Επεισόδια αγαπημένων σειρών τα οποία δεν μας άρεσαν

tsimisde

RetroN00b
Joined
10 Ιουλ 2014
Μηνύματα
193
Αντιδράσεις
286
Σαφώς και είναι εφικτό πέρα από αριστουργηματικά επεισόδια σε αγαπημένες σειρές, να υπάρχουν και επεισόδια τα οποία δεν μας άρεσαν εξίσου η μάλλον, θεωρούμε ότι δεν ήταν άξια λόγου και προβολής, κοινώς, απορήσαμε πως προβλήθηκαν, το αν έπεισαν δηλαδή τους συντελεστές να δώσουν το πράσινο φως στην προβολή.

Πρώτη περίπτωση που έρχεται κατά νου, είναι το επεισόδιο "Φιλος τον Φίλον Έκραζεν" από της "Ελλαδος τα παιδιά". Δεν θα σταθώ στα όποια ομοφοβικά σχόλια υπάρχουν στο επεισόδιο, προφανώς και με το πρίσμα του σήμερα είναι οφφ, όμως, δεν θα έλεγα ότι είναι ένα ιδιαίτερα αστείο επεισόδιο, πραγματικά δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο. Ναι, οκ, είχε την παρεξήγηση που δημιούργησε λάθος εντυπώσεις, όμως, δεν μου φάνηκε ιδιαίτερα σπαρταριστή η ιδέα του σεναρίου, δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να θεωρηθεί αστείο το να παρεξηγείται κάποιος σε ότι αφορά τη σεξουαλική ταυτότητα, πραγματικά δεν μπόρεσα να εντοπίσω το ευφυολόγημα της όλης υπόθεσης. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι ο δεύτερος κύκλος, έδινε την εντύπωση ότι δεν είχε την ίδια σπιρτάδα με τον πρώτο, χωρίς βέβαια να είναι απαραίτητο ότι είναι εντελώς για τον Καιάδα, έχει συμπαθητικά στοιχεία.

Στο Κωνσταντίνου και Ελένης, ένα επεισόδιο που δεν μου αρέσει, είναι εκείνο με τις πλαστικές επεμβάσεις που κάνουν οι ηρωίδες μας, νομίζω ονομάζεται "Της Μεταμορφώσεως". Ευτυχώς προβάλλεται μόνο τις Τσικνοπέμπτες γιατί, μιλάμε για ένα επεισόδιο οικτρό κατά τη γνώμη μου, η εμφάνιση των ηρωίδων εκεί, είναι για τ' ανάθεμα. Σαφώς και αυτό είναι μέρος του αστείου όμως, η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν αρκετά ευρηματικό επεισόδιο.

Στους "Μεν και Δεν", δεν ξετρελάθηκα με το επεισόδιο όπου οι ήρωες, παίρνουν ένα μαγικό φίλτρο όπου, ξαφνικά βλέπουν ο ένας τον άλλο ερωτικά, ξεκίνησε απο το ότι η Βάνα ήθελε να ξεσηκώσει τον Διονυση για να ασκήσει τα συζυγικά του καθήκοντα, η φόρμουλα όμως πέφτει σε λάθος χέρια, με αποτέλεσμα να ερωτεύονται ακόμα και οι δύο άντρες μεταξύ τους, πραγματικά ένα επεισόδιο το οποίο, ήταν αρκετά ατυχές θαρρώ, όχι ιδιαίτερα αστείο.

Εσείς, ποια επεισόδια δεν μπορείτε να αντέξετε καθόλου, ποια επεισόδια απλά προσπερνάτε;
 
Εγώ είχα γελάσει με το συγκεκριμένο επεισόδιο στο της Ελλάδος τα Παιδιά. Δεν είμαι του πολιτικά ορθού χιούμορ και αν αρχίσουμε να κρίνουμε έτσι τις παλιές σειρές και ταινίες, τότε δεν θα μείνει καμία, αφού όλο και κάτι θα βρει κάποιος που θα τον " θίξει ".


