Eagle 1
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 4.730
Παραθέτω φωτογραφίες από ένα βιβλιαράκι των παιδικών μου χρόνων. Είναι των εκδόσεων Ρώσση, έχει πολύ ωραίες φωτογραφίες (όχι ζωγραφιές), τα φύλλα του είναι από χαρτονάκι, τα δε εξώφυλλα είναι πλαστικοποιημένα. Ο ήρωας είναι κούκλα, αλλά στις φωτογραφίες εμφανίζονται και άνθρωποι.
Η υπόθεση: θέλουν να στείλουν τον ποντικό στο φεγγάρι και για να τον πείσουν του λένε ότι αποτελείται από τυρί. Πείθεται και αρχίζει η περιπέτειά του που -φυσικά- έχει αίσιο τέλος. Είναι ιταλικής παραγωγής, του εκδοτικού οίκου Acor, 1962, τις δε κούκλες έκανε η Maria Perego. Πρέπει να ήταν διαδεδομένη φιγούρα εκεί (ιταλικός Μίκυ Μάους), διότι μία φορά είχα βρεί στο εξωτερικό μία ξύστρα με τον συγκεκριμένο ποντικό επάνω.
Το έδειξα πριν κάποια χρόνια στα παιδιά μου, τα οποία σε κάποιο βαθμό το απαξίωσαν.... Ο εθισμός στα Star Wars έχει και παρενέργειες......
Η υπόθεση: θέλουν να στείλουν τον ποντικό στο φεγγάρι και για να τον πείσουν του λένε ότι αποτελείται από τυρί. Πείθεται και αρχίζει η περιπέτειά του που -φυσικά- έχει αίσιο τέλος. Είναι ιταλικής παραγωγής, του εκδοτικού οίκου Acor, 1962, τις δε κούκλες έκανε η Maria Perego. Πρέπει να ήταν διαδεδομένη φιγούρα εκεί (ιταλικός Μίκυ Μάους), διότι μία φορά είχα βρεί στο εξωτερικό μία ξύστρα με τον συγκεκριμένο ποντικό επάνω.
Το έδειξα πριν κάποια χρόνια στα παιδιά μου, τα οποία σε κάποιο βαθμό το απαξίωσαν.... Ο εθισμός στα Star Wars έχει και παρενέργειες......
Συνημμένα
-
O Ποντικός Τζίτζιο Αστροναύτης (1).jpg92,9 KB · Προβολές: 5
-
O Ποντικός Τζίτζιο Αστροναύτης (2).jpg71,2 KB · Προβολές: 7
-
O Ποντικός Τζίτζιο Αστροναύτης (3).jpg151,8 KB · Προβολές: 5
-
O Ποντικός Τζίτζιο Αστροναύτης (4).jpg147,9 KB · Προβολές: 6
-
O Ποντικός Τζίτζιο Αστροναύτης (5).jpg187,6 KB · Προβολές: 6
-