Ειδικές κινήσεις (ή μαγικά) των ηρώων στα video games που δε θα ξεχάσετε ποτε.

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας SurvivalHorror
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

SurvivalHorror

RetroActive
Αντιδράσεις
116
Αγαπημένες ειδικές κινήσεις στα video games από τους χαρακτήρες που παίζαμε και τους βοηθούσαμε να καταφέρουν τον σκοπό τους.

Θα αναφέρω τις 10 αγαπημένες μου χωρίς να συμπεριλάβω 2 φορές το ίδιο παιχνίδι.Στην κατηγορία ανήκουν από απλές ειδικές κινήσεις μέχρι και μαγικά.

ΠΡΟΣΟΧΗ!Όχι items που χρησιμοποιείς για κάποιο σκοπό,όπως potions,stones κτλ

1)Vega(Flying Barcelona Special και Rolling Izuna Drop)

Προβολή συνημμένου 128021

Δε χρειάζεται ειδική αναφορά.Είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας όσο κι αν στην πραγματική ζωή απεχθάνομαι ανθρώπους με το χαρακτήρα του,ο Vega αποτελεί εξαίρεση.Εδώ δε βλέπουμε την αγαπημένη μου κίνηση,αλλά μία από αυτές.Αυτή με τη λαβή είναι η αγαπημένη μου από ένα χαρακτήρα με τρομερές ειδικές κινήσεις που προσφέρει θέαμα!

2)Abe(Chant)

Προβολή συνημμένου 128022

Αυτή την υπέροχη ιδέα δε πρόκειται να την ξεχάσω ποτέ...Ο Αbe o χαριτωμένος εργάτης του μήνα αναγκάζεται να δραπετεύσει από τα Rapture Farms για να μην καταλήξει Mudokon Pop,τη νέα πρόταση στη γεύση.Με μόνο του όπλο το chant μπορεί να ελέγξει τους αντιπάλους του(όχι όλους στο πρώτο)προς όφελός του.Μία πρωτότυπη ιδέα που με το που την είδα δε την ξέχασα ποτέ.

3)Aya Brea(Liberate)

Προβολή συνημμένου 128023

Το παιχνίδι είναι το Parasite Eve και όσο ξεκλειδώνεις ικανότητες,η Aya ελευθερώνει τα μιτοχόνδρια της και φτάνει σε αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα της μεταμόρφωσής της με φοβερές συνέπειες για τους αντιπάλους της.Μία κίνηση που από την αρχή με συνεπήρε και παραμένει από τις αγαπημένες μου.

4)Scorpion(Spear)

Προβολή συνημμένου 128024

"Get over hereeeee"Ο Scorpion με τον Sub Zero είναι κάτι όπως ο Ryu και ο Ken ..Είναι επιβλητικοί και διάσημοι στη Gaming κοινότητα.Ο Scorpion έχει πολλές τρομερές κινήσεις,αλλά αυτή είναι η αγαπημένη μου γιατί πέρα από τρομερή ιδέα είναι και πολύ χρήσιμη στη μάχη.

5)Isaac Clarke(Stasis)

Προβολή συνημμένου 128025

Στο διάστημα όταν ο τόπος έχει γεμίσει με Necromorphs δεν έχεις πολλές ελπίδες σωτηρίας.Το Stasis έρχεται να σε σώσει από πολλούς θανάτους και δύσκολες καταστάσεις γενικά αφού παγώνει τους εχθρούς σου για κάποια δευτερόλεπτα και μπορείς να αποδράσεις ή να τους διαμελίσεις τα άκρα ώστε να πεθάνουνε.Πολύ χρήσιμο και ωραία ιδέα.

6)Dante(Air Hike)

Προβολή συνημμένου 128026

Σε ένα παιχνίδι παππού τον Hack/Slash ο Dante μαζί με όλες τις άλλες υπέροχες κινήσεις που έχει,έχει και αυτό το άλμα για να μένει περισσότερη ώρα στον αέρα,δημιουργώντας μία κόκκινη αύρα από κάτω του και με τον τρόπο αυτό να συνεχίζει να επιτίθεται ή να ξεφεύγει από χαμηλές επιθέσεις.Εντυπωσιακό και ζωτικής σημασίας.

7)Kratos(Atlas Quake)

Προβολή συνημμένου 128027

Ο Άτλαντας σου δίνει αυτή την ειδική κίνηση την οποία δεν αποχωρίζεσαι ποτέ.Πατώντας επανειλλημένα ένα κουμπί(κύκλο)ο Κratos χτυπάει τα χέρια του με δύναμη στο έδαφος και τεράστιοι μετεωρίτες πέφτουν με δύναμη γύρω του,ταλαιπωρώντας τους δύστυχους εχθρούς του.Πολύ δυνατό,όσο και ουσιώδες.

8)John Marston(Dead Eye)

Προβολή συνημμένου 128028

Τι γρήγορο πιστόλι θα ήταν ο John Marston χωρίς το "dead eye"μία κίνηση,σχεδόν ταχυδακτυλουργική που σου δίνει κάποια επιπλέον δευτερόλεπτα να σημαδέψεις καλύτερα και γρηγορότερα τους επίδοξους εχθρούς σου(ανθρώπους και ζώα).Με τελειοποίηση της γλυτώνεις από πολλά δεινά και μπορείς να σημαδέψεις πολλούς στόχους ταυτόχρονα.

9)Slayer Of The Demons(Second Chance)

Προβολή συνημμένου 128029

Αν έχεις αναπτύξει αρκετά τα μαγικά σου(intelligence,dexterity κτλ)μπορείς να μάθεις αυτό το συγκεκριμένο που σου δίνει τη δυνατότητα μιας δεύτερης ευκαιρίας ενώ έχεις πέσει στη μάχη.Δε χρειάζεται να πέσεις στο έδαφος,κατευθείαν η δεύτερη ευκαιρία σε γεμίζει με αρκετή ζωή και με αυτή τη γαλάζια αύρα σε προστατεύει από ένα θάνατο.Υπερπολύτιμη κίνηση,νιώθεις πιο ασφαλής όταν είναι ενεργή.

10)Vector(Active Camouflage)

Προβολή συνημμένου 128030

Δεν είναι το πρώτο παιχνίδι που έχει κάτι τέτοιο ούτε και θα ναι το τελευταίο.Έχω να δηλώσω όμως οτι ο Vector με τη συγκεκριμένη ιδιότητα μπορεί να πλησιάζει χωρίς να γίνει αντιληπτός από την πλειονότητα των εχθρών πολύ κοντά και να εκτελεί δίνοντάς μου μεγάλη ευχαρίστηση αφού πολλές φορές η μάχη διεξάγεται με όπλα από απόσταση.Ουσιαστικό και χρήσιμο όταν έχεις λίγη ενέργεια επίσης να μην τραβάς τα βλέματα.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ωραίος ο Scorpion αλλά εγώ γουστάρω Subzero που παγώνεις τον αντίπαλο και τον κάνεις ότι θες. Επίσης μια πολύ ωραία κίνηση είναι ενός παίκτη του ΤΕΚΚΕΝ (νομίζω του Lei) που ανεβαίνει στον αντίπαλο περπατώντας κυριολεκτικά επάνω του ενώ αυτός στέκει, κάνει αερότουμπα και πέφτει επάνω του. Ακόμη τα hundred slap του E.Honda.

Υ.Γ. Γιώργο όταν ανεβάζεις φωτογραφίες μπορείς με διπλό κλικ να μεγαλώσεις το μέγεθός τους. Βγάζει επιλογές, medium,large,full size κτλ.

Ντροπη! :P Δεν μπορει απο μια τετοια λιστα να λειπει το HADOUKEN!! και το SHORYUKEN!!

