[Ερμής] Τσίκλες Ράλλυ - Συλλογή μοντέλων αυτοκινήτων

atrus42

Retro Member
Joined
5 Νοέ 2011
Μηνύματα
93
Αντιδράσεις
71
Προκειμένου να κλείσει όμορφα και αυτή η χρονιά, γεμάτη από πολλές "ρετρο-συγκινήσεις" κρίνεται απαραίτητη η παρουσίαση ενός από τα σπανιότερα άλμπουμ που κυκλοφόρησαν ποτέ στην ελληνική αγορά και το οποίο στους κύκλους των απανταχού συλλεκτών έχει ιδιαίτερη συναισθηματική και χρηματική αξία...!!!

Πρόκειται για το "άλμπουμ-λεύκωμα"...

"ΤΣΙΚΛΕΣ ΡΑΛΛΥ - ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ"

...το οποίο κυκλοφόρησε στα μέσα της δεκαετίας του '60 από την εταιρία "ΕΡΜΗΣ".

Περιλαμβάνει στο εσωτερικό του 126 "ιλουστρασιόν" κάρτες αρκετά μεγάλου μεγέθους, οι οποίες απεικονίζουν πολλά συλλεκτικά και μη μοντέλα αυτοκινήτων της εποχής εκείνης!

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, τα οποία για 'μένα αποτελούν ενδεικτικά στοιχεία της αξίας του είναι:

1. Το δέσιμο της ράχης του άλμπουμ, το οποίο έχει γίνει με "σπιράλ" και θυμίζει έντονα χαρακτηριστικά στοιχεία λευκώματος των δεκαετιών '60 & '70!

2. Η υφή του χαρτιού, η οποία σαν αίσθηση αφής φέρνει στο νου ένα είδος "γκοφρέ" λευκού χαρτονιού πολυτελείας, λεπτού πάχους!

3. Το υπέροχο εξώφυλλο, μαύρου χρώματος, του οποίου η ιδιαίτερου τύπου "πλαστικοποίηση" της εποχής εκείνης, δημιουργεί πάνω του υπέροχες αντανακλάσεις φωτός!

Θα ήθελα λοιπόν να μοιραστώ μαζί με όλους τους φίλους του forum, ρετρο-συλλέκτες και μη, μερικές εικόνες από το εσωτερικό του...

Έτσι για να ταιριάξει και η διάθεση του forum με το λαμπερό και εορταστικό κλίμα των ημερών που διανύουμε!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους με υγεία και χαρά και εύχομαι το 2017 να είναι μια χρονιά γεμάτη δημιουργικότητα, καλή διάθεση και αισιοδοξία...!!!
icon_santa.png


Τσικλες Ραλλυ 1 atrus42.jpgΤσικλες Ραλλυ 2 atrus42.jpg

Τσικλες Ραλλυ 3 atrus42.jpgΤσικλες Ραλλυ 4 atrus42.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα