Διορθώσεις και επικαιροποίηση

Joined
8 Ιουν 2020
Μηνύματα
4
Αντιδράσεις
0
Σας παρακαλώ για τις διορθωτικές ενέργειές σας στην σελίδα μου στο RETRO DB (Δημήτρης Παπανικολάου- ηθοποιός) καθώς κάποιες δουλειές και η φωτογραφία ανήκουν σε συνονόματο συνάδελφο! Επισυνάπτω τη σελίδα μου για τις σχετικές διορθώσεις και σας ευχαριστώ πολύ! Δημήτρης Παπανικολάου.
www.ordino.gr/papanikolaou
 
Θα προβω σε καποιες αλλαγες κ. Παπανικολαου. Ευχαριστουμε για την επισημανση.

Κοιτωντας στη σελιδα βλεπω οτι ειχαμε συμμετασχει μαζι στα γυρισματα μιας διαφημισης ;)
 
Θα προβω σε καποιες αλλαγες κ. Παπανικολαου. Ευχαριστουμε για την επισημανση.

Κοιτωντας στη σελιδα βλεπω οτι ειχαμε συμμετασχει μαζι στα γυρισματα μιας διαφημισης ;)
Ευχαριστώ πολύ! Θα χαρώ να τα πούμε για τη διαφήμιση! :)
 
Καλησπέρα και πάλι! Ενώ κάνατε τις αλλαγές με καταχωρήσατε σαν ...παρουσιαστή και άνευ φωτογραφίας !!! Ενώ μέχρι χθες ήμουν ... ηθοποιός!!!! :icon_lol: Παρακαλώπολύ διορθώστε! Ευχαριστώ τα μάλα!!! :clap:
 
Διορθωθηκε, καθως και ανεβηκε και φωτογραφια που επελεξα απο το ordino.

Επισης να σε ρωτησω κατι (αν επιτρεπεται ο ενικος). Στη βαση δεδομενων μας το ονομα "Δημητρης Παπανικολαου" συνδεεται με τις εξης 3 παραγωγες: Περσες (2000), Αιας, και Το πανηγυρι (2016). Λογικα εσυ επαιζες εκει αλλα αυτοι οι τιτλοι δεν φαινονται στη σελιδα σου στο ordino, επομενως δεν ειμαι 100% σιγουρος αν προκειται για σενα ή για καποια αλλη συνωνυμια. Αν επιβεβαιωσεις οτι επαιζες σε αυτες τις παραγωγες, να προβουμε κι εκει σε συνδεση. Ευχαριστω.

ΥΓ. Προκειται για τη διαφημηση του Ενα κι Ενα με τον κο. Χαλκια. Ημουν με τα παιδια που επαιζαν τους φανταρους αλλα επειδη το μαλλι μου δεν ηταν καταλληλο δεν επαιξα, και απλα απηλαυσα τα γυρισματα και βοηθησα γενικως τριγυρω. :)
 
Τελευταία επεξεργασία:
A μάλιστααα!! :) ΟΧΙ! Μόνο αυτά που είναι στο ordino είναι δικές μου δουλειές! Οι άλλες αφορούν συνονόματο συνάδελφο!! Σε ευχαριστώ και πάλι! :)
 
Πίσω
Μπλουζα