Δεν φαινονται οι πρόσφατες δημοσιευσεις στην αρχική σελίδα

misha

RetroActive
Joined
24 Φεβ 2010
Μηνύματα
390
Αντιδράσεις
341
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους και τις φίλες.Εδώ και κάποιες μέρες δεν φαίνονται οι τελευταίες και πιο πρόσφατές δημοσιέυσεις στην αρχική σελίδα.Τι μπορει να φταίει?Καθάρισα ολο το ιστορικό μαζί με τα coockies αλλά τζίφος.Χρησιμοποιώ την τρέχουσα έκδοση firefox (8.01) και windows vista.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια.
 
Στην αρχικη σελιδα υπηρχε ενα widget στο οποιο φαινοντουσαν μονο τα νεα threads και οχι τα νεα ποστς. Το αφαιρεσαμε διοτι δεν ηταν και πολυ χρησιμο. Μαλλον μπερδευε.

Γιατι δεν πατας το ΝΕΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ πανω πανω που θα σου φερει οτι νεο δεν εχεις διαβασει?
 
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση δεν ήξερα οτι αυτό καταργήθηκε απο τους admins και οτι υπάρχει λίνκ πάνω πάνω για το νέο περιεχόμενο που δεν έχω διαβάσει.Θα το κοιτάξω άμεσα ευχαριστώ και πάλι.
 
Εγώ όταν είμαι συνδεδεμένος, στο Νέο περιεχόμενο και στα Νέα μηνύματα, εμφανίζονται μόνο όσα δεν διάβασα από τότε που συνδέθηκα (π.χ. αυτή τη στιγμή μόνο τρία thread). Αντίθετα, όταν αποσυνδέομαι, εμφανίζονται μερικές δεκάδες, που φτάνουν και σε δραστηριότητα τα 2-3 τελευταία εικοσιτετράωρα (ανάλογα την κίνηση). Έτσι, συχνά αποσυνδέομαι (αν και έτσι πολύ συχνά δεν βλέπω εικόνες ή άλλο υλικό που έχει επιφορτωθεί) και συνδέομαι ως χρήστης μόνο όταν θέλω να γράψω κάτι.
 
Πίσω
Μπλουζα