Wally
Retired Admin
- Αντιδράσεις
- 4.678
Μετα απο καιρο αποφασισα να συνδεσω τη δευτερη εξοδο της ATI καρτας μου στον προβολεα. Τρυπησα τοιχο, αμολησα ενα HDMI και ετοιμος.
Τα προβληματα που αντιμετωπιζω:
1)Η μονη ρυθμιση που βρισκω ειναι το Extended Display. Mε αυτο το τροπο για να παιξω ενα video στο προβολι, το ανοιγω στο monitor και το σερνς στην ακρη του desktop μεχρι να παει ολο στο αλλο display (προβολεας).
Απο εκει και μπρος δεν εχω κανεναν ελεγχο. Το προβολικο ειναι στο σαλονι, δεν υπαρχει οπτικη επαφη, ουτε full screen τον Media Player Classic δεν μπορω να κανω!
Yπαρχει καμια freeware εφαρμογη που να μου δινει ενα αξιοπρεπες management των 2 displays?
Υπαρχει τροπος να εχω ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ displays και οχι extended
2)Στελνω τον ηχο με οπτικη απο το PC στον ενισχυτη αλλα στελνει μονο στερεοφωνικο σημα!
Κανω default το S/PDIF
To Advanced μου δινει μονο stereo επιλογες!
help
Τα προβληματα που αντιμετωπιζω:
1)Η μονη ρυθμιση που βρισκω ειναι το Extended Display. Mε αυτο το τροπο για να παιξω ενα video στο προβολι, το ανοιγω στο monitor και το σερνς στην ακρη του desktop μεχρι να παει ολο στο αλλο display (προβολεας).
Απο εκει και μπρος δεν εχω κανεναν ελεγχο. Το προβολικο ειναι στο σαλονι, δεν υπαρχει οπτικη επαφη, ουτε full screen τον Media Player Classic δεν μπορω να κανω!
Yπαρχει καμια freeware εφαρμογη που να μου δινει ενα αξιοπρεπες management των 2 displays?
Υπαρχει τροπος να εχω ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ displays και οχι extended
2)Στελνω τον ηχο με οπτικη απο το PC στον ενισχυτη αλλα στελνει μονο στερεοφωνικο σημα!
Κανω default το S/PDIF
To Advanced μου δινει μονο stereo επιλογες!
help

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: