cacciatore RetroWannaBe Joined 24 Οκτ 2021 Μηνύματα 47 Αντιδράσεις 52 9 Δεκ 2024 #1 Χαριζεται ένα πακέτο δισκέτες 1,44´´ high density Προτεραιότητα αν τις θέλει ακόμα ο @nikdev Στέλνω με BoxNow, βγάζετε voucher μικρό δεμα και μου το στέλνετε. Ευχαριστώ για την φιλοξενία της αγγελίας.
Χαριζεται ένα πακέτο δισκέτες 1,44´´ high density Προτεραιότητα αν τις θέλει ακόμα ο @nikdev Στέλνω με BoxNow, βγάζετε voucher μικρό δεμα και μου το στέλνετε. Ευχαριστώ για την φιλοξενία της αγγελίας.
G georgios65 RetroNoob Joined 21 Ιαν 2024 Μηνύματα 10 Αντιδράσεις 0 11 Δεκ 2024 #2 Καλησπέρα σας. Εκδηλώνω το ενδιαφέρον μου, εάν και εφόσον δεν ζητηθούν από κάποιο άλλο μέλος και μπορούν να αποσταλούν με boxnow φυσικά με δική μου διαδικασία. Ευχαριστώ.
Καλησπέρα σας. Εκδηλώνω το ενδιαφέρον μου, εάν και εφόσον δεν ζητηθούν από κάποιο άλλο μέλος και μπορούν να αποσταλούν με boxnow φυσικά με δική μου διαδικασία. Ευχαριστώ.
cacciatore RetroWannaBe Joined 24 Οκτ 2021 Μηνύματα 47 Αντιδράσεις 52 17 Δεκ 2024 #3 Καλησπέρα φιλε μου. Δικές σου οι δισκέτες. Στειλε μου κωδικο BoxNow inbox