Εκείνη η Γυναίκα

Dominion

RetroMasteR
Joined
17 Μάρ 2006
Μηνύματα
1.463
Αντιδράσεις
528
Εκείνη η Γυναίκα (1988 ), ΑΝΤ1


Πρεμιέρα: Τρίτη 13/3/1990



RetroDB:
http://www.retrodb.gr/wiki/index.php/Εκείνη_η_γυναίκα

Ήτανε αυτό που λέμε βιντεοσειρά (δηλαδή γυρισμένη σειρά για το βίντεο) από τον Νίκο Φώσκολο και με πρωταγωνίστρια την Αλιφέρη και τον (κακό) Γ. Βασιλείου (δεκαετία 80 έπαιζε συνέχεια ρεμάλια και αποφάσισε να ρεφάρει με το Θεοχάρη).

Το καλοκαίρι του 1992 προβλήθηκε από τον Αντ-1 (ένα χρόνο νωρίτερα είχε προβληθεί μια σειρά με τον Κομνηνό και την Καζιάνη με θέμα τις αδίστακτες φαρμακοβιομηχανείες)

composite20080331054712sq6.jpg


composite20080331054743li0.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
mipws kserei kaneis pou mporw na tin vrw ?
 
Φιλη eleni καλώς ήρθες καταρχήν στο forum...!

Θα σε παρακαλέσω να γράφεις με ελληνικά,όπως αναφέρεται στους κανόνες λειτουργίας του forum...

Όσο γι' αυτη τη σειρά,τι να πω,σε κάποιο videoclub ίσως ;

Πάντως,οδηγίες/links για να την κατεβάσεις από κάπου,μην περιμένεις εδώ μέσα,και ο λόγος είναι ότι απλούστατα απαγορεύεται να δίνονται links για οποιουδήποτε είδους copyrighted οπτικοακουστικό υλικό...
 
Δεν πρόκειται για σειρά, αλλά για δικάσσετη βιντεοταινία η οποία τεμαχίστηκε σε επεισόδια. Θα τη βρεις σε παλιά βιντεοκλάμπ.
 
Μήπως ξέρει κάποιος την υπόθεση ; Αν ναι ας την γράψει

Ευχαριστώ
 
Χωρίς να γνωρίζω ότι είχε προβληθεί απο τον ΑΝΤ-1 το 1990 δέν ανέβασα εδώ τους τίτλους αρχής, αλλά μόνο στο thread με τις βιντεοταινίες. Διορθώνω το λάθος και τους ανεβάζω και εδώ:

[edit] The YouTube account associated with this video has been terminated due to multiple third-party notifications of copyright infringement. [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
το αλλο ηταν το θανασιμο διλλημα με τις φαρμακοβιομηχανιες.τις ειχα και τις δυο αλλα σε υπαιθριο χωρο και να τις βρω σιγουρα δεν θα ειναι σε καλη κατασταση

η αλιφερη ειναι του λιμανιου γνωριζει τον χρ.παρλα ο βασιλειου δεν την αφηνει να του φυγει και τον σκοτωνει.κατι τετοιο.ο βασιλειου επαιζε και αλλους ρολους οχι κακους παντα.1 τον διαδοχο κωνσταντινο το καλοκαιρι του 79 στο ΠΑΡΚ ω μαμα ελλας-20 χρονια θεοδωρακης.και στην βιντεοταινια μια νυχτα στο τμημα ηθων.εκανε ενα φουκαρα γυφτο.σισκος πικουλα τζεβελεκος α.ντουζος δ.νομικου λουκακης.οταν γραφουν κατι ν.καμπανης-β.μακριδης καποια διαφορα θα υπαρχει .αν και ειχε ανεβει και αυτο στο θεατρο.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Οι τίτλοι αρχής του Α΄Μέρους της ταινίας:

[video=youtube_share;kQq6lYDgALI]

 
Πίσω
Μπλουζα