Εκπομπή με τίτλο Cult στο Seven X

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Rakeesh
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Rakeesh

RetroDB Feeder
Αντιδράσεις
1.890
Καπου το 1994 που παρακολουθουσα αρκετα Seven X, θυμαμαι απο τα τρειλερ μια ελληνικη εκπομπη με τιτλο Cult. Την παρουσιαζε ενας τυπακος καπως geeky, με γυαλακια. Σε καποια φαση στο τρειλερ εμφανιζοταν μια κοπελιτσα (προφανως συμπαρουσιαστρια του) ντυμενη με ενα σεξυ μαυρο φορεματακι (καπως σαν Μορτίσια Ανταμς).

Στο συγκεκριμενο τρειλερ, ερχοταν η κοπελα και ελεγε 'τωρα ετοιμαστειτε να υποδεχτειτε τον υπεροχο, τον πανεμορφο, τον πανεξυπνο, τον...' και τότε εσκαγε μυτη ο τυπακος με ενα μπουγελο και ελεγε 'συγνωμη ενα λεπτακι θα κανω μονο, να σφουγγαρισω τα σορόπια' και αυτη τον κοιτουσε με ενα ξενερωμενο υφος :D

Μου εκανε εντυπωση, και αναφερω τωρα την εκπομπη, για τον μοναδικο απλο λογο, οτι ποτέ δεν καταλαβα τί εκπομπή ήταν, τί θεμα ειχε, τί παρουσίαζε και γενικώς τι ελεγε ο τυπος :P Στα τρέιλερ έλεγαν διάφορα (κατ' εμέ) άσχετα που δεν έβγαζαν νόημα και δεν εξηγούσαν τίποτα για το τί είναι η εκπομπή που διαφημίζει. Μια-δυο φορες που ειδα την εκπομπή πάλι δεν έβγαλα άκρη :xm: Σε καποια φαση αρχισα να το παιρνω σαν χαβαλε και διασκεδαζω με την ιδεα οτι ακουω Ελληνικά χωρις να ξέρω τι ακουω :darkglasses:

Εντυπωση μου ηταν οτι η εκπομπη ηταν καπως κουλτουρο-lifestyle, με αρκετη δοση χαβαλε, αν και ο σταθμός δεν ανήκε στο lifestyle στρατόπεδο της εποχής.

Θα ηθελα να μαθω αν τη θυμαται κανενας, να μου εξηγησει επιτελους τί ήταν ακριβώς η εν λογω γριφώδης εκπομπη :)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μετα απο μια συντομη ερευνα ανακαλυψα οτι ο παρουσιαστης ηταν ο Χρήστος Ξανθάκης.

Αν δεν προκειται για συνωνυμια, τωρα ειναι δημοσιογράφος στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία και εχει συγγραψει καποια διηγηματα.

Πίσω
Μπλουζα