Ken's%u002520Hadouken.gif

ken-shoryuken.png

Απο εκει και περα ακολουθουν Sonic Boom!(Guile) και Air Suplex (Vega) :D

Guile.jpg

air suplex.jpg

(Το air suplex δεν το εβρησκα στο νετ και εκατσα και ταβηξα screenshot απο τον emulator... μηπως δεν λεγεται ετσι;; :P )

Αυτα απο Street Fighter II!!

Παμε τωρα στο Mortal Kombat!

Εκει αγαπημενα ειναι η μπαλα που κανει ο Reptile στο MK2 (οπου σε συνδιασμο με uperrcut κανεις παρα πολυ ζημια) , το "συννεφακι" του Noob Saibot στο UMK3 και το Spear του Scorpion το οποιο εβαλες και εσυ.

Reptile-MK2-Energy-Ball.jpg

0.jpg

Απο αλλα παιχνιδια εχουμε την "ενεργεια" του Sabin στο FF VI "Aura Bolt"

aurabolt.png

Και απο το FF X ολοκληρο OverDrive του Ifrit που λεγεται "HellFire"

Ξεκιναει στο 1:15

OK! Σταματαω εδω σας κουρασα... :D

Ajax87 είπε:
Ντροπη! :P Δεν μπορει απο μια τετοια λιστα να λειπει το HADOUKEN!! και το SHORYUKEN!!
:D
Xχαχα δε μπορώ να βάλω παραπάνω από μία κίνηση από κάθε παιχνίδι.Θα έβαζα Ha Do Ken,SHo ryu Ken και Psycho Crusher,Sonic Boom,Tiger Uppercut και και ή Sub Zero,τις μεταμορφώσεις του Shang Tsung και άπειρα άλλα(Νoob Saibot,Goro,Cyrax κτλ)Αλλά είπα θα τα αναφέρουν οι υπόλοιποι.Ναι έτσι λέγεται η κίνηση,εγώ έγραψα τις ονομασίες του super combo μετέπειτα που έχει.Και δε μας κούρασες καθόλου,δώσε moves στο λαό.

Υ.Γ. Γιώργο όταν ανεβάζεις φωτογραφίες μπορείς με διπλό κλικ να μεγαλώσεις το μέγεθός τους. Βγάζει επιλογές, medium,large,full size κτλ.

Χρήσιμη η πληροφορία σου Γιάννη,ευχαριστώ.

Ρε σεις... :o ...ειστε απαραδεκτοι...... :tsktsk:

Τι πιο "ωραιες" δεν εχετε βαλει..... :P

Chun Li's Moves.

[video=youtube;xoduL-12rXg]

Και μερικες ακομα αξεχαστες κινησεις απο Street Fighter.... ;)

Αντε παμε λιγα ακομα αφου δεν σας κουραζω! :P

Marvel vs Capcom

War Machine Proton Cannon

tumblr_lvp9c0UdHV1qb0l33o1_400.jpg

Marvel vs Street Fighter SHORYU REPPA!!

ken5.png

Dragon Ball Final Bout Kamehameha!

666193.jpg

Bayonetta 2 Climax Dragon

bayonetta-2-dragon-610x343.jpg

Οι μαγειες η η αυτοσυγκεντρωση που λεγαμε και στο χωριο μου απο το shinobi και το shadow dancer στα arcades αλλα και οι μαγειες στο Ghouls'n Ghosts οταν περνεις την χρυση πανοπλια οπως και οι αντιστοιχες με την χρυση πανοπλια στο Super Ghouls'n Ghosts.

Μια κινηση που θυμηθηκα τωρα ειναι αυτη στο TEKKEN 3, αυτη που κανει ο King, η οποια αν γινει σωστα ειναι ενα υπερ-τεραστιο combo (15-20 χτυπηματα περιπου), και αν θυμαμαι καλα ο αντιπαλος φινιτο κατευθειαν, ΜΟΝΟ μ'αυτη την κινηση/λαβη!!!

