Ενα φανταστικο σαββατοβραδο με υπεροχο ξημερωμα κυριακης.

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Metalcandyman
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Αντιδράσεις
6.062
Χθες βραδυ σε ενα μαγαζι που ημουνα κερδισα σε ενα χοντρο στοιχημα 600 ευρω σε εναν αγωνα με βελακια(το βγαλαμε το TEBE:D ).Oταν τελειωσε ο αγωνας κερασα κατι μπυρες μεσα στο μαγαζι και καθομασταν με εναν και καναμε μια γενικη συζητηση για videogames.Αυτο γεινοταν κατα της 3 το πρωι.Κατα της 3:30 ερχετε ενας που δεν τον ηξερα και με λεει φιλαρακι ακουσα που μιλουσατε για ηλεκτρονικα και ηρθα να σε πω οτι πουλαω και γω ενα και κατι παιχνιδια και αν ενδιαφερεσε.Του ειπα τι κονσολα ειναι και με ειπε δεν ηξερε αλλα ηξερε οτι ειναι nintendo και ειναι παλια κονσολα.Ηταν της αδερφης του αλλα αυτη παντρευτηκε και εφυγε μονιμα στην γερμανια και δεν το ηθελε γιατι το ειχε παιξει και ελαχιστα και οτι αφου και αυτος δεν ασχολειται ειπε να το πουλησει.Του ειπα ποσο και με ειπε 80 ευρω ολο το πακετο.Του απαντησα θα το δω και θα αποφασισω.Τον φορτωνω στο αμαξι με λεει που ειναι το σπιτι του και παμε εκει.

Οταν πηγαμε εκει εγω περιμενα να δω κανενα NES η SNES συμφωνα με αυτα που με ειπε αλλα τελικα ηταν ενα ασημι Gamecube με ενα gamepad με ολα τα καλωδια του κανονικα με καρτα μνημης και 7 παιχνιδια.Ολα ηταν μεσα σε σακουλες.Μιλαμε το gamecube ηταν αθηκτο δεν ειχε ουτε μια ασυμαντη γρατζουνια και μηδεν ιχνος σκονης οταν ανοιξα το καπακι.Το χειρηστηριο ηταν καλητερο και απο καινουριο χωρις ιχνος χαλαρωτητας σε κουμπια,αναλογικο κτλ και ηταν και πεντακαθαρο.Εκτος αυτου τα 7 παιχνιδια ηταν ενα κι ενα.Ηταν τα εξης.Ζelda wind waker,the legend of zelda collectors edition που περιλαμβανει τα zelda 1,2,ocarina of time,majora's mask,Tales of symphonia,the legend of zelda four swords adventures,paper mario the thousand year door,resident evil 4,metroid prime.Και ολα σε απιστευτα καλη κατασταση σαν καινουρια και τα κουτια αλλα και τα δυσκακια.Φυσικα με το που τα ειδα ολα αυτα βγαζω κατευθειαν τα 80 ευρω και του τα δεινω πριν αλαξει γνωμη.Και gamecube εχω και τα παραπανω παιχνιδια αλλα με 80 ευρω ολα αυτα δεν γεινοταν να μην τα παρω τετοιες ευκαιριες δεν χανονται.

Γενικα το βραδυ και το ξημερωμα κατεληξαν πολυ καλα χθες απο ολες της αποψης ;) Και με ηρθε και η ορεξη να ξαναρχισω σημερα το wind waker για τεταρτη φορα :D

Προβολή συνημμένου 47416Προβολή συνημμένου 47417Προβολή συνημμένου 47418

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ΧΑΧΑΧΑ!!! Θεός!!!! :D

Πάντα τέτοια!

Ωραιος!Γενικα την τραβας την nintendo ή μου φαινεται?Παντως εγω θα το εκανα το παζαρι αφου αυτος δεν ηξερε την αξια τους!

angel_grig είπε:
Ωραιος!Γενικα την τραβας την nintendo ή μου φαινεται?Παντως εγω θα το εκανα το παζαρι αφου αυτος δεν ηξερε την αξια τους!
Oντως την τραβαω φιλε εξαλου ειναι μεγαλη αγαπη.Ωσο για τα παζαρια δικειο εχεις αλλα μολις ειδα την κονσολα και τα παιχνιδια δεν το σκεφτηκα καν γιατι εχουν πολυ μεγαλητερη αξια απο τα 80 ευρω που εδωσα.
Τελικα σημερα πρεπει να ειναι η τυχερη μου μερα δεν εξηγητε αλλιως.Μετα απο τα παραπανω που αγορασα τα ξημερωματα με πηρε ενας φιλος μου τηλεφωνο πριν 2 ωρες και με ειπε οτι ενας γνωστος του πουλαει δυο καρτες γραφικων και μια ψηκτρα γιατι μαζευει λεφτα για να παρει laptop και αν ενδιαφερομαι.Πηγα τα ειδα και ηταν τα εξης.ΧFX Geforce 8600gt οχι η κανονικη η απλη αλλα αυτη με την zalman την ψυκτρα πανω.Η αλλη καρτα ηταν η Geforce 6200 και επισης ειχε και μια ψυκτρα Thermaltake και με ειπε αυτος οτι το μονο που εχει δουλεψει καμποσο ειναι η 6200 η 8600 σχεδον καθολου και η ψυκτρα ειναι αθηκτη.Και ηταν και κουτατα.Φυσικα τα δοκιμασα πριν τα παρω εκτος απο την ψυκτρα που φαινεται οτι ειναι αχρεισημοποιητη.Ενταξει εγω δεν εχω καμια τρελη εμπειρια αλλα ο τυπος νομιζω δεν ξερει τι του γεινεται.Ολα αυτα με τα εδωσε 70 ευρω.Οπως ειπα δεν ειμαι ειδικος αλλα δεν νομιζω ολα αυτα και στην κατασταση που ειναι να κανουν 70 ευρω.Το θεμα ειναι οτι εδωσα τα 70 ευρω τα πηρα και μπορει να εχω 2 pc ενα laptop και ενα netbook αλλα αυτα θα τα εχω καβαντζα να φτιαξω ενα pc μονο για mame και τιγκα στους emulators.Δεν ξερω αν κανω λαθος γιαυτο που λεω για την τιμη αλλα αν καποιος παιδια ξερει ας με πει ποσο πανω κατω κανουν αυτα που πηρα 70 ευρω.

IMG_0090.jpg

IMG_0091.jpg

IMG_0087.jpg

IMG_0088.jpg

IMG_0089.jpg

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αν και δεν αναφέρεις λεπτομέρειες (...όπως μνήμη, πρωτόκολλο σύνδεσης,θύρες κλπ.)...

...νομίζω ότι τα πήρες σε κανονική τιμή, ίσως και κανά 15άρι ευρώ κάτω, θα ήταν η ιδανική τιμή, ούτε τον κορόιδεψες ούτε σε κορόιδεψε.

Φιλε Ace αναφερω και τα τεχνικα χαρακτηριστικα που παρεληψα οπως σωστα ειπες.

8600gt

[TD=class: normal] Chipset: GeForce 8600GT.

Μνήμη: 256MB DDR3 στα 128-bit.

Engine Clock: 680MHz.

Memory Clock: 1600MHz.

RAMDAC: Dual 400MHz.

Unified Shader Processors: 32.

Μέγιστη ανάλυση: 2560x1600.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά: Zalman Fansink, Έξοδοι Dual DVI-I, TV-OUT. Πλήρης υποστήριξη DirectX 10, OpenGL 2.0. HDTV Ready. Υποστήριξη συνδεσμολογίας σε διάταξη SLI.

6200 Turbocahe

[TD=class: normal] Chipset: GeForce 6200.

Μνήμη: GDDR2 512MB.

Ταχύτητα πυρήνα: 350 MHz.

Ταχύτητα μνήμης: 600 MHz.

Διεπαφή μνήμης: 64-bit.

Ανάλυση: Μέγιστη ανάλυση (D-Sub): 2048 x 1536. Μέγιστη ανάλυση (DVI): 1920 x 1200.

Εξόδοι: 1xDVI-I. 1x D-SUB

Thermaltake Minityphone 90 92mm

RPM2200 ±10% RPMAir Flow38.7 CFMNoise Level18 dBA.

Προσωπικα πιστευω οτι κανουν παραπανω απο τα 70 ευρω που εδωσα αλλα οπως ειπα δεν ειμαι ειδικος.

[/TD]

[h=1][/h][/TD]

Δε θέλω να σε στεναχωρήσω φίλε metalcandyman,αλλά ακριβά τα πήρες.Βέβαια εσύ τα θες για ΜΑΜΕ χρήση,αλλά αυτό δεν αναιρεί το ότι έδωσες αρκετά για να τα αποκτήσεις.

H 6200 είναι μία άθλια κάρτα,εντελώς αδύναμη και η χειρότερη της 6xxx σειράς της nVidia.

Η 8600GT είναι μία αξιοπρεπής VGA,που στην εποχή της ήταν λίγο ακριβή,εξ' ου και δε περπάτησε πολύ (υπήρχε και η 8800GT άλλωστε,που ήταν όλα τα λεφτά).

Aν υπολογίσεις ότι τη δεύτερη άνετα τη βρίσκεις να πωλείται περί τα 18-20 ευρώ ως μτχ (σκέψου ότι με 30 ευρώ πήρα 8800GTS 512MB για έναν γνωστό που αναβαθμίζει ένα ερείπιο που είχε),καταλαβαίνεις ότι η 6200 πάει σαφώς πιο κάτω (ούτε καν 10 ευρώ δεν αξίζει πλέον),οπότε κι η ύπαρξη της ψύκτρας δυστυχώς δε σώζει με τίποτα την κατάσταση.

Αν είχες δώσει 40-45 ευρώ θα το θεωρούσα μια χαρά τιμή.Τώρα δυστυχώς τα ακριβοπλήρωσες....

Μανο δε νομίζω να τον νοιαζει. Ας ειναι καλα το στοίχημα :D :D. (σιγα σιγα το ΤΕΒΕ εξανεμίζεται :P )

Χαχαχαχαχαχαχα ειστε παλιοτομαρα και οι δυο Rygar και μανο.Οπως ειπε και ο φιλτατος Rygar ας ειναι καλα το στοιχημα και μπορει να εχασα απο της καρτες αλλα κερδισα με το Gamecube και τα παιχνιδια :D

Πίσω
Μπλουζα