Δυο δυο στη μπανιέρα / (Αποκριάτικη) Επιθεώρηση

thebest20

RetroMuseum GateKeepeR
Joined
24 Ιαν 2008
Μηνύματα
3.961
Αντιδράσεις
450
Γεια σας!Γνωρίζετε κάτι σχετικά με αυτές τις 2 εκπομπές?Έψαξα στη RETRODB και δεν βρήκα κάτι!Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ήταν εποχής 90-93 και τις έδειχνε η ΕΤ-2.To πρώτο πρέπει να είχε το ομώνυμο τραγουδάκι του Βαγγέλη Γερμανού σαν σήμα εκπομπής!Το δεύτερο είχε τίτλο "Επιθεώρηση" και πρέπει να είχε παιχτεί και ως "Αποκριάτικη Επιθεώρηση",για 2-3 επεισόδια,όταν πλησίαζαν οι Απόκριες.Ήταν με γνωστούς ηθοποιούς,Φιλίνη κλπ.Τις Απόκριες οι γυναίκες είχαν μάσκες από αυτές με καλάμι που τις κρατάνε στο χέρι,και φορούσαν μαύρα φορέματα συνήθως.Αυτά θυμάμαι μόνο!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Επιθεώρηση η ΕΤ-2 έδειχνε στις αρχές του 1991, η εκπομπή νομίζω λεγόταν "Η μικρή μας επιθεώρηση του χτες και του σήμερα" ή κάπως έτσι, θα το ελέγξω. Παρουσιάζονταν νούμερα που είχαν παιχτεί παλιότερα σε θέατρα αλλά και νούμερα γραμμένα ειδικά για την εκπομπή. Παραγωγός ήταν η Νίκη Λινάρδου, χορογράφος ο Ντίνος Ψαρέλλης.

Εμφανίστηκαν από την Καλουτά και τη Σαπουντζάκη μέχρι την Πανοπούλου και τον Ρώμα. Υπήρξαν και δυο τουλάχιστον εκπομπές με αποκριάτικα νούμερα.

Ένα από αυτά τα νούμερα το βρήκα και στο youtube

 
Ενδιαφέρον!!!!Δεν την ήξερα αυτή την επιθεώρηση!Το "Δυο δυο στη μπανιέρα υπήρχε ή το έβγαλα από το μυαλό μου"?
 
Εγώ δεν το θυμάμαι καθόλου, αλλά βέβαια δεν θυμάμαι όλες τις εκπομπές που προβλήθηκαν! Η επιθεωρησιακή εκπομπή που ανέφερα δεν είναι αυτή που θυμόσουν;
 
Όχι...θυμάμαι ότι ήταν σαν θέατρο-Show και έπαιζαν και κάποιους μικρούς ρόλους!Πρέπει να είχε και τραγουδιστές όπως Μαντώ κλπ!Ίσως ήταν κάτι που έγινε αποκλειστικά για 2-3 βδομάδες στο διάστημα των Αποκριών!
 
Η άλλη πιθανότητα είναι οι επιθεωρησιακές εκπομπές που πρόβαλλε ο ΑΝΤ1 εκείνη την άνοιξη. Για αυτές όμως δεν έχω πολλά στοιχεία γιατί δεν τις είδα πολύ φανατικά. Θυμάμαι να παίζουν ηθοποιοί όπως η Βαγενά ή η Άννα Χατζησοφιά (η συνεργάτιδα του Ρώμα που έγραφε και τα κείμενα), αλλά δεν έχω δυστυχώς άλλα στοιχεία.
 
Σίγουρα ήταν στην ΕΤ-2.Τουλάχιστον η Αποκριάτικη!
 
Έχουμε κάποιο νέο γι'αυτές τις 2 εκπομπές?Ήταν σίγουρα στην ΕΤ1 η ΕΤ2!!!!!
 
Πίσω
Μπλουζα