Ευχηθείτε μου καλή τύχη! (2011 edition)

alkis21 είπε:
Αν εννοείς αυτή τη φωτογραφία, ένα από τα παιδιά είναι ο μοναδικός που έχει πάει και στα 11 παγκόσμια οπότε συμφωνήσαμε οι άλλοι τρεις που έχουμε 10 συμμετοχές να φτιάξουμε από ένα αναμνηστικό μπλουζάκι. Εξ' ου και τα νούμερα.
Υπήρχαν άλλοι δυο Έλληνες, πήραν 10η και 11 θέση.
Λολ! Άρα, κοντά έπεσα! Μπλουζάκι "ήμουν-κι-εγώ-εκεί-τα-τελευταία-δέκα-χρόνια!" :)

Μπράβο και στα άλλα 2 παιδιά για τις θέσεις! :)
 
Δεν ξέρω ποιος επιμελήθηκε της λεζάντας κάτω από το username μου, αλλά τον ευχαριστώ για την τιμή. :)

Μια πιο σωστή απόδοση του δευτεραθλητή πάντως είναι Vice World Champion, αλλά φυσικά δεν παραπονιέμαι. :D

EDIT: Ευχαριστώ και για την διόρθωση!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τhat's ok Alkis21 you deserve it,you make the site look good! :thumbup:


Για πες τωρα τι χρειαζεται καποιος για να κατακτησει την 2η θεση ,i mean σε τι επιπεδο ειναι οι υπολοιποι παιχτες διαγωνιζομενοι,αν καποιος απο εμας με μια κανονικη νορμαλ προϋπηρεσια στα 80ς επαιζε σε ενα τετοιο tournament ως που θα εφτανε,πριν δωσεις αγωνα σε αυτα τα ματς κανεις καποια προπονηση ,το εχεις εμφυτο,η απο οτι θυμασαι και παιζεις ανα τακτα χρονικα διαστηματα for fun.



Αυτο ισχυει και για τους υπολοιπους παιχτες που επαιξες και επισης τι ξεχωριζει τον πρωτο απο τον 2ο και τους υπολοιπους!
 
Wow, αυτό δεν είναι μια-δυο ερωτήσεις αλλά ολόκληρη συνέντευξη! Θα προσπαθήσω να μην γράψω απάντηση-σεντόνι...

τι χρειαζεται καποιος για να κατακτησει την 2η θεση
Το Kick Off 2 από μια άποψη είναι σαν κάθε διοργάνωση. Κάποιος μπορεί να πετύχει επειδή έτυχε ή τον ευνόησαν οι συγκυρίες -αρκεί φυσικά να είναι καλός-, είναι όμως πολύ δύσκολο να διατηρηθείς σε ένα υψηλό επίπεδο για πολλά χρόνια. Κι αυτό γιατί οι αντίπαλοι σε μαθαίνουν, αντιγράφουν τις κινήσεις σου, τις χρησιμοποιούν στα τοπικά τουρνουά και κατά συνέπεια προσαρμόζονται και στο να αμύνονται εναντίον τους. Πρέπει να μην βασίζεσαι σε 2-3 στάνταρ κινήσεις αλλά να έχεις μεγάλη γκάμα επιλογών στη φαρέτρα σου και τη δυνατότητα να "διαβάζεις" το παιχνίδι του αντιπάλου σου για να τον χτυπήσεις στις αδυναμίες του. Ταυτόχρονα πρέπει κι εσύ να μπορείς να αμυνθείς απέναντι σε πάρα πολλά διαφορετικά στυλ. Το Kick Off 2 αν και απλό στην όψη είναι τόσο χαώδες που ο κάθε παίκτης είναι διαφορετικός και κάθε χρόνο ξεφυτρώνουν νέοι δυνατοί αντίπαλοι, ή κάποιοι που μέχρι πέρυσι ήταν αδύναμοι έχουν βελτιωθεί πολύ.

