Είδατε το Eragon (2006);;;

vaszio

Retro Member
Joined
24 Ιουν 2006
Μηνύματα
148
Αντιδράσεις
19
Μπορώ να πω πως δεν με ενθουσίασε καθόλου... χάλια σενάριο χάλια ηθοποιοί, κομπάρσοι ανεκπαίδευτοι, άπειρα λάθη και κουφά... Το βιβλίο που δεν έχω διαβάσει πρέπει να αδικείται πολύ... πείτε μου τη γνώμη σας...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δεν το έχω δει αλλά γεγονός είναι ότι πλεόν το χόλλυγουντ δεν εντυπωσιάζει πια κανένα. Τελευταία ταινία που απόλαυσα (ξέρω δεν άρεσε σε όλους) ήταν το Descent (Κάθοδος) 2005 του σκηνοθέτη της ταινίας Dog Soldiers.
 
Dominion είπε:
Δεν το έχω δει αλλά γεγονός είναι ότι πλεόν το χόλλυγουντ δεν εντυπωσιάζει πια κανένα.
Σωστός :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Πάντως , επειδή έχω μια αδυναμία στα παραμύθια, λέω να το δώ (όταν βγεί σε DVD :p )
 
κακη ταινια,απαραδεχτη παραγωγη,καλο σεναριο κριμα,μετρια εφε και πολυ κακη αποδωση των ηθοποιων{που ο θεος να τους κανει}Αντοχη στο χρονο {αυτο κατι μου θυμιζει}:10-15 λεπτα.Ενδειξεις:Προσοχη,ανω των 10 ετων προκαλει πονοκεφαλο με τασεις για εμετο,Αντιενδειξεις:Αν εμφανιστουν τα παραπανω να πατε την ταινια πισω και οσο γρηγορα γινεται στο πλησιεστερο video club οπου και αν βρισκεστε.Αυτοι ξερουν..........skip :}
 
Μεγάλη απογοήτευση και χάσιμο χρόνου.

Όποιος θέλει να τη δει, καλύτερα να μην το κάνει.
 
Οπως σχολιασα και στο τοπικ " Ποιά ταινία είδατε χτες το βράδυ ;"

μεγαλη πατατα ....

Υ.Γ.

ΒτW Χ2 για τον Jeremy Irons ,αφου εχει

στο ενεργητικο του & το

Dungeons & Dragons: The Movie -2000-(Profion)
 
Ηταν απο τα λιγα εργα,που μονο απο το τραιλερ καταλαβαινες τι σουπα ειναι... :D
 
Θυμήθηκα ότι η πρώτη απογοήτευση της ταινίας (την είχα σχεδόν ξεχάσει, πρόκειται για μηχανισμό του εγκεφάλου που σε κάνει να ξεχνάς τα δυσάρεστα πράγματα), ήταν όταν είδα τί σημαίνει η εντυπωσιακή και εξωτική λέξη "Eragon": Τίποτα. Είναι το μικρό όνομα του πρωταγωνιστή.
 
!!

Ρε παιδιά μήπως μετά το lord of the rings...εχουμε όλοι κακομάθει???

Η ταινία ήταν πολύ μέτρια αλλά στο κινηματογράφο που την είδα κατί έλεγε. Κάτι τέτοιο περίμενα πάνω κάτω. Εγώ νομίζω πάντως οτι προωθήθηκε ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ πολύ αυτός ο πιτσιρικάς συγγραφέας Ο Paolini. Δεν νοείται να μην έχει ολοκληρωθεί η τριλογία και να γυρίζονται οι ταινίες. Άσε που πιστεύω οτί και το ίδιο το βιβλίο δεν έχει το "μεγαλείο" και το βάθος για να γίνει μια καλή ταινία.

Εγώ πάντως περιμένω κάποια στιγμή να ΄δω στη μεγάλη οθόνη τον Drizzt, του αγαπημένου μου συγραφέα του είδους αυτού, τον Salvatore.
 
thamonas είπε:
Ρε παιδιά μήπως μετά το lord of the rings...εχουμε όλοι κακομάθει???
Αυτό ξαναπες το.... Μετα το LOTR ότι παραμυθοειδές και να δούμε φαίνεται λίγο ... :thumbup:

Κυριε Jackson θα δούμε κανα Silmarillion? ;)
 
Αυτο πιστευω και εγω - οτι ειμαστε κακομαθημενοι...στα εργα αυτου του ειδους σημασια ειχε παντα η ατμοσφαιρα και το (οσο γινεται) καλο σεναριο. Μετα τον Αρχοντα φυσικα περιμενουμε το απολυτο και οταν δεν συμβαινει απογοητευομαστε.

Μια χαρα το βρηκα το Eragon .. για τα κυβικα του παντα.
 
Χθες έτυχε να δω κι εγώ την ταινία σε DVD.

Ευχάριστα πέρασε η ώρα βλέποντάς την γενικά.

Ήταν προφανές βέβαια πως η ταινία απευθυνόταν σε άτομα κυρίως μικρής ηλικίας και υπό αυτή την σκέψη, η ταινία μάλλον μπορεί να θεωρηθεί καλή.

Έχουμε δει εξάλλου και πιο "ανδρικές" ταινίες, που κλαίγαμε τα λεφτά μας...
 
Με είχε συρει οταν βγηκε η δεκατριάχρονη τότε αδερφούλα μου και ακόμα κλαίω τα εισιτήρια. Εμένα δεν με πειράζει να ᾽ναι κατι κακό και να κανιβαλίζω ισα ισα, δεν αντέχω ομως να βαριέμαι και εντάξει να κάνω υπομονή στον Αγγελόπουλο διότι στο τέλος ανταμοιβομαι αλλά τωρα να βλέπεις περιπέτεια φαντασίας και να χασμουριέσαι ειναι έγκλημα κατα βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων! Μετά η μικρή ,πλέον 17 στα 18, ανακάλυψε το Twilight και τα συναφή τα οποια βεβαίως και λούστηκα αλλά τουλάχιστον δεν κοιμάσαι.
 
Κακό σενάριο, κατώτερο από το βιβλίο (που το είχε γράψει 16χρονος). Ο δράκος, στην ταινία από εκεί που είναι ένα μικρό δρακάκι κάνει ένα ΜΠΑΜ και γίνεται τεράστιος! Τι σαχλαμάρα... Το γελοιωδέστερο όλων, όμως, είναι η κραυγή του κακού μάγου: "ΣΟΥΒΛΑ'ΚΑ"! Ή... "σουβλάκια"; Δε θυμάμαι, έχουν περάσει και πολλά χρόνια...
 
Δεν εχω διαβασει το βιβλιο, αλλα τουλαχιστον η ταινια μου θυμησε Πολεμο των Αστρων. Βαλτε το σεναριο του Πολεμου σε fantasy σκηνικο και εχετε το Εραγκον.

Και οι δυο ταινιες ξεκινουν με μια πριγκηπισσα που μεταφερει ενα πολυ σημαντικο 'μυστικο', μεχρι που την πιανουν οι κακοι...
 
Λυπάμαι που θα σας το χαλάσω αλλά είναι μια ταινία του 2006 και το βιβλίο του 2003, οπότε δεν υπάρχει τίποτα το ρετρό σε αυτό το θέμα.

Thread locked
 
Πίσω
Μπλουζα