Διόραμα KISS. Γιατί η καραντίνα βοήθησε και σε κάτι.

Battleroar13

RetroNoob
Joined
15 Ιαν 2021
Μηνύματα
18
Αντιδράσεις
57
Καλησπέρα σε όλους. Βρίσκοντας περισσότερο χρόνο να καθίσω σπίτι εν μεσω καραντίνας είπα να ασχοληθώ με ένα παλιό μου hobby και να φτιάξω ένα διοραμα. Αποφάσισα να το μοιραστώ μαζί σας και ελπίζω να σας αρέσει. Έκανα ότι μπορούσα με πράγματα που ειχα σπίτι. Δεν αγόρασα τίποτα με εξαίρεση ένα spray χρώματος ασημί. Ελπίζω να το βρείτε ενδιαφέρον και να δώσω ιδέες για την κατασκευή κάτι καλύτερου από κάποιον άλλο. Να είστε όλοι καλά

20210125_011321.jpg

20210125_011430.jpg
 
Κατ' αρχην μπορεις να βαλεις εως 20 φωτογραφιες σε ενα post, οποτε δεν χρειαζεται να κανεις πολλα ξεχωριστα.

Δευτερο, αν θες πες μας λιγα πραγματα για τα υλικα που χρησιμοποιησες και το πως το εφτιαξες. Επισης αν εχεις φωτογραφιες απο την διαδικασια, ακομα καλυτερα.

Τελος, wow για το θεμα :headbangdude::ylsuper::guitar::headbang: και το τελικο αποτελεσμα! :bow:
 
Θα αναλύσω αύριο υο κάθε κομμάτι ξεχωριστά. Χαίρομαι που ρώτησες
 
Καλημέρα. Φίλε freaktmp και για όποιον άλλο το βρίσκει ενδιαφέρον ξεκινώ να πω τι χρησιμοποίησα για να φτιάξω το διόραμα των KISS.
Το παραλληλόγραμο κουτί της πίστας είναι από ένα ανοιγμένο παιχνίδι του γιου μου που το επένδυσα με πλαστικοποιημένη εκτύπωση στο χρώμα που ήθελα όπως και το λογότυπο των KISS. Όλα τα ηχεία είναι από φελιζολ με εκτύπωση του ηχείου μπροστά.

Το βαμμένο γκρι πλαίσιο είναι: τα μακρόστενα κομμάτια του καλαμάκι από σουβλάκι και τα διαγώνια μπατονέτες αυτιών κομμένες με ψαλίδι. Τα κόλλησα με θερμοκόλλα και μετά τα έβαψα γκρι με spray. Τα φώτα είναι λαμπάκια μπαταρίας χριστουγεννιάτικα τα οποία τα πέρασα μέσα από την κατασκευή και τα κόλλησα μέσα σε καπάκια μαρκαδόρων των παιδιών μου τα οποία επίσης έβαψα γκρι.

Για τα drums βρήκα μια χάρτινη κατασκευή στη σελίδα canon creative park την εκτύπωσα και με οδοντογλυφίδες και χαρτονάκια τα έφτιαξα. Η φιγούρα του catman στα drums ηταν μια φιγούρα χωρίς πρόσωπο που καθόταν πανω σε μια γουρουνα atv και το πρόσωπο το έφτιαξα από γύψο χρησιμοποιώντας για καλούπι πηλό και το πρόσωπο μιας φιγούρας του γιου μου. Μετα τον έβαψα με τέμπερα ( όχι και τόσο επιτυχημένα αλλά ήταν ο πρώτος που έφτιαξα και μου άρεσε και έτσι). Τα μαλλιά του είναι πηλός που του έδωσα την μορφή αυτή, στέγνωσε στον αέρα και μετά τα έβαψα.

Για τον spaceman χρησιμοποίησα μια παλιά μου φιγούρα χωρίς πόδια (έναν cowboy που θα δείξω παρακάτω),τον έβαψα αλλά ξέχασα να του κάνω στόμα, οι μπότες ειναι 2 κομμάτια, 1 από παλιά playmobil το πάνω μέρος και το κάτω αφου τα κόλλησα και τα έβαψα γκρι ειναι παπουτσια απο airgam boys. Το μπροστινό μέρος της κιθάρας είναι πλαστικοποιημένη εκτύπωση και οι χορδές είναι κομμένα κομμάτια από δεματικό tayrap.

Για τον Demon χρησιμοποίησα μια παλιά φιγούρα με κομμένα ποδια για την οποία καποιοι θα τρελαθούν που την επεξεργαστηκα αλλα αφου είχα χάσει τις πράσινες δεν την ήθελα. η φωτο που ανεβάζω δεν είναι αυτή σε άσπρο αλλά σε κόκκινη που την είχα και επεξεργάστηκα την κόκκινη με τον ίδιο τρόπο. Την έβαψα η γλώσσα ειναι πηλός και τα παπουτσια airgam boys.

O Starchild (ο αγαπημένος μου) είναι εξ ολοκλήρου φτιαγμένος από θερμοκόλλα με καλούπι από πηλο όπου χρησιμοποίησα μια μικρή φιγούρα του winter soldier του γιου μου και μετα φτιάχτηκε με θερμοκόλλα και βάφτηκε. τα παπούτσια από αστροναύτη playmobil.

επίσης εφτιαξα ενα video μιαμιση ώρα περιπου με τραγουδια των Kiss και έβαλα ένα mp4 πίσω από τον drummer όπου ακούγεται η μουσική και περνάνε λογότυπα των KISS. ελπίζω να δώσω ιδέες σε κάποιους να ασχοληθούν και αυτοί με κάτι τέτοιο. Να ειστε ολοι καλα.
 

Συνημμένα

  • kiss5.jpg
    kiss5.jpg
    205,1 KB · Προβολές: 11
  • kiss1.jpg
    kiss1.jpg
    294,6 KB · Προβολές: 8
  • kiss2.jpg
    kiss2.jpg
    247,2 KB · Προβολές: 6
  • VINTAGE-60s-PAOK-GREEK-FOOTBALL-PLAYER-RARE.jpg
    VINTAGE-60s-PAOK-GREEK-FOOTBALL-PLAYER-RARE.jpg
    14,1 KB · Προβολές: 5
  • kiss3.jpg
    kiss3.jpg
    234,1 KB · Προβολές: 5
  • kiss4.jpg
    kiss4.jpg
    148,7 KB · Προβολές: 10
Είναι σούπερ Battleroar13, πολύ δημιουργική η κατασκευή σου. :clap:
Συγνώμη, ανάβουνε και τα λαμπάκια ?
 
Πίσω
Μπλουζα