Τα Fatalities του Mortal Kombat....ζορικες κινησεις!!! :darkglasses:

ALL Mortal Kombat Fatalitites From MK1 To MK9 HD

johnny19818 είπε:
Επίσης μια πολύ ωραία κίνηση είναι ενός παίκτη του ΤΕΚΚΕΝ (νομίζω του Lei) που ανεβαίνει στον αντίπαλο περπατώντας κυριολεκτικά επάνω του ενώ αυτός στέκει.
Aυτη ακριβως τη κίνηση ειχα στο μυαλό μου να γράψω βλεποντας το τιτλο του θεματος! Την κανει ο Law (οχι ο Lei) και συνηθως τη χρησιμοποιώ ως τελικό χτυπημα για να τη ξαναδω σε αργη κινηση στο replay! Μια αλλη πορωτική κίνηση ειναι του Thor απο το "Marvel vs capcom" οπου με ενα ειδικό combo καλεί 3 συμπολεμιστές του (Fandral,Hogun,Volstagg) οι οποιοι εμφανιζονται μεσα απο κεραυνους και πεφτουν πανω στον αντίπαλο ενω αμεσως μετα εμφανίζεται ακομα ενας σύμμαχος του Thor ο Beta Ray Bill οπου ενώνει στον αέρα το σφυρί του μαζι με το αντίστοιχο του Thor (το γνωστο "Μjolnir") σχηματίζοντας ενα μεγάλο ανεμοστρόβιλο που παρασέρνει και καταστρέφει τον αντίπαλο..

Τη κίνηση μπορειτε να τη δειτε στο 1:41 του παρακατω βίντεο:

Τι Law τι Lei. Τι Λωζάνη τι Κοζάνη :P .

Jackie dragon είπε:
3 θεματακια μονο..... :D

1) Νομιζω οτι ειναι το πρωτο game - Marvel vs Capcom - που βλεπουμε τον Thor ως playable χαρακτηρα. :xm:

2) Η κινηση....τα "σπαει"....στην κυριολεξια!!!! :darkglasses:

3) Ο uploader του video πρεπει να ηταν ποοοοοοοολυ "εγκεφαλος" για να βαλει στον τιτλο την λεξη "Mugen" .....

γιατι απ' οσο ξερω το Mugen ειναι εκδοση του....Honda Civic!!!!!!!!! :o

Θα μου επιτρέψετε να αναφερω κι αλλη μια πορωτική κίνηση, ειναι ενα σπέσιαλ combo του Mike Haggar απο το παιχνιδι Ring of destruction: Slam masters 2.. Ο Haggar αρπάζει τον αντίπαλο κι αφου τον σηκωσει στον αέρα τον εκσφενδονίζει με ανάποδη ρήψη προς τα κατω ενω αμεσως μετα τον αρπάζει ξανα και του κανει ενα "βιδωτό" κάρφωμα στο έδαφος.. Έκρηξη αδρεναλίνης! Δειτε τη κίνηση στο 0:20 :

[video=youtube;v1V-JT606W8]https://www.youtube.com/watch?v=v1V-JT606W8

Jackie dragon είπε:
Θα μου επιτρέψετε να αναφερω κι αλλη μια πορωτική κίνηση, ειναι ενα σπέσιαλ combo του Mike Haggar απο το παιχνιδι Ring of destruction: Slam masters 2.. Ο Haggar αρπάζει τον αντίπαλο κι αφου τον σηκωσει στον αέρα τον εκσφενδονίζει με ανάποδη ρήψη προς τα κατω ενω αμεσως μετα τον αρπάζει ξανα και του κανει ενα "βιδωτό" κάρφωμα στο έδαφος.. Έκρηξη αδρεναλίνης! Δειτε τη κίνηση στο 0:20 :
Πολύ ωραία κίνηση αυτή,την έχει κλέψει ο Zangief στο τελευταίο Street Fighter και ειδικά μία από τις Super Combo Κινήσεις τη θυμίζει αρκετά.Άλλωστε o Haggar είναι ο "παππούς" του χεχε.

Πίσω
Μπλουζα