Ζητείται τεχνικός για Spectrum.

cyberknight

RetroActive
Joined
1 Mαϊ 2009
Μηνύματα
220
Αντιδράσεις
8
Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κανείς που να σκαμπάζει από επιδιόρθωση Spectrum. Έχω ένα +3 και έναν +2 οι οποίοι λειτουργούν μεν αλλά δεν μου δίνουν εικόνα. Για την ακρίβεια ο +2 τα δείχνει όλα με αποχρώσεις του άσπρου και ο +3 δεν συντονίζεται. Δυστυχώς δεν έχω τον χρόνο να τα ψαχουλεύω και είναι κρίμα να τα έχω έτσι. Αν υπάρχει κανείς από Θεσσαλονίκη θα ήταν καλά αλλά εν ανάγκη τα στέλω και Αθήνα (με δικά μου έξοδα φυσικά).
 
Ερωτηξις?? :p

Σε πειραζει αν τα modulators δεν μπορεσουν να επισκευασθουν, (πραγμα σχεδον βεβαιο), να τροποποιηθει ετσι το μηχανημα ωστε να παρεις εξοδο video? Εννοειτε χωρις τρυπες, αλλα απο το ιδιο rca που εχει τωρα για την εξοδο κεραιας.
 
Φυσικά και δεν με πειράζει καθόλου. :D
 
cyberknight θα σου έλεγα να τα φέρεις μια στιγμή από εδώ δίπλα (Ξάνθη) αλλά είμαι με το Phd μέχρι το λαίμο και δεν έχω χρόνο διαθέσιμο. :-(
 
cyberknight είπε:
Φυσικά και δεν με πειράζει καθόλου. :D
Ok, αν δεν βρεις καποιον κοντα στα μερη σου, στειλε τα σε εμενα, αλλα εχε υποψην οτι μπορω να ασχοληθω με αυτα μετα την 1η του μηνος, λογω μετακομισης. Το ποιο αστειο απο ολα, ειναι οτι κοιτωντας σε ενα σχηματικο διαγραμμα για spectrum +2 που βρηκα, υπαρχει εργοστασιακο option για euroscart!!!! :eek:
 
Εντάξει φίλε santosp. Θα περιμένω κανα δυο ημέρες μήπως μπορεί κάποιος από Θεσσαλονίκη και αν όχι θα σου πω (με pm υποθέτω) για να σου τα στείλω. Φυσικά τα φτιάχνεις με την ησυχία σου, μια που και εδω που τα έχω κάθονται αφού δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω.

Φίλε anestis σ'ευχαριστώ και για την προθυμία σου πάντως. Καλή επιτυχία με το PhD σου παρεπιπτόντως.
 
Πίσω
Μπλουζα