Τώρα επεισόδια που βαριέμαι θα έλεγα από τους Μεν και τους Δεν, αυτό με τον Οδοντίατρο που μου φαινόταν πάντα εντελώς αδιάφορο. Επίσης από τους Απαράδεκτους, εκείνο που η Παπαδοπούλου παρίστανε ένα δήθεν μοντέλο από την Λατινική Αμερική.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Εγώ είχα γελάσει με το συγκεκριμένο επεισόδιο στο της Ελλάδος τα Παιδιά. Δεν είμαι του πολιτικά ορθού χιούμορ και αν αρχίσουμε να κρίνουμε έτσι τις παλιές σειρές και ταινίες, τότε δεν θα μείνει καμία, αφού όλο και κάτι θα βρεις κάποιος που θα τον " θίξει ".


Τώρα επεισόδια που βαριέμαι θα έλεγα από τους Μεν και τους Δεν, αυτό με τον Οδοντίατρο που μου φαινόταν πάντα εντελώς αδιάφορο. Επίσης από τους Απαράδεκτους, εκείνο που η Παπαδοπούλου παρίστανε ένα δήθεν μοντέλο από την Λατινική Αμερική.
Σαφώς και με το πρίσμα του σήμερα όλες οι παλιές και αγαπημένες σειρές χάνουν την αίγλη τους, προφανώς και η εστίαση δεν ήταν εκεί, απλά, ως επεισόδιο, δεν με κέρδισε, ίσως δεν μου φάνηκε και τόσο ιδιαίτερο το αστείο του πράγματος.

Σε αυτό το επεισόδιο για τους Μεν και τους Δεν, θα συμφωνήσω, κάτι παράξενο είχε εκείνο το επεισόδιο, πραγματικά δεν μπορώ να το προσδιορίσω, πολύ διαφορετικό σε σχέση με τα υπόλοιπα της σειράς. Μιας και λέμε για τη συγκεκριμένη σειρά, ένα επεισόδιο που δεν μου έκανε αίσθηση, πέραν κάποιων πραγματικά εντυπωσιακών εφέ και μακιγιάζ, ήταν εκείνο με τους Γκοστμπαστερς όπου είχαν βαλθεί να αποτρελάνουν τους Σταμάτηδες. Επίσης, ένα άλλο επεισόδιο όπου, οι χαρακτήρες μας, κάνουν ένα θεατρικό, αν θυμάμαι καλά, ήταν το επεισόδιο όπου είχαν διάφορες εκπομπές σε ένα τηλεοπτικό κανάλι και εκεί, προκύπτει ότι ο Διονύσης, είναι βαμπίρ, δείχνοντας μια δαγκωματιά που έχει στο λαιμό, όπως επίσης και εκείνο με τον Πουλικάκο, όπου είναι όλοι μαζί στην φυλακή, ο Διονύσης πέφτει στα γόνατα, δεν θέλω να επεκταθώ σε εκείνη τη σκηνή, ήδη τη θυμάμαι και με πιάνει μια αηδία....
 
Από τις σειρές της τηλεόρασης που προσπέρασα από τα πρώτα επεισόδια, ήταν ο δεύτερος κύκλος της σειράς ''Της Ελλάδος τα παιδιά'' και επίσης ο δεύτερος κύκλος της σειράς ''ο Πέτρος και τα κορίτσια του''.

Δεν μπορώ να δω ολόκληρα εορταστικά επεισόδια (Χριστουγεννιάτικα-Πρωτοχρονιάτικα, αποκριάτικα...) σειρών, σε αυτά που τραγουδάνε διάφοροι καλλιτέχνες...(θα ακούσω λίγο τραγούδι αλλά ως εκεί...).

Οι σειρές της Ελένης Μαβίλη (Χάι Ροκ, Χάλι εντ κλπ) με άφηναν αδιάφορη...θυμάμαι να μου αρέσει το Χάι Ροκ μόνο για τα παιδάκια που συμμετείχαν, δεν έδινα ιδιαίτερη σημασία στην πλοκή...
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα