Εξώφυλλα Ραδιοτηλεόρασης από δεκαετία '90

retrofrog

RetroActive
Joined
25 Δεκ 2012
Μηνύματα
328
Αντιδράσεις
56
Καλημέρα παιδιά! Μήπως κάποιος διαθέτει εξώφυλλα της ραδιοτηλεόρασης από τη δεκαετία '90; Έχω δει την εξαιρετική δουλεία που έχετε κάνει στην ark αλλά παρατηρώ ελλείψεις ως πρός τη συγκεκριμένη δεκαετία. Επειδή είναι η δεκαετία που -ως μικρό παιδί τότε- ξεκίνησα να την αγοράζω (αλλά δυστυχώς δεν είχα προνοήσει να διαφυλάξω τα τεύχη) αλλά και επειδή θεωρώ ότι υπήρξαν όμορφα εξώφυλλα,σφοδρή μου επιθυμία είναι να ξαναδώ κάποια από αυτά. Χαρακτηριστικά θυμάμαι το πρώτο τεύχος που αγόρασα -αν θυμάμαι καλά το 1993-με εξώφυλλο την ιωάννα σουλιώτη και τη μαργαρίτα σφέτσα. (Το προηγούμενο τεύχος αν δεν απατώμαι είχε ενα εξαιρετικό εξώφυλλο με τη νόρα βαλσάμη). Επίσης ένα πολύ καλαίσθητο εξώφυλλο με τη βερα κρούσκα σε εξωτερικό χώρο. Και τέλος με πολυυυυυυ μεγάλη νοσταλγία θυμάμαι το πρώτο τεύχος της ρ/τ με ιλουστρασιόν χαρτί το μάη του 1994 με εξώφυλλο τον ίωνα δραγούμη και ρεπορτάζ για τη τότε συμμετοχή μας στη γιουροβίζον με μπίγαλη και sea lovers! Αλλά και γενικά όποιο έξώφυλλο υπάρχει,ευπρόσδεκτο! Ειδικά απευθύνομαια στο TONY-TONY και του υποβάλλω αίτημα να κάνει τα μαγικά του!(Ακόμα θυμάμαι τη χαρά όταν είδα το χριστουγεννιάτικο εξώφυλλο του περιοδικού με αννα βίσση και τζώνυ λόγκαν το 1993!)
 
Ειδικά απευθύνομαια στο TONY-TONY και του υποβάλλω αίτημα να κάνει τα μαγικά του!(Ακόμα θυμάμαι τη χαρά όταν είδα το χριστουγεννιάτικο εξώφυλλο του περιοδικού με αννα βίσση και τζώνυ λόγκαν το 1993!)
Aπό Ραδιοτηλεόραση φίλε (ή φίλη δε ξέρω) ότι είχα να προσθέσω το έχω προσθέσει στην ειδική κατηγορία. Μακάρι να βρω κάτι άλλο στο μέλλον και πολύ ευχαρίστως! :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κρίμα....:precry2:Ήλπιζα πως θα άνοιγες το ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπαούλο με τους θησαυρούς που διαθέτεις και θα μπορούσα να τα ξαναδώ...Μου κάνει εντύπωση πως σου λείπει αυτό το μέρος της ιστορίας της ρ/τ.. Αν μη τι άλλο περίμενα το εξώφυλλο με τη νόρα βαλσάμη (αδυναμία σου)! Σε κάθε περίπτωση, σ' ευχαριστώ για τη καλή πρόθεση! Μην είμαστε και αχάριστοι,τόσο ωραία posts μας έχεις χαρίσει..Αν μπορείς τουλάχιστον για τα άλλα περιοδικά θα ήμουν ευγνώμων!

btw, βάτραχ-ος είμαι!
 
Μηδείς; Καλά, τουλάχιστον έχει κάποιος καμιά ιδέα για το πως μπορώ να έχω πρόσβαση στο αρχείο του περιοδικού;Κάπου είχα διαβάσει κτ για ραντεβούμε την υπεύθυνη.Ισχύει; Το έχει επιχειρήσει κανείς;
 
Δες κάποια που έχουμε ανεβάσει στην ARK http://www.retrodb.gr/ark/?q=rtv-gallery_page&page=3

Για το ερώτημά σου περί πρόσβασης στο αρχείο του περιοδικού εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις ένα τηλέφωνο να μάθεις καλύτερα :)
 
Τα έχω δεί kambia μου και τα έχω θαμάξει! :) Πολύ καλή δουλειά! Απλά θα ήθελα κάποια από τη συγκεκριμένη δεκαετία,απ'την οποία δεν έχει και πάρα πολλά η συλλογή! Λες να απαντήσει κανένας ή να λειτουργούν σα τις δημόσιες υπηρεσίες;
 
Δε ξέρω πως λειτουργούν αλλά δεν έχεις να χάσεις και τίποτα με ένα τηλεφώνημα ;)
 
Αποσο ξερω η υπευθυνη του αρχειου (τηλεφωνικα τουλαχιστον) ειναι εξυπηρετικοτατη και φιλικοτατη. :)
 
Καλημέρα mhmerotategiatipino! Να υποθέσω ότι έχεις προσπαθήσει κι εσύ να επικοινωνήσεις; Μήπως έχεις πραγματοποιήσει και κάποια επίσκεψη; Αναρωτιέμαι πως είναι η διαδικασία και -κυρίως- αν είναι επιτρεπτή φωτογράφιση ή φωτοτύπηση τους (στην Εθνική Βιβλιοθήκη π.χ. δεν επιτρέπεται η φωτοτύπηση) Τέλος,μήπως έχεις εύκαιρο κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας;
 
Σε αυτό το ποστ θα βρεις τα στοιχεία που θες :)
 
Grazie tanto carina kambia! (ε,να μη τα λέμεμόνο ελληνικά τα ευχαριστώ! :p )
 
Πίσω
Μπλουζα