Ζήτα Το Και Έγινε (You Asked for it)

ηταν κατι παρομοιο με το "πες το και θα γινει" μονο που αναφεροταν σε ενηλικες;
 
To πες το και θα γίνει:θυμάμαι που είχα πει μικρός, ότι η δική μου επιθυμία θα ήταν να επισκεφτώ ένα εργοστάσιο της ΔΕΗ (!), τελικά η επιθυμία μου πραγματοποιήθηκε με το παραπάνω. Καθώς μερος της εκπαίδευσης στο ΤΕΙ είναι και η επίσκεψη σε μονάδες της ΔΕΗ. Πηγαμε πχ στον ΑΗΣ Καρδιάς (στην Κοζάνη), και θυμάμαι μου έιχαν κάνει εντύπωση τα καρβουνάκια της γεννήτριας, που ήταν μεγάλα σαν τούβλα, αλλά ήταν μόνο για το ρεύμα διέγερσης (excitation current).
 
Ειχα δει καποια επεισοδια και ειχε ενδιαφερουσες παρουσιασεις, που φυσικα ηταν ripped απο την Αμερικανικη εκπομπη (πρεπει να ηταν το You Asked for It, Again), μονο που ειχε τους Ελληνες παρουσιαστες. Το θεμα της εκπομπης ηταν διαφορα ρεπορταζ-ντοκυμανταιρ πανω σε ενδιαφεροντα θεματα, τα οποια ειχαν ζητησει να δουν οι τηλεθατες.

Εντυπωση μου ειχε κανει οτι ο Λυγιζος και η Χ"δημητρίου αναφερονταν στην Αμερικανικη εκπομπη σε πρωτο πληθυντικό ("μας ζητήσατε να δείξουμε αυτό το θέμα και εμείς στείλαμε το συνεργείο μας..."). Επισης στο τελος της εκπομπης ελεγαν στους τηλεθεατες να κανουν την 'παραγγελια' τους στην ταχυδρομικη διευθυνση, αλλα οσα επεισοδια κι αν ειχα δει, κανενα απο τα θεματα που εδειξαν δεν ηταν ελληνικο. Ολα ηταν rip απο την πρωτοτυπη.

Επισης μολις τωρα παρατηρησα οτι ο τιτλος της εκπομπης ειναι κατι σαν λογοπαιγνιο: στην καθομιλουμενη 'you asked for it' θα πει 'πηγαινες γυρευοντας' ή 'τα θελες και τα παθες' :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα