται το ιδιο αν ομως πατησεις ανοιγμα στην ανοιγει με τον Default browser οπου εκει πατας αποθηκευση και αποθηκευει image.jpeg. Αρα πιθανως να ειναι θεματακι του Opera Mini, δεν χρειαζεται να το ψαξουμε και παραπανω νομιζω. Thanks anyway, ελπιζω και ο φιλος να λυσει το θεμα με τον τροπο που του ειπες.

@Metalcandyman Και 4 και 4s και 5??? Λιγα κινητα εχεις :p
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Λοιπον λυθηκε το προβλημα μου αλλά οχι με το κολπο που μου ειπατε το ειχα δοκιμασει ηδη..

Το προβλημα φαίνεται να ηταν στα attachment τα οποια συνδεονται με το φορουμ...

οταν τα πατουσα αποσυνδεομουν...

πατησα αυτοματη σύνδεση στο φορουμ τωρα και οκ
 
Πίσω
Μπλουζα