Το κλειδί για να διατηρείσαι είναι να παίζεις τουλάχιστον σε μερικά τουρνουά το χρόνο, και να δοκιμάζεις διαφορετικά πράγματα. Είναι κι ένας τρόπος να διατηρείται το ενδιαφέρον σου σε υψηλά επίπεδα άλλωστε, αφού στο ΚΟ2 ποτέ δεν μπορείς να πεις ότι έχεις δει τα πάντα. Επίσης πρέπει να αγαπάς το "σπορ" τόσο πολύ ώστε να το ευχαριστιέσαι ακόμα κι όταν έρχονται οι ήττες. Τέλος, χρειάζεται γερό στομάχι για να αντέξεις την ψυχολογική πίεση που σίγουρα θα υποστείς. ΟΚ δεν είμαστε διάσημοι ούτε βλέπουμε τις φάτσες μας στα tabloids αλλά έστω στον μικρόκοσμό μας ακούμε πολλά από όσους έχουν βαρεθεί να μας βλέπουν να νικάμε. Ότι το νέο φυντάνι που ξεφύτρωσε είναι πολύ καλύτερος από μένα, πιο θεαματικός, πιο ποιοτικός, πιο gentleman, πιο σέξι και θα με νικήσει τουλάχιστον με 25-0 παίζοντας με το ένα χέρι (το αριστερό). Και φυσικά αν αυτό δεν συμβεί θα αποδοθεί στην τύχη, την διαιτησία, το βρώμικο παιχνίδι που παίζω και οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί κανείς. Κάθε νίκη σου αντιμετωπίζεται με αδιαφορία στην καλύτερη περίπτωση αφού είναι η φυσιολογική εξέλιξη και δεν αποτελεί επίτευγμα όσο κι αν μόχθησες για αυτήν, ενώ κάθε ήττα με πανηγυρισμούς. Όλα αυτά δεν πρέπει να τα αφήσεις να σε αγγίξουν.

αν καποιος απο εμας με μια κανονικη νορμαλ προϋπηρεσια στα 80ς επαιζε σε ενα τετοιο tournament ως που θα εφτανε
Ο μέσος παίκτης που θα επιχειρούσε κάτι τέτοιο θα έφτανε στα ναρκωτικά. Εξαιρέσεις φυσικά πάντα υπάρχουν, ανάλογα με το πόσο παικταράς ήταν κανείς στα 80s. Ένα τουρνουά Kick Off 2 πάντως ΔΕΝ είναι ένα οποιοδήποτε retrogathering στο οποίο θα δεις φως και θα μπεις. Αν πας εντελώς απροετοίμαστος, δεν θα ακουμπήσεις την μπάλα. Δεν είναι ας πούμε Sensible Soccer που θα σου δείξει κάποιος μερικές από τις 12-15 κινήσεις που το αποτελούν και θα μπορέσεις να πάρεις μερικούς βαθμούς απέναντι σε αδύναμους αντιπάλους. Το παιχνίδι αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο. Βέβαια, το ιδανικό για κάποιον που ξεκινάει να ξαναπιάσει το ΚΟ2 είναι να πάει σε Παγκόσμιο γιατί εκεί τουλάχιστον γνωρίζει πως θα υπάρχουν καμιά 10αριά αρκετά αδύναμοι αντίπαλοι, κάτι που μπορεί να μην ισχύει σε ένα τοπικό τουρνουά. Αλλά ακόμα και τότε καλό θα είναι να έχει κάνει μια σχετική προπόνηση, κατά προτίμηση εναντίον κάποιου φίλου του, ώστε να μπορεί να είναι σε ένα επίπεδο έστω να νικάει την Amiga. Ένα κακό που έχουμε στην Ελλάδα είναι ότι δεν έχουμε σχεδόν κανέναν αδύναμο παίκτη και αυτό αποθαρρύνει τους "καινούργιους". Στην Γερμανία ας πούμε πλην 2-3 παικτών το επίπεδο είναι αρκετά χαμηλό και κατά συνέπεια ένας νέος παίκτης μπορεί να έχει στόχους.

