Ζητείται walkthrough του Mindfighter

Rakeesh

RetroDB Feeder
Joined
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
4.582
Αντιδράσεις
1.733
Το Mindfighter ειναι ενα οχι τοσο γνωστο και οχι τοσο καλοφτιαγμενο text adventure του 1988, αλλα μου προκαλεσε το ενδιαφερον. Αποδειχτηκε πολυ δυσκολο και απαιτητικο (=κακοσχεδιασμένο; ;) ) και τα βρηκα σκουρα. Δυστυχως στο νετ δε βρηκα καμια λυση, περα απο ενα FAQ που λεει πως περνουνται καποια συγκεκριμενα σημεια. Με βοηθησε, αλλα και παλι δεν πηγα παρα πολυ μακρυα.

Εαν εχετε υποψη σας το συγκεκριμενο παιχνιδι, η αν θυμαστε οτι ο Τσουρινακης ειχε δημοσιευσει καποια λυση του σε καποιο Πιξελ εκεινης της εποχης, θα με βοηθουσατε για να ψαξω!
 
Τη λύση του Mindfighter θα τη βρεις εδώ. Site-θησαυρός που όμως δεν είναι καλά οργανωμένο γι' αυτό δεν στο βγάζουν τα Google searches.

Τι πας και παίζεις κι εσύ; :D Έχεις τελειώσει όλο το ρεπερτόριο, ας πούμε, της Magnetic Scrolls και πας στα πιο περίεργα; Οι άνθρωποι που έφτιαξαν το Mindfighter είναι οι ίδιοι που έκαναν τίτλους παρωδίες, όπως το Bored of the Rings.
 
To έχω αυθεντικό. :) (...όμως walkthrough δεν έχω !!)

Δυστυχώς δεν θυμάμαι αν είχε ασχοληθεί μαζί του ο Αντρέας. Νομίζω είχα δεί αναφορά σε κάποιο άλλο adventure - που μάλλον ήταν το πολύ γνωστό Μindshadow, αλλά για το Mindfighter δεν είμαι σίγουρος.

---EDIT---

Ωραίος ο Aλκης. :thumbup:
 
Αχ Αλκη :) αυτο ειναι το αρχειο που εχω βρει και αναφερω στο αρχικο ποστ και δεν βοηθαει και πολυ :( Και παρεπιπτωντως ειναι το μοναδικο που υπαρχει σε ολο το νετ!!

Οπως και να εχει ευχαριστω

Τα της Magnetic Scrolls τα εχω στην to-do list. Το συγκεκριμενο ειπα να το "ξεπεταξω" επειδη ηταν ξεκρεμαστο, δεν ανηκε σε καποια σειρα ή συλλογή η σε παραδοση καποιας γνωστης εταιρειας :Ρ
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα