Εχει κανείς ένα special τευχος (του 87 νομίζω)?

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Stanfromgreece
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Stanfromgreece

RetroMasteR
Αντιδράσεις
80
Γειά σας φίλοι μου...

Εχω διαβάσει σχεδόν όλα τα τεύχη και έχω συγκινηθεί πολύ! Το πρώτο μου τεύχος ήταν αυτό με το Star Trek (γι'αυτό το είχα πάρει! χιχι),νομίζω ήταν το 37. Λίγο μετά από αυτό είχε βγεί ένα special τεύχος που είχε όλα τα reviews που είχαν γίνει εκείνη την χρονιά!Το είχα πάρει, αν και ήταν λίγο χάλια η κατασκευή του! Είχε χοντρό χαρτί και ήταν πιασμένες οι σελίδες με κόλλα! Ηταν πιο χοντρό από τα κανονικά τεύχη. Το έχει δεί κανένας άλλος? Το δικό μου δυστυχώς είχε διαλυθεί λόγο του ότι οι σελίδες μετά από λίγα ξεφυλλίσματα ξεκολούσαν!

Ναι το έχω εγώ. Όντως οι σελίδες είναι κολλημένες με κόλλα και πλέον, αν το ανοίξεις πολύ οι σελίδες ξεκολλούν.

Αχ βρε telonio... τί αναμνήσεις έχω από αυτό το τεύχος! Βλέπεις... δεν είχα προλάβει το κανονικό τεύχος με το review του Defender of the crown... και έτσι καταλαβαίνεις ποιές ήταν οι σελίδες που ξεκόλλησαν πρώτες! ;)

Πιστεύω ότι θα είναι δύσκολο να σκαναριστεί και να ανέβει εδώ ακριβώς επειδή θα ξεκολλήσουν οι σελίδες του... :(

http://www.retromaniax.gr/vb/showpost.php?p=67621&postcount=340

Εχει σκαναριστεί από εμένα και θα το βρείς στο παραπάνω link αν υπάρχει ακόμα στο rapidshare. Διαφορετικά θα περιμένεις να μπει στο δικό μας server από τον admin.

Δουλευει ακομα!

Τελεια!!!!!!!!!

Ωραία τότε θα δουλεύει και για το άλλο Super Pixel του 86 που ειναι λίγο ποιο κάτω στις σελίδες....

ΑΑ+ να είσαι καλά για το scan :)

Το συγκεκριμένο τεύχος το έχω κι εγώ ακόμη, αλλά οι σελίδες του έχουν ξεκολλήσει. Διαβάζεται πλέον όπως οι σημειώσεις κι όχι σαν περιοδικό :biglaugh:

Θυμάμαι πάντως στο Δημοτικό ήταν ό,τι πιο χορταστικό είχα διαβάσει. Άψογο...

Ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά! Πραγματικά αξέχαστες αναμνήσεις!

...καλωσήρθες !!

Μετά τις πρόσφατες αλλαγές, τo path έχει αλλάξει ελαφρώς. Θα το βρείς πλέον εδώ.

(Θυμάμαι πως ο χάρτης του Saboteur είχε βγεί ελαφρώς "off", αλλά έκανα ό,τι μπορούσα).

basika psaxnw to special teyxos toy 87 pou an thimame kala eixe ena joystick gia exofilo!

...α, ok τότε. Το τεύχος που ψάχνεις είναι το Super Pixel του '88. Επειδή δεν έχει ακόμα ανέβει επίσημα, θα το βρείς σκαναρισμένο απο τον AA+ σε προσωρινό link, εδώ.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα