Διορισμός συνδιαχειριστή

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας AEON
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
  • Featured

AEON

Retromaniax Founder
Διαχειριστές
Αντιδράσεις
2.051
Αγαπητές φίλες και φίλοι του Retromaniax, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έπειτα από αρκετά χρόνια επιστρέφει σήμερα και επισήμως στην συνδιαχείριση η αγαπητή Ναταλί (Kambia).

Η επιλογή αυτή κρίθηκε αναγκαία καθώς έχουν αλλάξει αρκετά τα δεδομένα το τελευταίο διάστημα. Όταν επανέκτησα την ιδιοκτησία του Retromaniax μαζί με την ομάδα του iamretro πριν 5 έτη, είχα συνοδοιπόρους άλλα 3 άτομα τα οποία στην διαδρομή σταμάτησαν για διαφόρους λόγους να ασχολούνται.
  • Ο geoanas εγκατέλειψε αιφνιδιαστικά το ρετρό για να ακολουθήσει καριέρα ως εικαστικός.
  • Ο n1cked παντρεύτηκε και έγινε πατέρας, οπότε άλλαξαν εντελώς οι προτεραιότητές στη ζωή του.
  • Ο dr_wh0 απέκτησε αυξημένες επαγγελματικές ευθύνες και στον ελεύθερο χρόνο του προτιμά πλεόν να ασχολείται με ραδιοφωνικές παραγωγές και να κάνει τον Techno / Trance DJ
Το iamretro forum διέκοψε την λειτουργία του από έλλειψη χρόνου και ενδιαφέροντος από τους συντελεστές του και πρακτικά απέμεινα να "τρέχω" μόνος μου ξανά το Retromaniax. Κι εγώ με την σειρά μου έγινα προϊστάμενος στην εταιρεία που εργάζομαι, αναλαμβάνοντας σταδιακά ολοένα περισσότερες ευθύνες οι οποίες έστειλαν για περίπατο μεγάλο κομμάτι από τον ελεύθερο χρόνο μου. Ασχολούμουν όποτε και όσο μπορούσα, αλλά σίγουρα διαφαινόταν ότι χρειαζόμουν μια βοήθεια, ένα έξτρα χέρι.

H Nαταλί κράτησε παλιότερα το forum μόνη της με αρκετή επιτυχία, πετυχαίνοντας να μην αλλοιωθεί η φυσιογνωμία του αλλά και ο σκοπός για τον οποίο το δημιούργησα. Εφάρμοσε κατά γράμμα τους κανονισμούς που είχαμε θεσπίσει και υπήρξε ακριβοδίκαιη, ακόμα και με δύσκολες περιπτώσεις / περιστατικά που κλήθηκε να ανιτμετωπίσει. Τα τελευταία χρόνια συνέβαλε καθοριστικά στην αποκατάσταση (πάρα) πολλών εικόνων που είχαν πέσει στις δημοσιεύσεις λόγων αναβαθμίσεων, ψιλοβοηθούσε με το moderation των διαφόρων "Αναφορών" (Reports) που καθημερινά μας στέλνετε, ενώ πάντα συνέβαλε με τις πολύτιμες γνώμες και συμβουλές της.

Ήρθε λοιπόν η ώρα, κατόπιν και δικής της παρακλήσεως, να αναλάβει εκ νέου τα πλήρη καθήκοντά της ως αρωγός στην προσπάθεια να διατηρήσουμε μια εύρυθμη και λειτουργική online κοινότητα. Πιστεύω ακράδαντα στις ικανότητές και στην αποτελεσματικότητα της, καθώς έχει αποδείξει έμπρακτα την αξία της πολλάκις.

Την καλωσορίζουμε λοιπόν στο νέο της πόστο με θερμές ευχές για καλή επιτυχία. Καλή αρχή!

Γράφω, σβήνω, ξανά γράφω και πάλι σβήνω και τίποτα δε μου αρέσει! Τελικά θα καταλήξω στο κλασικό
"Καλώς σας βρίσκω και πάλι". Αν και ποτέ δε σταμάτησα να ρίχνω καθημερινές ματιές στο φόρουμ και να επαναφέρω σταδιακά χαμένες εικόνες. Ε, που και που έκανα και κανένα ποστ :P
Στην διάθεσή σας για ό,τι χρειάζεστε.

Εξαιρετικά νέα!!!
Ελπίζουμε μόνο να μην ασχοληθείς πιο εντατικά με τα Playmobil και μας παρατήσεις! :fafoutis:

Γράφω, σβήνω, ξανά γράφω και πάλι σβήνω και τίποτα δε μου αρέσει!
Χωρίς να κάψεις θερμίδες, θα μπορούσες να γράψεις "Θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τί θα πάθετε". Απλά κι όμορφα, και εμπεριστατωμένα, και με νόημα και όλοι θα καταλάβουμε τί μας περιμένει από εδώ και στο εξής.

1733654711445.png

+1 από μένα για την Ναταλί! Καλώς ήρθες πάλι τρελό καρναβάλι εεε Κάμπια εννοώ :)

Πίσω
Μπλουζα