Πάντως για τους περισσότερους η πορεία είναι συγκεκριμένη: Άφιξη, διασυρμός, βελτίωση, κάποιες νίκες, επιμονή, περαιτέρω βελτίωση, περισσότερες νίκες, ακμή, παρακμή, σταθεροποίηση. Από κει και πέρα είναι στο χέρι του καθενός αν θα συνεχίσει να έρχεται και να προσπαθεί ή θα τα παρατήσει.

σε τι επιπεδο ειναι οι υπολοιποι παιχτες διαγωνιζομενοι;
Στα Παγκόσμια Κύπελλα υπάρχουν παίκτες όλων των ικανοτήτων, μάλιστα θα έλεγα πως τουλάχιστον το 1/3 από τους 35-40 που θα πάρουν μέρος είναι αρκετά αδύναμοι χωρίς υψηλές βλέψεις. Μάλιστα το στήσιμο της διοργάνωσης είναι τέτοιο που την δεύτερη μέρα όλοι αντιμετωπίζουν αντιπάλους στα μέτρα τους ώστε να το ευχαριστιούνται περισσότερο.

πριν δωσεις αγωνα σε αυτα τα ματς κανεις καποια προπονηση ,το εχεις εμφυτο,η απο οτι θυμασαι και παιζεις ανα τακτα χρονικα διαστηματα for fun.
Κάποτε έκανα, τώρα όπως είναι φυσικό ο χρόνος μου είναι περιορισμένος και απλά προσπαθώ να μην πηγαίνω σε μεγάλες διοργανώσεις εντελώς απροετοίμαστος. Δεν ξέρω αν μπορώ να πω ότι το έχω έμφυτο. Άλλοι παίκτες έφτασαν να γίνουν καλοί μετά από ατέλειωτες ώρες επίμονης ενασχόλησης, ενώ άλλοι πήγαν σε υψηλό επίπεδο πολύ πιο γρήγορα και με λιγότερα παιχνίδια. Εγώ νομίζω ότι είμαι κάπου στο ενδιάμεσο. Παίζω Kick Off 2 πάνω από όλα επειδή μου αρέσει, δεν είμαι από αυτούς που έχουν την Amiga τους στο πατάρι αλλά αντιθέτως εδώ και 24 συναπτά έτη πάντα υπάρχει μια Amiga μονίμως στημένη στο computer room μου και το KO2 είναι η πρώτη μου επιλογή.

επισης τι ξεχωριζει τον πρωτο απο τον 2ο και τους υπολοιπους!
Για τον συγκεκριμένο πρώτο που μιλάμε, η διαφορά είναι μεγάλη. Το παληκάρι (ο Ιταλός Gianni Torchio) είναι απλά εκπληκτικός, έχει φτάσει στους 6 από τους 7 τελευταίους τελικούς και φέτος κατέκτησε τον τρίτο του τίτλο. Επίσης είναι και ο προσωπικός μου κακός δαίμονας αφού μου έχει κόψει τον δρόμο 4 φορές στα τελευταία πέντε παγκόσμια. Είναι με διαφορά το νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης. Φανταστείτε ότι λατρεύει το Kick Off 2 τόσο πολύ που ενώ το 2004 που πρωτοήρθε στην ΚΟΑ δεν μιλούσε λέξη Αγγλικά, διάβασε εντατικά και μέσα σε δύο χρόνια έφτασε να συνεννοείται άνετα μόνο και μόνο για να μπορεί να συζητάει μαζί μας! Εκτός από φοβερός παίκτης είναι και καταπληκτικό παιδί.

Θα προσπαθήσω να μην γράψω απάντηση-σεντόνι
Απέτυχα :(
 
:D Δεν πειράζει που απέτυχες Αλκή γιατί ειναι ωραίο να μαθαίνεις τα εσώψυχα ενός πρωταθλητή!

Εύγε και πάλι!!
 
Αψογος,λυθηκαν αποριες και με αυτο

Το Kick Off 2 αν και απλό στην όψη είναι τόσο χαώδες
ανεβηκε η εκτιμηση μου ακομη περισσοτερο για το παιχνιδι!
 
Πίσω
Μπλουζα