Εύρεση βίντεο με το «καπάκι» (top-loading vcr)

brizoulis

RetroNoob
Joined
21 Αύγ 2020
Μηνύματα
1
Αντιδράσεις
0
Χαιρετώ τα μέλη του φόρουμ! Είμαι νέο μέλος και μου αρέσουν πολύ τα παλιά αντικείμενα! Το θέμα που θέλω να συζητήσω μαζί σας είναι το εξής: Ψάχνω εδώ και καιρό για μια συσκευή βίντεο από τις πρώτες που κυκλοφόρησαν, αυτές με το «καπάκι» (top-load VCR). Μένω στην Κρήτη και δεν έχω βρει κάτι τέτοιο εδώ. Και στην Αθήνα μια φορά που είχα πάει διακοπές, πήγα σε όλα τα παλαιοπωλεία του Μοναστηρακίου χωρίς όμως να βρω κάτι. Απ όσο γνωρίζω τα βίντεο αυτά έβγαιναν περίπου την 8ετια 1976-84, για αυτό και είναι δυσεύρετα. Αν κάποιος από το φόρουμ πουλάει ένα τέτοιο βίντεο ή γνωρίζει που μπορώ να βρω ένα τέτοιο, παρακαλώ να με βοηθήσει! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
 
Είναι σπάνιο μηχάνημα απο ότι διάβασα το συγκεκριμένο VCR (με το άνοιγμα του καπακιού απο πάνω) αλλα κατά τύχη έπεσα πάνω σε αυτό xe. (*)


(*) Να αναφέρω ότι δεν έχω καμία σχέση με την αγγελία και με τον πωλητή του βίντεο στην παραπάνω αγγελία της xe.
Απλή αναζήτηση έκανα και βγήκε στα αποτελέσματα αυτή η αγγελία.
Για αυτούς τους λόγους δεν φέρω καμια ευθύνη για την εν λόγω αγγελία και αν αυτό που πουλάει ο πωλητής είναι λειτουργικό.
Τα παραπάνω μπορεί να φανούν περίεργα σε κάποιους αλλά επειδή έχω ακούσει διάφορες ιστορίες θέλω να είμαι καλυμμένος. :)
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα