Εμφάνιση στην ελληνική τηλεόραση.

SEBASTIAN

RetroActive
Joined
7 Οκτ 2022
Μηνύματα
330
Αντιδράσεις
733
Όλοι μας έχουμε ακούσει την ξακουστή φράση του Αντι Γουόρχολ «Κάθε άνθρωπος στο μέλλον θα είναι διάσημος για δεκαπέντε λεπτά». Σας έχει τύχει στο παρελθόν, να έχετε διεκδικήσει δάφνες δημοσιότητας, εμφανιζόμενοι έστω για λίγα λεπτά στην ελληνική τηλεόραση και δεν μόνο μιλάω για γκεστ εμφανίσεις σε κάποιο τηλεπαιχνίδι ή σε κάποια σκηνή ταινίας σαν κομπάρσοι έστω. Μιλάω για μια ολιγόλεπτη συνέντευξη που σας πήραν ή έστω μια ολιγόλεπτη ερώτηση που σας έκανε κάποιο εξωτερικό τηλεοπτικό συνεργείο στον δρόμο.
Ο γράφων είχε την ευτυχή στιγμή να μιλήσει για λίγα λεπτά σε ένα εξωτερικό συνεργείο του Μέγκα, απαντώντας στην ερώτηση "Ποια είναι η γνώμη σας για τις σχέσεις των δύο φύλων και για την εξέλιξη τους". Δεν τα πήγα και άσχημα, αν και υστέρησα σε φωτογένεια από το τότε έτερον ήμισυ.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Καταρχήν είμαι από τους ανθρώπους που έτσι και δουν κάμερα, τρέχουν (μακριά).

Κάποτε, τότε που πάλευα να βρω δουλειά, έτυχε και με τσίμπησε συνεργείο καναλιού - δεν θυμάμαι καν ποιου - να κοιτάζω κάτι πίνακες του ΑΣΕΠ, για να δω αν πέρασα.

Με πλησιάζει καμεραμάν και δημοσιογράφος και προσπαθούν να με πείσουν να τους πω για την ανεργία και πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα κλπ. Αρνήθηκα, επέμεναν, τους είπα τόσες ανοησίες (για να μην τις πω αλλιώς) που φυσικά δεν πρέπει να με έδειξαν ποτέ :rofl: .

Ανέκαθεν είχα θέμα, ακόμα και στο πανεπιστήμιο σε παρουσιάσεις, κλπ. Απλά δεν παίζει η δημοσιότητα για εμένα, δεν θα μπορούσα να παραβρεθώ σε τίποτα που έχει να κάνει με κόσμο.

Στα φόρα που γράφω, μου αρκεί (τόση δημοσιότητα) και πολύ μου είναι :icon_lol:.
 
Εμένα πάντως με έχει καταγράψει κάμερα του Mega να βγαίνω από πλοίο της γραμμής (Κυκλάδων) στον Πειραιά και μετά -αφού με έπαιζε το δελτίο ειδήσεων επί μια εβδομάδα- ήθελα να ανοίξει η γη !!!
 
Εμένα με πέτυχαν η τους πέτυχα πολλές φορές ακόμα και στη γειτονιά μου ,μπροστά στο σπίτι μου ,όταν ειχαν έρθει να ερευνήσουν μια υπόθεση με πακιστανούς που τρώγανε γάτες ,λέει ..Δεν πρόκειται να κάνω δηλώσεις τους είπα με ύφος αυστηρού προέδρου δημοκρατίας και με κοίταξαν έκπληκτοι ...χαχχ..Αυτό ήταν κάτι που το κάναμε συχνά με την παρέα μου όποτε βλέπαμε συνεργείο.. Μια μόνο φορά απάντησα σε ερώτηση για το πόσες λέξεις πιστεύω ότι χρησιμοποιεί καθημερινά ο Έλληνας .. Είπα περίπου 2000 κι ο παρουσιαστής σχολίασε οτι με βρίσκει αισιόδοξη :)
 
Πριν αρκετά χρόνια με είχαν σταματήσει στον δρόμο από το Star. Ήταν τότε που τα ρεπορτάζ του καναλιού, ήταν μέσα στην...ποιότητα. Με ρώτησαν μια ανοησία , απάντησα στο ίδιο στυλ και φυσικά δεν το έδειξαν. Μια άλλη φορά σε ένα βιβλιοπωλείο μπήκε μια κάμερα από την ΕΤ3 και με ρώτησαν αν αγοράζω συχνά βιβλία , αν θεωρώ πως οι τιμές είναι καλές κλπ κλπ.
 
