Εικονογραφημένα Αριστουργήματα [ Εκδόσεις "Σκαραβαίος" ]

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας DINO
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

DINO

Expert
Αντιδράσεις
1.312
Τις προάλλες που χάζευα κάποια κόμικς σε κάποιο παλαιοβιβλιοπωλείο, έπεσε το μάτι μου σε αυτό:

attachment.php

Δε γνώριζα οτι υπήρχε κάτι τέτοιο, και δυστυχώς δε γράφει ημερομηνία έκδοσης πουθενά...

Περιλαμβάνει τις ιστορίες:

"Το ξεχασμένο από το χρόνο νησί", από το μυθιστόρημα του Edgar Rice Burroughs (Εικονογραφημένο)

"Το ιερό στιλέτο" (Εικονογραφημένο)

"Μαρκαρισμένος για θάνατο" (Μυθιστόρημα)

"Ο Ζορρό κυνηγά ένα τσακάλι" (Μυθιστόρημα)

attachment.php

Φυσικά και δεν έχασα την ευκαιρία, όπως καταλάβατε, και "το χτύπησα", μόλις 1,30 Euros...

attachment.php

Οι μόνες πληροφορίες που μπόρεσα να βρω στο net, είναι εδώ

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ωραία, μας έφτιαξες πάλι με αυτά που ανακαλύπτεις!!! Άντε τώρα να το βρούμε κι εμείς! Απ' ότι διάβασα έβγαλε τρία τεύχη (θεωρητικά) καθώς το τρίτο με τίτλο "Ο αόρατος άνθρωπος" δεν έχει βρεθεί μέχρι τώρα! Από την τιμή μάλλον μου κάνει για έκδοση των 80's. Αν μπεις στο greekcomics τα παιδιά γράφουν και από ποιες Αμερικάνικες σειρές προέρχονται οι ιστορίες των τευχών σε μια όμορφη ανάλυση. Όμορφη έκδοση και ωραίο σχέδιο από τα αγαπημένα μου με τέτοιες ιστορίες. Λογικά πρέπει να είναι η απόδοση σε κόμικ της ομώνυμης ταινίας "The land that time forgot"

Παραθέτω το εξώφυλλο του δεύτερου τεύχους και την αντίστοιχη Αμερικάνικη έκδοση απ' όπου και προέρχεται

EikArisourgimata_0002.jpg

MMP_1_01.jpg

Πηγή: http://www.greekcomics.gr/forums/index.php?showtopic=7189 (Πρέπει να είστε μέλη για να το δείτε)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πολυ καλό το link, βασιλιά, και η παρουσίαση από τον συνήθη ύποπτο, crc! :D

Εμένα όταν έκανα αναζήτηση, δε μου έβγαζε κάτι...

Μου φαίνεται θα λυσσάξω να βρω τον Ντράκουλα και τον αόρατο άνθρωπο...

Τουλάχιστον εσύ βρήκες το πρώτο!!! Άντε ψάχνε και έχε το νου σου αν βρεις κάτι παραπάνω!

Στο greekcomics αν ψάχνεις κάτι να πηγαίνεις στα εξώφυλλα. Εκεί υπάρχουν όλα αλφαβητικά, σίγουρα θα βρεις αυτό που ψάχνεις!

Πίσω
Μπλουζα