Ελληνικο retro site με φτηνά προιόντα

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Aardvark
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Αντιδράσεις
4.531
Οποιος δεν εχει πολλα λεφτα για ξοδεμα βρηκα ενα site με καταπληκτικες ευκαιριες .

Πως θα σας φαινοταν ενα cartridge στην τιμη 2/5 playstation 3

Λοιπον το metal slug για neo-geo μονο 1660 eura ,ναι καλα διαβασατε.

http://www.gameexplorers.gr/index.php?view=prod&pr_id=1241&plat_id=10&eid_id=1

Καντε μια βολτα παντως εχει και μερικες ευκαιριες.

Το σκεφτηκα παντως για να το αποκαλυψω δημοσια μιας και Ελληνικες ρετρο-πηγες σπανιζουν.:rolleyes:

Χαλαλι σας και με το μαλακο οι παραγγελειες να μεινει και τιποτα και για εμας. :D

Το κοιταγα τις προαλες.Μαλον κανουν πλακα.Δεν εξηγειται αλλιως...

Τι πλακα εγω μολις παραγγειλα 2 ,ενα για μενα και ενα για σενα (ξεροντας την τρελα σου για τα ρετρο παιχνιδια) .

Αυριο πρωι πρωι μου ειπαν θα σου χτυπησει το κουδουνι ο courier, καλα δεν εκανα. :D

οποτε να αρχισω να βγαζω τις κονσολες μου στο σφυρι...:biglaugh:

Δεν προλαβαινεις ,αυριο πρωι πρωι πας στην τραπεζα και σηκωνεις 3320 euro γιατι θα σου ερθει και το δικο μου, και εμεις θα τα βρουμε. :D

Πλακα πλακα το site αργει να φορτωσει μιας και μετα την αποκαλυψη οι απανταχου retromaniacs το εχουν μπουκωσει.

μήπως είναι απλά πανάκριβα??

Ρε παιδιά!!!! Το cartridge 1660€;;;; Ρε ήμαρτον!!!

Ο άνθρωπος όταν έγραφε τιμές μάλλον πιωμένος ήταν !! :beerz: :drunken::Oo:

Ναι, ναι ! Εχεις δίκιο ! Πιωμένος θα 'ταν !!!! :smiliez.de_2080::silly::silly:

εγώ πάντως θα παραγγείλω το Wings για Amiga μόνο 143.00€.

γιατί γελάτε ρε!!!!!!!!!

εχω παρει απο το club αυτο πολλα παιχνιδια ,οι τιμες ειναι οντως αληθινες, αλλα πρεπει να πω οτι ερχονται σπιτι μου αυτα που περνω σε τελεια κατασταση ,σαν καινουργια ειναι.οσο για τιμες και ιδιος που εχει το καταστημα το παραδεχετε οτι ειναι πανακριβα,απλα δεν καθοριζει αυτος τις τιμες , αυτες καθοριζονται απο καταστημα στο Λονδινο(οπου ειναι και η πηγη) εκει ξερω οτι υπαρχουν μαγαζια που πουλανε το ninja turtles για mega drive 99$astal για saturn 120$(αρα υπαρχουν και χειροτερα μαγκες)οι τιμες στα πιο πολλα παιχνιδια σε αυτο το club το λιγοτερο εινα υπερβολικα τρρρρρρρρρρρρρρρελλλλλλλλλλλλλεςςςςςςςςςςς

Λοιπόν τώρα που το είδα αυτές τις τιμές, πουλάω το παιχνίδι The Nightbreed για Amstrad cpc 6128 σαν καινούργιο με το κουτί του και το manual ΜΟΝΟ 600 ευρώ. Δεκτές και οι πιστωτικές visa, mastercard κλπ και έναν ζουρλομανδία για να με κλείσετε μέσα.

Σε γενικές γραμμές οι τιμές του είναι όντως αρκετά ως πολύ τσιμπημένες.

Αλλά το παιχνίδι από το οποίο ξεκινήσατε το "δούλεμα", δηλαδή το Metal Slug του NeoGeo AES για το οποίο ζητάνε 1660 ευρώ, είναι όντως καρασπάνιο και από τα πλέον περιζήτητα και ακριβά της συγκεκριμένης κονσόλας.

Ενδεικτικά, δείτε το μοναδικό αυθεντικό κομμάτι που υπάρχει αυτή την στιγμή στο Ebay.

Καλά διαβάζετε, τετραψήφια τιμή με το πρώτο ψηφίο όχι 1... :)

H Digitpress κοστολογεί και την Ιαπωνική και την Αγγλική έκδοση στα $999 που απλώς σημαίνει "name your own price", με αντίστοιχη σπανιότητα 8 και 9.

http://www.digitpress.com/DP/cmf/game.cmf?gameid=31671

http://www.digitpress.com/DP/cmf/game.cmf?gameid=32150

Φυσικά δεν θα αγόραζα ποτέ κάτι τέτοιο από αυτό το site γιατί αποκλείεται να ξέρουν ακόμα και οι ίδιοι αν είναι αυθεντικό AES cartridge ή MVS conversion (που κοστίζει κάπου 10 φορές λιγότερο!) και δεν αναφέρεται η παραμικρή λεπτομέρεια για την πληρότητα του παιχνιδιού, αλλά μάλλον πιάσατε το λάθος παράδειγμα όλοι σας. :P

Τώρα οι βιαστικοί σχολιαστές θα μείνουν κάπως έτσι: :stfu:

:)

ε δεν ειμαστε καλα καθολου καλα(αναγκαια προυποθεση για να αγορασεις απο αυτο το club neo geo games ειναι 1) πωληση νεφρων στο πλησιεστερο νοσοκομειο2)πωληση κατοικιας -εξοχικης και κυριας(αυθαιρετης και μη)3)βαρδιες σε συγγρου για τους πολιτες της αθηνας,μοναστηριου-βαρδαρης για τους πολιτες Θεσνικης

Δεν με νοιαζει αν ειναι ελληνικο site την στιγμη που ο ανθρωπος ειναι παρανοικος κλεφτης διοτι υπαρχει και ενα οριο στις τιμες δεν ειναι δυνατον να ζηταει 98 ευρω για το phantasy star του master system.

Όπως επίσης δεν είναι δυνατόν να πουλάει το Mario Thousand Year old door και το Taleς of Symponia για το Gamecube 80 και 100 ευρώ αντίστοιχα, την στιγμή που τα έχει αγοράσει από την ελληνική αντιπροσωπεία σε τιμές χοντρικής, επειδή είναι σπάνια και πωλούνται ακριβά στο ιντερνετ. Αυτό ονομάζεται αισχροκέρδια!

kapamaru είπε:
Όπως επίσης δεν είναι δυνατόν να πουλάει το Mario Thousand Year old door και το Taleς of Symponia για το Gamecube 80 και 100 ευρώ αντίστοιχα, την στιγμή που τα έχει αγοράσει από την ελληνική αντιπροσωπεία σε τιμές χοντρικής, επειδή είναι σπάνια και πωλούνται ακριβά στο ιντερνετ. Αυτό ονομάζεται αισχροκέρδια!
καρααισχροκερδια διχος τσιπα:mad::mad:

Πίσω
Μπλουζα