Είχα κι εγώ τα 15 λεπτά μου δόξας , όταν τελείωσα το σχολείο, με 2 εμφανίσεις σε τηλεόραση (ειδήσεις ΥΕΝΕΔ και "Πρόσκληση σε γεύμα" ή όπως λεγόταν η εκπομπή, διότι είχε αλλάξει διάφορους τίτλους, πάντως την παρουσίαζαν η Ατζολετάκη κι ο Αντωνόπουλος), και 2 "συνεντεύξεις" σε εφημερίδα (σε συντάκτριες που μόλις είχαν πάρει προαγωγή από το να γράφουν για τα διανυκτερεύοντα φαρμακεία, μη νομίζετε ότι στείλανε υποψήφιους για Πούλιτζερ). Και να θέλανε να πάρουν τα μυαλά μου αέρα (που δεν θέλανε) θα με προσγείωνε η elephadoμήτωρ η οποία δεν βρήκε λόγο να χάσει τον μεσημεριανό της ύπνο επειδή θα ερχόταν η κυρία τάδε. Η οποία έγραψε βλακείες - έβαλε να μάτια μου να εστιάζονται στο πράσινο απέναντι καθώς "σκεφτόμουνα", αλλα δεν υπήρχε ούτε καν καμιά γλαστρούλα στα μπαλκόνια της απέναντι πολυκατοικίας. Το καταδιασκεδάσαμε αυτό όταν το διαβάσαμε.
 
απεχθανομαι να εμφανιζομαι στην τιβι οταν δεν ειναι για δουλεια,αν και το εχω κανει δυστυχως
 
Λοιπον, πηρε φωτια, ενας σκυλοπνιχτης και το εγκαταλειψαμε ανοικτα της Κυπρου. Βγαινοντας στην στερια με την σωσιβιο λεμβο μας περιμεναν τα μου μου λου ειδοποιημενα, απο το λημεναρχειο και μας βιντεοσκοπουσαν και εκαναν ερωτησεις για καμια ωρα μεχρι να ερθει αυτοκινητο να μας παει σε ξενοδοχειο. Εγω τραβηχτικα στην ακρη, γυριζοντας τους την πλατη, οχι για κανεναν αλλο λογο, φοβηθικα μηπως με δει η οικογενεια και χαροτρομαξουν. Η εξγουαφινα μου ομως ειχε πολυ ωρα διασημοτητας στην TV. Ελαβε μερος στον τροχο της τυχης με Πολυχρονιου και τους ξετιναξε. Ο δικος μου ρολος ειταν να τρεχω για 15 ημερες να μαζεψω τα δωρα. Απο φλιτζανακια και ποτηρια μεχρι ηλιακο και ψυγειο τους πηρε. Το πιο ωραιο ενας ρετρο ξυλινος φωνογραφος που ειχε εσωτερικα συνγχρονο ραδιοφωνο. Στο τσακ δενπηρε και το αυτοκινητο
 
Όταν βλέπω κάμερα και μικρόφωνο "την κάνω" με ελαφρά πηδηματάκια.
Η δημοσιότητα δεν μου ταιριάζει "με τον χαρακτήρα που 'χω", όπως έλεγε και η αείμνηστη Μαλβίνα :diablotin:
 
Παλιά ήταν μια κακοβαλμένη θεούσα που φύλαγε τσίλιες να πετύχει συνεργείο σε ζωντανό ρεπορτάζ κι άρπαζε το μικρόφωνο η χωνόταν σφήνα να πει τα δικά της για τον αντίχριστο..Δεν θυμάμαι όνομα ,αν υπάρχει κανείς που ξέρει ας το πει..
 
Η Ελενη Λουκα
Ουτε η υπερμεγιστη Μαλβινα δεν προλαβαινε να αρθρωσει κουβεντα μπροστα της. Καρατσεκαρισμενο!
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα