keropi
Human RetroDatabase
- Αντιδράσεις
- 12
Σκέφτομαι να προσθέσω στην συλλογή μου έναν Atari Faclon... αλλά πριν το κάνω, έχω μερικές ερωτήσεις ( γιατί θέλω να το χρησιμοποιώ κιόλας, όχι να έχω άλλο ένα μηχάνημα στο ράφι...) ...οπότε αταράδες του φόρουμ... τα φώτα σας! 
1. συνδέεται ο Falcon σε κανονικό VGA monitor , και θα δείχνει εκεί τα παιχνίδια? έχω ακούσει ότι το OS έχει κάτι high αναλύσεις, αλλά στα παιχνίδια τι γίνεται?
2. σχετικά με τα ποντίκια, παίρνει ειδικά ε? υπάρχει κανας adaptor που να κάνει τα PS2 ποντίκια σε Atari?
3. σχετικά με τα παιχνίδια πάλι, υπάρχει πρόγραμμα που να τα τρέχει απο τον δίσκο? όπως το whdload στην Amiga? δεν θέλω να έχω καμοία σχέση με δισκέτες αν γίνεται...
4. Ethernet παίζει κάπως? και πώς?
5. από αναβαθμίσεις τι επιλογές υπάρχουν? ξέρω για τους CT060 accelerators...
αν υπάρχουν links από μαγαζιά που πουλάνε hardware upgrades ρίχτε τα
ευχαριστώ!!!!

1. συνδέεται ο Falcon σε κανονικό VGA monitor , και θα δείχνει εκεί τα παιχνίδια? έχω ακούσει ότι το OS έχει κάτι high αναλύσεις, αλλά στα παιχνίδια τι γίνεται?
2. σχετικά με τα ποντίκια, παίρνει ειδικά ε? υπάρχει κανας adaptor που να κάνει τα PS2 ποντίκια σε Atari?
3. σχετικά με τα παιχνίδια πάλι, υπάρχει πρόγραμμα που να τα τρέχει απο τον δίσκο? όπως το whdload στην Amiga? δεν θέλω να έχω καμοία σχέση με δισκέτες αν γίνεται...
4. Ethernet παίζει κάπως? και πώς?
5. από αναβαθμίσεις τι επιλογές υπάρχουν? ξέρω για τους CT060 accelerators...
αν υπάρχουν links από μαγαζιά που πουλάνε hardware upgrades ρίχτε τα

ευχαριστώ!!!!