Επισκευή παλιάς καμπίνας (HELP)

mpampisZN

RetroN00b
Joined
30 Ιαν 2017
Μηνύματα
2
Αντιδράσεις
0
Γεια σας,βρήκα το forum googlάρωντας καθώς αποφάσισα να επισκευάσω την παλιά καμπίνα που είχε ο πατέρας μου στο μαγαζί.Αρχικά σας ζητάω συγνώμη γιατί είμαι τελείως άσχετος και δε γνωρίζω λεπτομέρειες σχετικά με το έτος κατασκευής της ή άλλου είδους πληροφορίες.

Από το λίγο που την κοίταξα είδα οτι το ρεύμα της λειτουργεί κανονικά,η οθόνη μια δουλεύει μια όχι (έχει να δουλέψει το μηχάνημα 10 χρόνια τουλάχιστον και έχει πολύ σκόνη) . Είδα κάποια videos στο yt που έχουν μετατρέψει τη καμπίνα σε ''πολυμηχάνημα'' και παίζουν arcade, playstation ,sega ,gameboy γενικά πολλά παιχνίδια μέσω υπολογιστή. (όλα τα βίντεο είναι από το εξωτερικό προφανώς) .

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι : Υπάρχει κάποιο μαγαζί να μπορει να μου μετατρέψει τη καμπίνα σε κάτι ανάλογο?Μόνος μου υπάρχει πιθανότητα να την φτιάξω? Και αν υπάρχει κάποιο μαγαζί στην Αθήνα,πόσο περίπου θα μου κοστίσει? ευχαριστώ !
 
Κατάστημα δεν υπάρχει. Ψάξε στο φόρουμ και θα βρείς άπειρες πληροφορίες για το πως θα το κάνεις να τρέχει το mame. Και όπου κολλήσεις εδώ είμαστε.
 
telonio σε ευχαριστώ! [edit] Εκτός κανονισμών / Δεν δίνουμε προσωπικά στοιχεία στο φόρουμ [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ωπα παιδιά! ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δε βάζουμε κινητά και πραγματικά ονόματα στο φόρουμ αυτό και σε οποιοδήποτε άλλο φόρουμ! Για τη δική σας ασφάλεια. Ενας μοντ ας το κάνει edit άμεσα και να διαγράψει μετά και το δικό μου ποστ.
 
Πίσω
Μπλουζα