Διάθεση τωρινη

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας αριαδνη
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Tι σημαίνει ελληνική ψυχή ακόμα και ο Χίτλερ μας αναγνώρισε, ο δε τζωρτζιλ είπε πως οι ήρωες πολεμούν σαν ελληνες

Αυτά ήταν κάποτε. Για άλλους Έλληνες και Ελληνική ψυχή μίλαγαν τότε.

Όσο για την γνωστή έκφραση που είχε πει ο Τσόρτσιλ διάβασε αυτό.

ΥΓ. Εγώ πιστεύω ότι το είπε αλλά και να μην το είπε ο ίδιος ο Τσόρτσιλ δεν πειράζει γιατί όποιος το είπε τελικά ήταν πολύ σωστό και το παραδέχτηκε και όλη η υφήλιος βλέποντας την γενναιότητα των Ελλήνων στο μέτωπο και στον πόλεμο με τον κατακτητή.

Τελευταία επεξεργασία:
Αυτά ήταν κάποτε. Για άλλους Έλληνες και Ελληνική ψυχή μίλαγαν τότε.

Όσο για την γνωστή έκφραση που είχε πει ο Τσόρτσιλ διάβασε αυτό.

ΥΓ. Εγώ πιστεύω ότι το είπε αλλά και να μην το είπε ο ίδιος ο Τσόρτσιλ δεν πειράζει γιατί όποιος το είπε τελικά ήταν πολύ σωστό και το παραδέχτηκε και όλη η υφήλιος βλέποντας την γενναιότητα των Ελλήνων στο μέτωπο και στον πόλεμο με τον κατακτητή.
Δεν έμεινε τίποτα λες, κάποτε μας θαύμαζε ο κόσμος ολος

Συνημμένα

• Ehu9ZfHXcAANFXh.jpeg
    Ehu9ZfHXcAANFXh.jpeg
    129,5 KB · Προβολές: 2
Tι σημαίνει ελληνική ψυχή ακόμα και ο Χίτλερ μας αναγνώρισε, ο δε τζωρτζιλ είπε πως οι ήρωες πολεμούν σαν ελληνες

Eιμαι βεβαιη πως οι Ελληνες που εδωσαν την ζωη τους το '40, αλλα και παλαιοτερα, θα ντρεπονταν για τους Ελληνες του σημερα.

Δεν έχω ξαναδεί την σύγκριση που αναφέρεις. Δηλαδή, η Δανία, η Τσεχοσλοβακία και το Λουξεμβούργο, τους είπαν "περάστε, καλώς τα παιδιά, να σας τρατάρουμε ένα μελιτζανάκι"!!!! Μάλλον ήταν φιλικά προσκείμενοι? Δεν είμαι και πολύ γνώστης του πράγματος αλλά αυτό καταλαβαίνω....

Aπο το Άμπου νταμπι

Αυτό το ΟΧΙ DAY με στέλνει αδιάβαστη!! Διαβάζεται ΟΞΙ ΝΤΕΙ. Ξέρω ότι είναι δύσκολο να αποδοθεί το Χι μας αλλά παντού υπάρχει το ίδιο λάθος. Μα παντού!!!!! Έχω δει γραμμένα DIMARXOS, TROXOS, κι άλλα που δεν θυμάμαι τώρα! Πώς το πήραν σκοινί κορδόνι και γράφουν με τέτοιο λάθος δεν μπορώ να καταλάβω!

Δεν έχω ξαναδεί την σύγκριση που αναφέρεις. Δηλαδή, η Δανία, η Τσεχοσλοβακία και το Λουξεμβούργο, τους είπαν "περάστε, καλώς τα παιδιά, να σας τρατάρουμε ένα μελιτζανάκι"!!!! Μάλλον ήταν φιλικά προσκείμενοι? Δεν είμαι και πολύ γνώστης του πράγματος αλλά αυτό καταλαβαίνω....
Εμείς απλώς αντιστάθηκαμε, περισσότερο πράγμα που έκανε την Ευρώπη να θαυμαζει

Πίσω
Μπλουζα